evi temizleme ,kış hazırlıkları bunaldım .yol gösterin bana

Bende sizinle aynı durumdayım 3 yaşında bi kızım 8 aylık bi oğlum var. Dün kafayı yemek üzereydim bi yandan ev toparla bi yandan konserve ama benim azdı 10 kilo domates 5 kilo fasülye ona rağmen bin pişman oldum. Zor bela yaptım dün ama bugün de temizlik var ama o kadar bitkinim ki offf

esimi beklemem lazım közü o yapacak bilirsiniz ıgdırda uzucu seyler oldu esimde sınır kapısında calışıyor bugun toplantı var gıtmek zorunda kaldı zaten dilucu gümruk kapısı kapalı suan
Pide fırını yok mu hiç yakınında pide ve lahmacun diye geçer. Eğer aldığın sebzeleri kozleyeceksen fırına ver onlar kozler cuzi bir fiyata odun atesinde.Domatesi bile kozlerler .

ikiz kızlarla bu kadar iş tek günde cıks

gerek de yok

bırak dağıtsınlar ne olacak ki

çamaşırlar katlı olmayıversin

görücü mü gelecek kızlara

biraz relaks ol domatesleri vs girin banyoya koyun leğene kızları da alın cup cup yıkayın

ayarlayın doğrayın ya da nasıl yapıyorsanız ucundan başlayın kızlara sorumluluk verin o zaman daha kolay olur

ben oğlumla mantı bile açıyorum

Yakın bi yerde kebapçı varsa sor patlıcan biber közlüyorlar mı diye. Hem taşfırın közü daha lezzetli olur. Hemde közlersen in zaman harcamazsın o arada çamaşırını halledersin. Ben ankaradayım var Burda köleme yapan yerler

çok hoşuma gitti kızlara görücümü gelcek günün birinde gelcek

Ay kolay gelsin....ben kalkip evi supurmeye useniyorum
Hamilelik tembelligime tembellik katti resmen elimden gelse nefes de almiycam ....useniyorum

E Bee şekerim yani cana eziyet bu kadar mı olur.O kadar sebze nasıl biter.Kolay gelsin.

Ben olsam yapacağım şey:
1-Temizliğin bir kısmını kocaya yıkmak,
2- 5 kilo biber, patlıcan közledikten sonra sıkılıp kalanı konuya komşuya dağıtmak.
3- İkizleri birine bırakıp çamaşır katlamak.

İşte işler bitti

Çok yakın bir arkadaşınız yok mu?
Müsait olan..
Hem sohbet edersiniz hem kışlıkları hazırlarsınız..

kız ikizleri kime bırakacak

sana bıraksak sen alışkınsın öğretmensin desek iki tane 3 yaşında cimcime kaç saat bakacaksın

aslınlar ikizlr çoktaküçük sayılmaz oyun oynarke yaparsın işini ama önce etin başndan kalk sonra mutfaka gir

kız ikizleri kime bırakacak

sana bıraksak sen alışkınsın öğretmensin desek iki tane 3 yaşında cimcime kaç saat bakacaksın
1 günden ne olacak ya kim olsa bakar Bakmaz mı yoksa

1 günden ne olacak ya kim olsa bakar Bakmaz mı yoksa

kız valla bakmaz yani

huyunu suyunu bilmediğin hem de iki çocuğa

çocuk bakmak sorumluluktur

bak benim kendi çocuğum var; sitenin bahçesidne 3-5 çocuk oynuyorlar

geçen birinin annesi hasta idi; tabi çocuk inmek istiyor; onu da gönder bakarız dedik

neyse baktık ama kendi çocuğumuzda girmediğimiz strese onda girdik ki

ikiz 3 yaşındaki kızlar fettan olur valla

en iyisi annesi onlar ile yapacak her şeyi; onları da işe katacak

çamaşır katlayacaksa onlar çekmeceye koyacak; onlar gruplayacak hem gelişime katkı hem iş

ya da domatesi yıkayacak ayıracak vs vs

Madam Montesorri sağ olsun

Patlıcanı,biberi közleyip dondurucuya koymayı hiç bilmiyordum,annemler çevremdekiler de yapmıyor. İyi valla,bir şey daha öğrendim,hemen uygulamam lazım Bir de bilen hayrına bana kırmızı biber için de tarif verebilir mi? Hani şu marketlerde kavanozda satıyorlar ya,onu evde nasıl yapabiliriz? Bayılıyorum da ben ona

ben olsam katlanacak çamaşırları kaldırır yatak odasına yatağın üstüne atar kapısını kilitlerim
kızlar göz önündedirler zaten cimcimeler
domatesler geçkin gibiyse onlardan başlarım
denildiği gibi çocuğu olmayan yada çocukları büyük olan bir komşudan yardım isterim domatesler için
eğer ekmek fırını vs. varsa eşin geldiğinde onlardan rica edip patlıcanları biberleri hatta domatesin bir kısmını orada közletirim yada onları yarın közlemeye bırakırım
böylece işler tamamlanmış olur

Oncelikle kırmızı Biberi marketten yada pazardan satın almakla işe başlıyoruz. ( şaka tabi)
Kırmızı Biberi fırında közlerseniz baya sulaniyo.
Ama közlerseniz daha lezzetli oluyor.
Kabuklarını soyup bi sudan gecirirseniz posetleyip derin dondurucuya koyun. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…