-
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
Kredı ceksın. Yani kemdılerı borç yapıo senın malınanmı guvenmıs. Hayır bıde tekrar oynamayacagının garantısı yok. Bıxler mal vermeyıncede paragöz oluyoruzBende istemiyorm kripto ugrasirken haberim olmadi izin istemedin onayimi aldin mi ben sama oyna destek olurum dedim mi dedjm
Zor durumdayim dustum diye israr ediyo huzur vermiyo
ben satmam... ben bilezik verip araba aldırmam .. ben hayır babası degılım. kımse bana guvenıp borc yapmasın kumara bılmem neye batmasın. kımse benım cocugumun ıkı gıdım egıtım parasını yıyemez. ne halı varsa gorsun .. derdım ben olsam :))Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Ana baba yok bir o bir evladim var hqyatta su yasadigm hayal kirikligi
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Aynen oyle daha once hep paragoz derdiKredı ceksın. Yani kemdılerı borç yapıo senın malınanmı guvenmıs. Hayır bıde tekrar oynamayacagının garantısı yok. Bıxler mal vermeyıncede paragöz oluyoruz
Diyorm cnm rht birakmiyoben satmam... ben bilezik verip araba aldırmam .. ben hayır babası degılım. kımse bana guvenıp borc yapmasın kumara bılmem neye batmasın. kımse benım cocugumun ıkı gıdım egıtım parasını yıyemez. ne halı varsa gorsun .. derdım ben olsam :))
ama bi arastır nasıl bakılıyor bılmem ama ne bıleyım hısse almak gibi bişi o da sanırım. deger kaybeder. borsa bazen cakılıyor yuzlerce bin deger kaybedıyorz bi haftada sonra yuzde 3 yuzde 7 ya da 2 derken toparlıyor. battık ettık öldük demiyoruz dusunce. krıpto hıc bulasmadım ama dedıgım gibi sıfırlamaması lazım o para tamam kaybetmıstır cogunu da olanı da yemıstır bı yerde gıbı geldı :SIyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Bilmiyorm ki kripto dan batiliyo mu cikiloyo mi noluyo kimden ogrenebilirimama bi arastır nasıl bakılıyor bılmem ama ne bıleyım hısse almak gibi bişi o da sanırım. deger kaybeder. borsa bazen cakılıyor yuzlerce bin deger kaybedıyorz bi haftada sonra yuzde 3 yuzde 7 ya da 2 derken toparlıyor. battık ettık öldük demiyoruz dusunce. krıpto hıc bulasmadım ama dedıgım gibi sıfırlamaması lazım o para tamam kaybetmıstır cogunu da olanı da yemıstır bı yerde gıbı geldı :S
Doğrudur bilmiyordum ama soruşturma açılsa bile borcu var diye işten atılma olayı saçma geliyor. Hukukçu arkadaşlarımız en doğrusunu bilirEmniyet ve askeriyede böyle bir şey var soruşturma geçiriyorlar malesef eğer birden fazla haciz durumu olduysa borç odememeyi aliskanlik haline getirmekden soruşturma açılıyor.
Eşim emniyet mensubu borcdan dolayı ihraç olan çok polis var malesef.Mesela dört ayrı bankaya borcu vardır hepsi sırayla haciz gonderirse bunu emniyete bildiriyorlar ve hakkında dört ayrı dosyadan soruşturma açılıyor tabiki önce uyarı sonra maaş kesintisi vs basamak basamak cezalari var son basmaak ihraçDoğrudur bilmiyordum ama soruşturma açılsa bile borcu var diye işten atılma olayı saçma geliyor. Hukukçu arkadaşlarımız en doğrusunu bilir
Sakın satma,kripto değil kumardır.Tekrar yapacak çünküIyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Kriptoda bir cesit kumar yapmamasinin garantisi var miSakın satma,kripto değil kumardır.Tekrar yapacak çünkü
Diyelim ki var diyelim ki kriptoda parası battı. Ben dahil sana basit şekilde izah etmeye çalıştık çok anlamadın herhalde.Kriptoda bir cesit kumar yapmamasinin garantisi var mi
Hayır atılmaz. 14 yıllık memurum. Çocuklarımın babası polisti. Gırtlağa kadar borç içindeydi haciz ve ne pislik varsa vardı. Sadece ceza alır. Mesela kademe durdurma cezası. Maaştan 1 kereye mahsus kesme cezası falan. Sonra da borçlar için bitene kadar maaşın 1/4 ü kesilir. Böyle şeyler için işten atılma olmazHaciz gelirse isten atilir
Ya bölünmez korkma. Senin altınların var yasal olarak sana vermeli onu. Sonra kumarbaz ve ağır kusurlu boşanma sebebi. Bunlardan dolayı tazminat ödemek zorunda kalır. E ev de sana kalmış olur. Çocuğa da sana da nafaka vermek zorunda o da ayrı. Bak çocuk götürülemeyen bir bölgeye iş arkadaşımın eşi gitti. Dolarla maaş aldı. Yanlış hatırlamıyorsam maaşının maaşını. 10 katıydı. Yani düşünsene 2 ayda bir 1+1 ev alınır. Bu nasıl bir pisliğe bulaştıysa çıkamıyor işin içinden ve çıkamayacakta sakın buna aldanmaAyrilirsam ikiye bolunecek ev malesef
Hah söylediklerine önceki yorumlarına katılıyorum.Ya bölünmez korkma. Senin altınların var yasal olarak sana vermeli onu. Sonra kumarbaz ve ağır kusurlu boşanma sebebi. Bunlardan dolayı tazminat ödemek zorunda kalır. E ev de sana kalmış olur. Çocuğa da sana da nafaka vermek zorunda o da ayrı. Bak çocuk götürülemeyen bir bölgeye iş arkadaşımın eşi gitti. Dolarla maaş aldı. Yanlış hatırlamıyorsam maaşının maaşını. 10 katıydı. Yani düşünsene 2 ayda bir 1+1 ev alınır. Bu nasıl bir pisliğe bulaştıysa çıkamıyor işin içinden ve çıkamayacakta sakın buna aldanma
Bence canım hiç satma çokta yapmicam etmicemlere inanma kendi yapmış kendi çıksın işin içinden sonuç olarak o seni ve çocuğunu dusundumu onun da evladı sonuçta dusunseydi bunları yapmazdı ben sana birşey diyim benden buyuksen saygısızlık etmek istemem ama hayat bu herşeyden beklenir asla dediğin şeyler önüne çıkar Allah rahmet eylesin anne ve babanizi onlardan kalan evde kirasiz oturuyorum dedin evet Allah razı olsun kardeşinden ama yarın ne olacağını bilmiyorsun yapar demiyorum yalnis anlama bilemem ama kim olursa olsun bu zamanda kimseye güvenmemek lazım kimin önünde ne var hiç belli değil o evi de kaptırma ne güzel en azından başını sokabilecegin bir yer var yazık etme kendine de çocuğa daIyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire