Evi satmali miyim

Asla satmazdım ben olsam. Hak ediyor mu ya bunu? Olsun işinden. Ki Kriptodan para kaybetmeyle işinden olmaz. O başka işlere bulaşmıştır. Ya bu insanlar çocuklarına da mı acımaz?
Neyse ben boşanırken dedim ki o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu mu? Bana dedi ki: YAPMASAYDIN! Haklı yani eşeklik benim
Bir lafla oderler neden hep kadinlar cekoyo

Ozelde market isi bile bulmak zor hic is tecrubem yok becerimde yok kamu yonetimi mezunuyum ise yaramaz bi diplomam var yalnizca
Hiç öyle deme, kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş

Coin dedi, borsadan bir şeyler diyor karman çorman hepsini geçtim
Bunları oynadı diye kimse meslekten atılmaz. Ya tefeci ya bar pavyon işi ya seni kekliyor.

Hepsini kenara koydum bu adam dürüstlük konusunda sana yalan söyleyerek borçlar yapmış. Dediği lafa itimat edemezsin. Çocuğunun haklarını korumak için kafanı topla sakin ol.

Biraz okudum yazılarını da anneni yeni kaybetmişsin başın sağolsun. Biraz toparlan ve hemen bir işe gir. Oğlun kaç yaşında?
Benim kızım 3,5 yaşında devlet anaokuluna gidiyor sabahtan akşama kadar. Ücretli tabi ama ödenebilir bir miktar. Ben öyle yapıyorum işe gidiyorum. Hem kafan toparlanır hem özgüvenin yerine gelir. Kimsem yok deme evladın var daha ne olsun. Allah ona ve sana sağlıklı ömür versin.
Oglum 4 yasinda ucretsiz yarim gun devlet anaokuluna gidiyo tam gunu burada devletin yok sanirm
Allah oglumla brnim yolumu acsin

Kaldiracli oynamis
Valla beybi oynadı ise oynadı. Gitsin bankadan çeksin para kredi, veya gelsin haciz maaşına taksit taksit ödesin. Verme ev mev. Asla yerine gelmez
İşten de atılıyorsa atılsın ki bundan kimse işten kovulmaz. Kovulacak ne var başla ne gizliyor acep? Ya seni kandırıyor kovulurum diye
Kovuluyorsa hamallık yapsın ödesin

Valla beybi oynadı ise oynadı. Gitsin bankadan çeksin para kredi, veya gelsin haciz maaşına taksit taksit ödesin. Verme ev mev. Asla yerine gelmez
İşten de atılıyorsa atılsın ki bundan kimse işten kovulmaz. Kovulacak ne var başla ne gizliyor acep? Ya seni kandırıyor kovulurum diye
Kovuluyorsa hamallık yapsın ödesin
Aynen gozumu korkutuyo yok diyorm temise cikiym mâasin tamami sana diyo bu swfer

Eger haciz gelecekse isinden olur evet. Size satin satmayin demem, borc odemek icin degil tekrar kaynak aradigi icin evi istiyor olabilir. Karar sizin, eger devam edecekseniz bosanma niyetiniz yoksa aranizdaki perdeyi kaldirmasi gercek niyetini soylemesini isteyin
Bosanacaksaniz hemen ayrilin kendisi yolunu cizsin. Memurlara haciz geldigi an isten atilirlar, o kismi iyi ogrenin.

Hiç öyle deme, kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş

Coin dedi, borsadan bir şeyler diyor karman çorman hepsini geçtim
Bunları oynadı diye kimse meslekten atılmaz. Ya tefeci ya bar pavyon işi ya seni kekliyor.

Hepsini kenara koydum bu adam dürüstlük konusunda sana yalan söyleyerek borçlar yapmış. Dediği lafa itimat edemezsin. Çocuğunun haklarını korumak için kafanı topla sakin ol.
Guven sifir asla bir Allah dediginden baskasina inanmiyorm daha once yok malzrme eksik cikti yok yolda para hsrcadim izine geldm harcadm vs tonla yalan soyledi borcu tam manasiyla ortaya cikana kadar

Guven sifir asla bir Allah dediginden baskasina inanmiyorm daha once yok malzrme eksik cikti yok yolda para hsrcadim izine geldm harcadm vs tonla yalan soyledi borcu tam manasiyla ortaya cikana kadar
Şu an hiç bir söylediğine inanma adam sahtekar. Şu durumdan sıyrılıp kurtulmaya bak. Gizlice gerekiyorsa bir avukat ile görüş. Hazırlığını yap al çocuğunu kurtul

Eger haciz gelecekse isinden olur evet. Size satin satmayin demem, borc odemek icin degil tekrar kaynak aradigi icin evi istiyor olabilir. Karar sizin, eger devam edecekseniz bosanma niyetiniz yoksa aranizdaki perdeyi kaldirmasi gercek niyetini soylemesini isteyin
Bosanacaksaniz hemen ayrilin kendisi yolunu cizsin. Memurlara haciz geldigi an isten atilirlar, o kismi iyi ogrenin.
Ya bu tarz seyler zaten bi yerde bagimlilik yapiyomus satsam bir daha oynamayacaginin garantisi de yok guven sifir

X