- 4 Şubat 2024
- 202
- 412
- 34
- Konu Sahibi zeynep3445
Aileniz bu şekilde gelip rahatsızlık vermiyordur diye tahmin ediyorum.Reddetme lüksüm yok ne yazık ki sürekli benim ailemle tehdit ediyo onlar da gelicek yok kabul etmem şöyle böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aileniz bu şekilde gelip rahatsızlık vermiyordur diye tahmin ediyorum.Reddetme lüksüm yok ne yazık ki sürekli benim ailemle tehdit ediyo onlar da gelicek yok kabul etmem şöyle böyle
Ne rahatsızlığı ne çıt sesleri çıkar ne hergün gezeriz herşeyi yaparlar çocuğa bakarlar mutfak masrafı vs gelirken elleri boş gelmezlerAileniz bu şekilde gelip rahatsızlık vermiyordur diye tahmin ediyorum.
herkes kendi ailesine hizmet etsin.Reddetme lüksüm yok ne yazık ki sürekli benim ailemle tehdit ediyo onlar da gelicek yok kabul etmem şöyle böyle
Eviniz otel siz de kat görevlisisiniz sanırım. Hem de bedava oh ne güzel. Adres verin ben de geleyim.Tatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
Çok düşüncelilermiş, sağolsunlarNe rahatsızlığı ne çıt sesleri çıkar ne hergün gezeriz herşeyi yaparlar çocuğa bakarlar mutfak masrafı vs gelirken elleri boş gelmezler
Bekliyorum kimse yapmıyo yine mecbur yapıyorum. Eşim acıyo paraları yok diye evleri arabaları var bizim ne ev ne arabamız var biriktiremiyoruz insanlara acımaktanEviniz otel siz de kat görevlisisiniz sanırım. Hem de bedava oh ne güzel. Adres verin ben de geleyim.
Ne münasebet yazlık şehirde yaşıyorsunuz diye her gelene ev mi açılır. Müsait değiliz diyemiyor musunuz? Hadi evi açtınız hizmetçilik niye yapıyorsunuz?
Bazı insanlarda öyle bir huy var. Ben istediğim kadar seveyim başkasının evinde rahat edemiyorum. Giyinmek dert, soyunmak dert, tuvalete gitmek dert.. Hayatımda maksimum iki gece kalmışımdır hısım akraba evinde o da sırf karşı taraf ısrar ettiği için. İki gecede bile afakanlar basıyor beni.Tatil şehrinde yaşayan insanların evine 'tatile(!)' giderken hiç utanmıyorlar mi ya.
Otele gidin, pansiyon tutun, çadır kurun yinede kalmayın başkasının evinde ne ayıp birşey.
Aa kusura bakma ablacim istedigin yemegin malzemeleri evde yok cocuklada cikamiyorim bacagima yapismis dogal olarak kucuk başedemeiyorum daha evimi toplamam gerekiyor. Artik boyle deniz kasabalarinda Allah ne verdiyse pratik hepimiz onu yeriz derim aksama sossuz makarnayi koyardim onlerine. Kocam laf etse vallahi hayatim cocuk durmadi bunu anca yapabildim der gecerdim. Banyoda havluya nasil basip ciktilarsa yani ayak izi dahi cikmis olsa yerinden dahi oynatmaz o sekilde birakirdim. Anlasinlar toplamadigimi. Kiyafetleride on bes dakikaliga atar asmazdim. Makinenin kapagini acma kendilwri gorsun. Eger samimi davranirsaniz her sene gelirler. Misafir kulfet. Gerek yok. Sehir disindakide geliyorsa 4 gunden fazla kalmamali. Benim besinci gun suratim dusmeye basliyor. Kendi ailemde asla boyle seyler gormedim. Babam halalrimin evinin kapisini bilmez. Benim kapima sinirli sayida gelir. Ama bu kulfetli misafir hallerini nerden biliyosunda boyle cozumler buldun ayaklarini kestin diye sormaTatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım
Ben soruyorum, anlatın da şenlenelim.Aa kusura bakma ablacim istedigin yemegin malzemeleri evde yok cocuklada cikamiyorim bacagima yapismis dogal olarak kucuk başedemeiyorum daha evimi toplamam gerekiyor. Artik boyle deniz kasabalarinda Allah ne verdiyse pratik hepimiz onu yeriz derim aksama sossuz makarnayi koyardim onlerine. Kocam laf etse vallahi hayatim cocuk durmadi bunu anca yapabildim der gecerdim. Banyoda havluya nasil basip ciktilarsa yani ayak izi dahi cikmis olsa yerinden dahi oynatmaz o sekilde birakirdim. Anlasinlar toplamadigimi. Kiyafetleride on bes dakikaliga atar asmazdim. Makinenin kapagini acma kendilwri gorsun. Eger samimi davranirsaniz her sene gelirler. Misafir kulfet. Gerek yok. Sehir disindakide geliyorsa 4 gunden fazla kalmamali. Benim besinci gun suratim dusmeye basliyor. Kendi ailemde asla boyle seyler gormedim. Babam halalrimin evinin kapisini bilmez. Benim kapima sinirli sayida gelir. Ama bu kulfetli misafir hallerini nerden biliyosunda boyle cozumler buldun ayaklarini kestin diye sorma
Yok eşim senede bir gün geliyolar ayıp olur diyo ya bide heryere bizim arabayla tek araba gidiyoruz sıkış tepiş su bile almıyolar şişe getirmişler bizim sebilden doldurup doldurup götürüyolar
Ay sacmalamasın biz uc kısı gıdıyoruz 1000 lıra tutuyorBide eşim son günleri zaten dışarda yemeğe götürelim ayıp olmasın diye ya sinirlenmemek elde değil
Siz dalgamı geçiyorsunuz ya? Yemek siparişi vermek ne demek? Çamaşırımı yıka vs. Acil tepki göstermelisiniz.Tatil şehirlerinden birinde yaşıyoruz dolayısıyla deniz için evimizde misafir çok oluyo. Eşimin ablasıda ailesiyle bizde şuan tatile geldiler üç çocukları var en küçükleri bi buçuk yaşında ve gürültüleri asla bitmiyo hem çpk kavga ediyolar hem bağrarak konuşuyolar bizimde küçük bi çocuğumjz var onlar gelince uyku düzeni vs kalmıyo. Gezdiriyoruz denize yemeğe kahve vs götürüyoruz böyle zamanlarda samimi davranıyolar evdeyken farklı davranıyolar geçen gün eşim işteyken evden denize diye çıktılar kahvaltılarını edip. Giderken ablası şu yemeği yapr mısın dedi tamam dedim yemeği hazırladım akşam oldu beklemedik biz yedik eşim gitti işi vardı sonra onlar geldiler hiç selam vs yok acıktık deyip mutfağa gidip yemeklerini yediler sadece kendi tabaklarını makineye koyup gittiler bizden kalan iki üç bardak kaşık vardı onu öyle bırakmışlar çocukla zor oluyo bari yıkayalım dememişler duşa girip heryeri ıslatıp silmemişler bide çamaşır yıkattılar onlar gidince onlar gidince onları serdim neyse hazırlanıp giderken bide biz geç geliriz anahtarı bize ver falan dedi ablası vermedim açarız dedim yani bu ne rahatlık eşime telefonda anlattım özür diledi ama onlara hissettirmeyelim biraz daha sabret dedi sonra hiç tepki bile vermeden çok samimi davranıyo onlara hala sonra kavga ettik onlara ayıp olmasın diye bana kızdı napıcağımız şaşırdım artık böyle misafirlik olur mu bi işin ucundan tutmaları gerekir ben küçük çocukla zorlanıyprum neden herkesi olduğu gibi kabul etmek zorundayım