Evi satmali miyim

Şimdi linç yerim zerre umrum değil.Gece gece kimsenin keyfi bilmemne borcu için ev satmam.Oyle koca bulunurda öyle kocayla ev alınmaz bir daha.Keyfi bu borç kendi zevkine yapılmış siz yapın bakalım o satarmiydi acaba evini.Valla kim ne derse desin ben satmazdim evler olmuş kaç para.Ben bosanirim zaten böyle kocadan özür dilerim bu benim.İsterseniz siz istediğinizi yapın tabi.

Neye güvenerek evini satacaksın? Ev satın almak o kadar zorlaştı ki kocanla anlaşamazsan ayrılma ihtimalin olabilir kesin demiyorum ihtimalleri konusuyoruz o zamanda kira vermek gibi bi derdin olmaz satmayın

Bunlarin geneli bu sene ne olduysa sapitti. Hepsinin iclerindeyim bu kriptoya borsaya kadina kiza ne cok saptilar yahu daha once askeriyede bir disiplin vardi sorumluluk vardi. Vallahi babadan kalma eviniz size ait olur diye dusunuyorum avukat arkadaslar bile aydinlatsinsin da kari koca evlililiginde borc size kalirmi bilmiuorum yeni sistemde. Birde evet bunlaerin mesleki hayatlarinda cok borc iste yuz kizartici sorunlar olunca sikintiya giriyorlar. Onuda girmesen once dusunsunler bi zahmet.ne ailelerinin derdi bitiyor ne borclari

Cok haklisiniz linc edecek durim.yok ki
Bosansam ev yine gidicek ki mal bolusumunden halbuki toplamda 12 bilezik biriktirmistik 2 sini ailem takmisti dugunde takilan 12 ceyregi annem bana verdi ustunu tamamlayp bir bilezik yapmisti
Sonra ailemin yaninda kaldm es goturilmeyen yerdeyken ev gecindirmedi aadece bilezik yapto ben ailemle yasadm msrafim onlara aitti bu sekilde o bileziklerle alindi ev ama ne guzel yari yaroya ortak

Kaldiracli oynamis
Kafan basmıyorsa bu işe oynamayacaksın. Bacım adam yürüyen yalan makinesi.
İşe gir çaktırmadan maaşını tam söyleme. Biriktir. Bir avukat ile çalış plan yap. Evi kurtarmaya bak. En kısa sürede şutla bunu. Burada karısını çocuğunu batağa saplayan kumar oyun borsa karı kız bağımlısı dolu. Hepsi yalancı sahtekar. En sonunda da yapmasaydın der ömrünü harcadığın ile kalırsın.
Gizli yap hamlelerini. İşe girersen de paranı doğru söyleme asla söyleme bilmediği bir hesabın veya kasan olsun al koy oraya. Biriktir. Boşanmak için bebek için kendin için hayatını garantiye alman lazım.

Ya bebeğim tapu senin üstüne satıp altın yapıp kasaya koysan nerden haberi olacak kocanın?
Senin borçlarından haberin var mıydı mesela
Biraz onun gibi uyanık ol. Evet yasal olarak ortak. Şu an satarsan hepsi haybeye gidecek çar çur. Hiç değilse boşanırken bir şey yapamayacak kadar pasif isen mahkeme yarısını sana verir onu kurtarırsın.
Ya satma sık dişini boşanmadan düzen kuracak kadar sabret. İşleri yoluna koy sonra bas tekmeyi

Ins basaririm.ben batarsam ailemde yok benim oglumdaan baska kimsem yok once bir is bulayim.insAllah devaminda gelir

Baska care gozukmuyor zamaninda calissaydm bugin hersey cok guzel olurdu ah essek kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…