Evi satmali miyim

Bak sakın satma evi. Ben 5 yıldır bu kripto alemindeyim hiç para batırmadım çünkü kumar gibi oynamadım. Sizin eşiniz r hesabı falan bilmeden Allahne verdiyse marjine basmış batırmış. Asla inanmayın. O evin parasını da marjinde yer bitirir. Aman diyeyim.
Irade akil denen mefhumdan eksik
Gul gibi isin ,karin,cocugun var neden bulastin
Karina cocugundan kistgini esya almadgnk nasil savrdb

sunun yaptigina ne demeli
Akıllı davranıp boşamalısınız. Gerisi hikaye,yok evi satayım,yok maaşına el koyup harçlık vereyim. Hepsi tırıvırı işler ve çözümü yok. Kocanız her bulduğu fırsatta tekrar oynayacaktır. Devam edecekseniz de bunu bilerek ve göze alarak devam edin

Ah ah bende o kadinlardanim ana baba yok isim yok bir o 60 mtrekare ev oda ayrilirsak ortak hani bosanmadan sat parasi kaybet diyolar ama sonra onun icin de basimi agritir bilmiyorum
Allah herkese onurlu yasam nasup etsn inanin Allah korusun demissiniz ama boyle yasayacagina olse daha iyi en azindan evladimin boynunu bukmez
Evı güvendıgın bırının üzerine geçirsen gizlice en azından evın yarısını hıc alamaz ben onu unutmuşum öyle birsey vardı artık yasal olarak evet ya birinin üstüne gecir ya da yoksa oyle bırsey sat hepsını altına cevir bankaya at ama haberı olmasın asla

Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Ana baba yok bir o bir evladim var hqyatta su yasadigm hayal kirikligi
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Merhaba,konuya yorum yapmak için eşimin gelmesini bekledim.Eşim personel şube müdürü doğuda bir tugayda .Öncelikle borçlarını ödemesi için gerekli bilgilendirme yapılır ,sonucunda ödenmiyorsa eğer meslekten ihraç son aşamada yapılır dedi .

Ama o ev geri de gelmeyeceği için lütfen evi sakın satmayın .Kaldıraçla bu işlemi yapan biri bundan sonra da yapacaktır .Bir şekilde kendi başka bir yol bulup çözsün .

Merhaba,konuya yorum yapmak için eşimin gelmesini bekledim.Eşim personel şube müdürü doğuda bir tugayda .Öncelikle borçlarını ödemesi için gerekli bilgilendirme yapılır ,sonucunda ödenmiyorsa eğer meslekten ihraç son aşamada yapılır dedi .

Ama o ev geri de gelmeyeceği için lütfen evi sakın satmayın .Kaldıraçla bu işlemi yapan biri bundan sonra da yapacaktır .Bir şekilde kendi başka bir yol bulup çözsün .
Tsk ederim bilgilendirdiginiz icin

X