Ya yazmıyıcaktım 19. Sayfada bıraktım okumayı. Dayanamadım. 22 yaşında bi kardeşim var bi de sevgilisi. Bambaşka bi aile yapısı, baba ve abiyle yapılan ortak bi iş, 2 kardeş ama sülalesi çok kalabalık gelen giden bitmez, bence çocuğunda çok fazla kırmızı bayrağı var. Ama kardeşim inatla dinlemiyor. Yapmayacağını bildiği bi işe girişin güya tanıştırmak istiyor. Ama ya kuyruğunu kıstırıp geri dönecek y da aynı burdaki kadınlar gibi olup derdini burda anlatıp ağlanıp tekrar aynı eziyeti yşayacak. Yani o kadar çok kardeşimi gördüm ki bu konuda ona sinirlenmiş kadar sinirlendim. Kör müsünüz, kara sevdalı aşık mısınız yoksa beyin hücrelerinize bi şeyler mi oldu anlamıyorum. Yahu 25 yaşında gencecik kızsın. 10 kardeşli, 9 eltili bi aile. Bi de bunun dıdısının dıdıları var. 14 yaşından beri çalışıyosun mesela ev işiyle ne kadar haşır neşirsin? Annen madem okutmadılar ev işinde eğitti mi seni? Ya ne bileyim. O kadar oluru olmayacak madde var ki hbgi birinden bahsedeyim bilmiyorum. Ailenin onayı olmadan adım atma, annenle bbaanne nazikçe konuş. Tek dertleri ev miymiş? Eminim içlerine dinmeyen başka şeyler vardır. Anlamaya çalışıyorum çıklayın de. Annem bana eşimle tanışmadan önce ben tanışır araştırırım içime sinmeyen kötü bi şey hissedersem ayrılıck mısın dedi. Gerçek bi sebep sunarsan evet ma ben çok eminim önünüze getirdiğim kişiden dedim. Öyle de oldu bence benden çok seviyor damadını annem
ailenizle bugün tanışmadınız nasıl biri olduklarını biliyorsunuz sevgilinizle 4 senedir birliktesiniz ve eminim bi miktar tanıyosunuzdur. Ya hiç zor değildir kabul edip etmeyeceklerini anlamak. Ne biliyim. Nolur gözünü aç ya. Çok fazla kırmızı bayrak anlatıyorsun. Kaçmakla bu iş çözülmez.