- 9 Ocak 2012
- 14.903
- 28.623
-
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
Satma, çünkü belli ki bu satışların sonu olmayacak.Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Ana baba yok bir o bir evladim var hqyatta su yasadigm hayal kirikligi
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Aşkım, sakin ol. Kafanı topla. Sakin ol.Biance diye uygulama vardi kripto oynuyordu surekli simdi 400 bin dedi mesaj atti
Bosanirsak tamam ev benim ustume ama oda ortagim tamamem aslinda benim tasarrufum sayesnde alindi 12 bilezik biriktirmistik 2 bilezik annemler takti 13 tane ceyrek vermisti dugunde toplanan taki rahmetli annem kendi ailesi dugunde takilan asla bir lira vermedi
Kalaninida yine aile goturulmeyen yere gorevi cikto 1 sene rahmetli annemin yaninda durup her ay bilezik uapti ev gecimi flaan yoktu
İşten neden atılsın ki? Orda bir saçmalık var gibi.. kredi çekmiş haciz mı gelecek acaba..Defaatle yok diyorum isten atilacagim uyuyamiyorm isimd3n olucqm.diyo inanin isim olsa ana baba.olsa terkederdim
Kripto da kredi gibi bisey degilki canm tekrar para verilecek bisey değil o.orda elindeki parayi yatirip batirmis sen o evi satarsan onuda yatıracak kriptoya aklı sıra kaybettigini geri kazanacak kumar gibi yaada birinden borç aldı ona verecek bilemedimIyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Sonuna kadar direnecegimSatma, çünkü belli ki bu satışların sonu olmayacak.
Kaldiracli islem yapmis vadeli o sekilde batmisKripto da kredi gibi bisey degilki canm tekrar para verilecek bisey değil o.orda elindeki parayi yatirip batirmis sen o evi satarsan onuda yatıracak kriptoya aklı sıra kaybettigini geri kazanacak kumar gibi yaada birinden borç aldı ona verecek bilemedim
Kartlarin hepsi eksideyms ustune kaybetmis kaldiracli isl3m yapmsİşten neden atılsın ki? Orda bir saçmalık var gibi.. kredi çekmiş haciz mı gelecek acaba..
Bence boşanmayı düşünün derim kardeşinizde bosanin demiş en azından kardeşinizin dediği gibi kira derdi yok.33 yasinda kimsesizim elimden is gelm3z hic is tecrubem.yok destegim yok nasil dusuneym
Bu isten feraha cikar miyim 2026 daki kpss calisiyodm guya bu kafayla nasil calisiym gelde calisAşkım, sakin ol. Kafanı topla. Sakin ol.
Adama diyeceğin bu benim çocuğumun rızkı kusura bakma bunu harcamaya müsade edersem bu ekonomide bir daha asla alamayız. Kabul etmiyorum diyeceksin. Ev dışında bir çözüm bulsun.
İşler bozulunca herkes çirkefleşir.
O ev işinin de kolayı var boşanma olayı olacaksa gizlice satarsın, altın yapar koyarsın banka kasasına kendi adına bir hesapta. Bilmez etmez. Söylemezsin olur biter. Bu sonraki düşünülecek şey.
Şu an kafanı karıştırıp elinden tapuyu alma derdinde. Bilezikler gitmiş onlar ziynetindi hak iddia edemezdi ama şu an eve dönünce illa diyecek ki ben de verdim para. Olan olmuş.
Senin sakin kalıp manipüle olmaman lazım
Sattıktan sonra maaşını elinden alabilir misiniz. Ona harçlık verin bunu kabul eder mi. Temizledikten sonra bir daha yapmayacağının garantisi yok.Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Kaldıracli oyun bir nevi kumar, ona o aklı veren arkadaşları vardır eminim... evinizi bebeginizin rizkini satmayın..Kartlarin hepsi eksideyms ustune kaybetmis kaldiracli isl3m yapms
Valla bacım kpssye bel bağlama bu devirde. Bebeni büyüt kendin bir işe git özel sektörde. Atanırsan ne ala, atanamazsan beklemenin manası yok.Bu isten feraha cikar miyim 2026 daki kpss calisiyodm guya bu kafayla nasil calisiym gelde calis
Kardesiminn de payi var miras kardesim destek olmaz.olamaz da anca kendi kazanini kaynatiyo bosaninn demedi tayin cikqna kadar burada kira odemeyinndemisti keske bir evim olsaydiBence boşanmayı düşünün derim kardeşinizde bosanin demiş en azından kardeşinizin dediği gibi kira derdi yok.
Kimin önce vefat edeceği bilinmez ama yarın birgün eşin vefat etse bütün borçlar sana kalır ve elinde ki evin tamamı gider en azından bosanirsan yarısı senin olur hangisi daha mantıklı bir düşünün derim.
Anne ve babanızdan kalma maaş varsa oda size bağlanır + nafaka nafaka vermez demeyin memur olduğu için maaşından kesilir yine size ödenir.
Zaten bilmiyodu askerde arkadasi ogretti Allah sorsnKaldıracli oyun bir nevi kumar, ona o aklı veren arkadaşları vardır eminim... evinizi bebeginizin rizkini satmayın..
Ozelde market isi bile bulmak zor hic is tecrubem yok becerimde yok kamu yonetimi mezunuyum ise yaramaz bi diplomam var yalnizcaValla bacım kpssye bel bağlama bu devirde. Bebeni büyüt kendin bir işe git özel sektörde. Atanırsan ne ala, atanamazsan beklemenin manası yok.
Feraha çıkarsın da kafanı kullanman lazım.