- 25 Ağustos 2023
- 295
- 85
- 33
-
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
Asla, nasıl batırdıysa öyle temizlesin. Aklı nerdeymiş para batırırken? Ödül gibi bir de ev satıp parasını eline mi sayacaksın?Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Ana baba yok bir o bir evladim var hqyatta su yasadigm hayal kirikligi
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Bende istemiyorm kripto ugrasirken haberim olmadi izin istemedin onayimi aldin mi ben sama oyna destek olurum dedim mi dedjmBen satmazdım nasıl bulastıysa öyle temızlesın.
Satma,batirdigi gibi çıkarsın,kredi çeksin essek gibi ödesin.Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Satma pisliğini kendi temizlesin. Sana sormuş mu oynarken pehIyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Inan huzur birakmadi her gun yok uyuyamiyorm soz bi daha yapmicam falanÇocuğuma bırakacağım malı ne anaya ne babaya ne kocaya yedirmem. Hayatta satmazdım.
Ne kadar batırmış? Anası babası biliyor mu?Bende istemiyorm kripto ugrasirken haberim olmadi izin istemedin onayimi aldin mi ben sama oyna destek olurum dedim mi dedjm
Zor durumdayim dustum diye israr ediyo huzur vermiyo
Defaatle yok diyorum isten atilacagim uyuyamiyorm isimd3n olucqm.diyo inanin isim olsa ana baba.olsa terkederdimKredi çeksin ödesin,
Satma bence.
Valla o kadar üzülüyorum ki babam da orda burda parayı malı harcadığı için kira derdine düştüm diye. İleride çocuğuna ne diyeceksin. Tabi ki mal senin ama ben olsam çocuğuma bırakırdım hayatta satmazdım.Inan huzur birakmadi her gun yok uyuyamiyorm soz bi daha yapmicam falan
Inanin zaten parasi nereye gidiyo cozemiyodm tayinciyiz diye suzgun esyq almadi araba da yok bir o60 mtrekare ev var ondam da olacagiz
İşinden niye atılcakmış?Defaatle yok diyorum isten atilacagim uyuyamiyorm isimd3n olucqm.diyo inanin isim olsa ana baba.olsa terkederdim
Boşanmak zorunda kalırsın çocuğunla başını sokmaya yerın olur.Inan huzur birakmadi her gun yok uyuyamiyorm soz bi daha yapmicam falan
Inanin zaten parasi nereye gidiyo cozemiyodm tayinciyiz diye suzgun esyq almadi araba da yok bir o60 mtrekare ev var ondam da olacagiz
Anasi babasi yedi kripto dqn once simdide burada para batirdi bilse de bisi deemezlerNe kadar batırmış? Anası babası biliyor mu?
Haciz gelecekmis maasima atilirim diyo huzur vermiyoİşinden niye atılcakmış?
Anası babası yedıyse onlar ödesin şimdikı borcunu da.Anasi babasi yedi kripto dqn once simdide burada para batirdi bilse de bisi deemezler
⁷Boşanmak zorunda kalırsın çocuğunla başını sokmaya yerın olur.
Sakın gaza gelme.
E onuda devlet bosanirsak ikiye boler bir ara bilezik biriktiriypdu aole goturulmeyen yere gitmisti rahmetli annemde laldm hwr ay bilezik yapmwti 1 sene ev gecindirme falan olmamisti bir rahat yuzu gormedmBoşanmak zorunda kalırsın çocuğunla başını sokmaya yerın olur.
Sakın gaza gelme.
Oo onlar aciz diye agliyolarAnası babası yedıyse onlar ödesin şimdikı borcunu da.