- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
-
- Konu Sahibi zeynep3445
Nasıl tam da dananın kuyruğunun kopacağı gün g.t gibi bırakıp gitmişti bizi di miAy görümce konusu geldi aklıma onlar ne yaptı acabaSourlife tı galiba.
Konu sahibi uygun bir dille yorullduğunuzu görümcenize söyleyeceksiniz direkt. Madem kocada iş yok, size düşüyor söylemek.
Şu kocalarınız üstünde hiç mi gücünüz yok yaReddetme lüksüm yok ne yazık ki sürekli benim ailemle tehdit ediyo onlar da gelicek yok kabul etmem şöyle böyle
Ay ablacım saf mısın sen? Al çocuğunu çık git annenin evine , onları göndermeden gelmiyorum de anlayan anlasınAblası en küçük bişeyi şikayet etse kavga ediyoruz direk ablası küsmesin diye bişey demiyo olan bize oluyp huzurumuz bozulması. Diye dişimi sıkıyorum kava ettiğimizi duyunca mutlu oluyolar çünkü
Sizinkilerde sıkıntı varmış bence, bizde bir haftaya yakın görümcemde kaldık kendisi bekar çalışıyor. Her gün kahvaltı akşam yemeği gün içinde çıkan bulaşıklar vs biz kendimiz hallettik, yiyecek alışverişini bile ona giderken yaptık sebze meyve kahvaltılık bişiler falan aldık sonuçta o evini açtı bize bizede etrafı dağıtmadan hizmet beklemeden kalan işi halletmek düşer.Tatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
Banyodan sonra cekpas, vileda, mop, neyse, neyle siliyorsaniz acikca soyleyin, verin ellerine temizlesunler. Bu tür konu sahipleri de enetresan, sesinizi çıkarmazsaniz tabiki tepenize binerlerBen toplamayınca öyle kalıyo akşam duş aldılar paspaslar yerler hala ıslak bekledim silerler diye yok artık tiksindim
Aaaa görümce 2 vakasıTatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
Tepki verirken şuna dikkat edin yalnız tatil yerinde siniz. Sizin ailenizde geliyor mu?Sizin ailenizde tatil gibi mi da sıfır olmuyorsa vereceğiniz tepki sizin ailenize de yansıyabilir.Tatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
Şu yemeği yap diyor ve yapıyosunuz sonra da ben ne yapacağım diye soruyor musunuz Cidden???Tatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
Yemek yapma özel olarak, onlar ordayken birgün yogurtlu makarna bir gün salcali makarna yap. Asla camasirlarini sen yikayip asma katlama, yemekden sen Kalk ben cocuga bakim bi zahmet masayi mutfagi halledin de. Esin ordayken normal davran gidince hic muhatap olma.Tatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
İşinize gelmeyen yorumları görmezden gelip sadece burda arkalarından atıp tutarak şikayet ediyorsunuz çunku biliyorsunuz ki bütün hayatınız böyle yılın 6 ayı eş ailesine bakıp beslemekle geçecek ...Reddetme lüksüm yok ne yazık ki sürekli benim ailemle tehdit ediyo onlar da gelicek yok kabul etmem şöyle böyle
Bu benim de başıma gelmişti bekâr idim o zamanlar. Bana tatile gelen herkes baktım Facebook uygulaması kullanıyor, etiketler havada uçuşuyor, "pansiyon açmadım, otel de isletmiyorum, iş hayatı için x te yaşıyorum, gelmek isteyen olursa işteyim gelmeyin "yazdım.Tatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
Bide eşim son günleri zaten dışarda yemeğe götürelim ayıp olmasın diye ya sinirlenmemek elde değil
Ablası sizi şikayet edebilecek yüzü buluyorsa eşiniz de ayıp olmasın ayağıyla dengeyi kuramıyor bence. Bir hafta on gün bile aynı evde çok bence herkes misafirhane gibi yerler ayarlamalı. Akrabaları ile de görüşmeli ama kimse kimsenin üstüne iki veya üç günden fazla yük olmamalı diyorum ben.Ablası en küçük bişeyi şikayet etse kavga ediyoruz direk ablası küsmesin diye bişey demiyo olan bize oluyp huzurumuz bozulması. Diye dişimi sıkıyorum kava ettiğimizi duyunca mutlu oluyolar çünkü