- 25 Ağustos 2023
- 295
- 85
- 33
-
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
Bir lafla oderler neden hep kadinlar cekoyoAsla satmazdım ben olsam. Hak ediyor mu ya bunu? Olsun işinden. Ki Kriptodan para kaybetmeyle işinden olmaz. O başka işlere bulaşmıştır. Ya bu insanlar çocuklarına da mı acımaz?
Neyse ben boşanırken dedim ki o kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu mu? Bana dedi ki: YAPMASAYDIN! Haklı yani eşeklik benim
Kaldiracli oynamisİşten olma olayına da inanma ne halt yedi ise işten niye atılsın kripto oynadı diye ülkenin yarısının coin moin bir şeyi var. Alakası yok
Hiç öyle deme, kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmişOzelde market isi bile bulmak zor hic is tecrubem yok becerimde yok kamu yonetimi mezunuyum ise yaramaz bi diplomam var yalnizca
Oglum 4 yasinda ucretsiz yarim gun devlet anaokuluna gidiyo tam gunu burada devletin yok sanirmBiraz okudum yazılarını da anneni yeni kaybetmişsin başın sağolsun. Biraz toparlan ve hemen bir işe gir. Oğlun kaç yaşında?
Benim kızım 3,5 yaşında devlet anaokuluna gidiyor sabahtan akşama kadar. Ücretli tabi ama ödenebilir bir miktar. Ben öyle yapıyorum işe gidiyorum. Hem kafan toparlanır hem özgüvenin yerine gelir. Kimsem yok deme evladın var daha ne olsun. Allah ona ve sana sağlıklı ömür versin.
Valla beybi oynadı ise oynadı. Gitsin bankadan çeksin para kredi, veya gelsin haciz maaşına taksit taksit ödesin. Verme ev mev. Asla yerine gelmezKaldiracli oynamis
Haklsmz ama bpguyo400 bin icin isinden olmaz asla satmayin... haciz gelse bile (ki coinden haciz gelmez kredi cekmedi vs olmasi lazim)maasindan kesinti şeklinde ödenir.Yerinizde olsam asla satmam pisligi yapan temizlemeyide bilsin...
Aynen gozumu korkutuyo yok diyorm temise cikiym mâasin tamami sana diyo bu swferValla beybi oynadı ise oynadı. Gitsin bankadan çeksin para kredi, veya gelsin haciz maaşına taksit taksit ödesin. Verme ev mev. Asla yerine gelmez
İşten de atılıyorsa atılsın ki bundan kimse işten kovulmaz. Kovulacak ne var başla ne gizliyor acep? Ya seni kandırıyor kovulurum diye
Kovuluyorsa hamallık yapsın ödesin
İşten neden atılsın ki? Orda bir saçmalık var gibi.. kredi çekmiş haciz mı gelecek acaba..
Guven sifir asla bir Allah dediginden baskasina inanmiyorm daha once yok malzrme eksik cikti yok yolda para hsrcadim izine geldm harcadm vs tonla yalan soyledi borcu tam manasiyla ortaya cikana kadarHiç öyle deme, kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş
Coin dedi, borsadan bir şeyler diyor karman çorman hepsini geçtim
Bunları oynadı diye kimse meslekten atılmaz. Ya tefeci ya bar pavyon işi ya seni kekliyor.
Hepsini kenara koydum bu adam dürüstlük konusunda sana yalan söyleyerek borçlar yapmış. Dediği lafa itimat edemezsin. Çocuğunun haklarını korumak için kafanı topla sakin ol.
Bir erkek kardesim varTek cocukmusunuz kardeşde mi yok
Şu an hiç bir söylediğine inanma adam sahtekar. Şu durumdan sıyrılıp kurtulmaya bak. Gizlice gerekiyorsa bir avukat ile görüş. Hazırlığını yap al çocuğunu kurtulGuven sifir asla bir Allah dediginden baskasina inanmiyorm daha once yok malzrme eksik cikti yok yolda para hsrcadim izine geldm harcadm vs tonla yalan soyledi borcu tam manasiyla ortaya cikana kadar
Ya bu tarz seyler zaten bi yerde bagimlilik yapiyomus satsam bir daha oynamayacaginin garantisi de yok guven sifirEger haciz gelecekse isinden olur evet. Size satin satmayin demem, borc odemek icin degil tekrar kaynak aradigi icin evi istiyor olabilir. Karar sizin, eger devam edecekseniz bosanma niyetiniz yoksa aranizdaki perdeyi kaldirmasi gercek niyetini soylemesini isteyin
Bosanacaksaniz hemen ayrilin kendisi yolunu cizsin. Memurlara haciz geldigi an isten atilirlar, o kismi iyi ogrenin.
Tamam ona anlatın durumu ise girene kadar yardımcı olur.evi sattiktan sonra boşanmaya da karar verir kesin.bence direk siz adım atın dilekçe verin.kumardan kurtulan görmedim.Bir erkek kardesim var
InsAllah isi cozmem gerekiyorŞu an hiç bir söylediğine inanma adam sahtekar. Şu durumdan sıyrılıp kurtulmaya bak. Gizlice gerekiyorsa bir avukat ile görüş. Hazırlığını yap al çocuğunu kurtul
Kumara giriyor bu durjm artik asla guvencimnyokTamam ona anlatın durumu ise girene kadar yardımcı olur.evi sattiktan sonra boşanmaya da karar verir kesin.bence direk siz adım atın dilekçe verin.kumardan kurtulan görmedim.
Pismanlikla da geciyoHayatınızın en büyük pişmanlığı olur.
Ya bu tarz seyler zaten bi yerde bagimlilik yapiyomus satsam bir daha oynamayacaginin garantisi de yok guven sifir