Pide fırını yok mu hiç yakınında pide ve lahmacun diye geçer. Eğer aldığın sebzeleri kozleyeceksen fırına ver onlar kozler cuzi bir fiyata odun atesinde.Domatesi bile kozlerler .esimi beklemem lazım közü o yapacak bilirsiniz ıgdırda uzucu seyler oldu esimde sınır kapısında calışıyor bugun toplantı var gıtmek zorunda kaldı zaten dilucu gümruk kapısı kapalı suan
ikiz kızlarla bu kadar iş tek günde cıks
gerek de yok
bırak dağıtsınlar ne olacak ki
çamaşırlar katlı olmayıversin
görücü mü gelecek kızlara
biraz relaks ol domatesleri vs girin banyoya koyun leğene kızları da alın cup cup yıkayın
ayarlayın doğrayın ya da nasıl yapıyorsanız ucundan başlayın kızlara sorumluluk verin o zaman daha kolay olur
ben oğlumla mantı bile açıyorum
Patlıcanın közleyip soyup dondurucuya kaldırırsan. Kışın canın patlıcan isterse patlıcan salatası yaprsın. Ali nazik yaparsın. Bütün koyarsan karnıyarık yaprsın :)Patlıcanları közlenip sonra ne yapılıyor ben ilk defa duyuyorum yazarsanız gerisini çok sevınrim canım
çok hoşuma gitti kızlara görücümü gelcek günün birinde gelcek
Ben olsam yapacağım şey:
1-Temizliğin bir kısmını kocaya yıkmak,
2- 5 kilo biber, patlıcan közledikten sonra sıkılıp kalanı konuya komşuya dağıtmak.
3- İkizleri birine bırakıp çamaşır katlamak.
İşte işler bitti
1 günden ne olacak ya kim olsa bakarkız ikizleri kime bırakacak
sana bıraksak sen alışkınsın öğretmensin desek iki tane 3 yaşında cimcime kaç saat bakacaksın
1 günden ne olacak ya kim olsa bakarBakmaz mı yoksa
Oncelikle kırmızı Biberi marketten yada pazardan satın almakla işe başlıyoruz. ( şaka tabi)Patlıcanı,biberi közleyip dondurucuya koymayı hiç bilmiyordum,annemler çevremdekiler de yapmıyor. İyi valla,bir şey daha öğrendim,hemen uygulamam lazımBir de bilen hayrına bana kırmızı biber için de tarif verebilir mi? Hani şu marketlerde kavanozda satıyorlar ya,onu evde nasıl yapabiliriz? Bayılıyorum da ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?