Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

cevaplar için teşekkürler kızlar
peki birşey daha soracağım taşların her iki tarafı da kapatılmamalı derken ? bileklik olarak kullanıyorum ben klipsli sonuçta ya da kolye olarak :26:

cnmm bilekllik olarak kullanıyorsan yanlardan birleştirilmiş olmalı sonuç olarak taşın alt ve üst bölgesi açık enerji akışını engellemez tatlım için rahat olsun:KK16:

lilycimmm eldiven kullan cnmmm yağçöz tarzı temizleyici kullanırken cilt için çok zararlı tüm haızrlıklarını yapmışsın eve gidince tüm ritüelleri yaparsın artık mutla faydasını göreceksin fesleğenin olduğu yere sivrisinekde gelmez cnmmm çok iyi yapmışsın

------------------------

liliycimm küçük kına keseleri var onlara lavanta doldurabilirsin cnm pratik oluyor

ayna hakkında kim sormuştuuu :44::44: eğer yatak odanızda ayna varsa yatağı görüyorsa ve değiştirme şansıznı yoks a hgeceleri üzerini siyah bir örtüyle kaptabilirsiniz kızlarrr:KK16::KK16:
o kına keselerini nereden bulabilirim ki??? evde takı malzemeleri arasında tül parçaları vardı onlara koyabilirim kurdele de var:KK1:
ya ayna evde değil iş yerinde - tam masamın karşısına monte edilmiş

o kına keselerini nereden bulabilirim ki??? evde takı malzemeleri arasında tül parçaları vardı onlara koyabilirim kurdele de var:KK1:

o aynanın üstüne de bir lavanta kesesi hazırla as iyi gelir

Kızlar şu an işteyim o yüzden eski sayfaları karıştırmaya üşeniyorum bilgisi olan bir zahmet diyebilir mi, şapı napıyoruz?

çarşıya gidince bakarsın cnmm tülbent eşarp satan yerlerde oluyor kına keseleri tül parçalarıda olabilir fakat birkaç kat yapıp kurdeleyle bağlaman lazım
lavanta dökülebiliyor ben her çekmeceye koyduğum için keseler pratik oldu

üzerinde birkaç çörek otu bulundur aynanın bir köşesine de şap koyma şansın varmı acaba:44::44: duvarda asılı diyorsun bir parça sıkıştırabilirsin belki bir yerine

fena olmaz da ben kurumdaki erkeklerle iç içe çalışan tek bayanım şimdi burayı kız odasına çevirdin diye dalga geçerler yaa dillerinden kurtulamam ömrü billah:KK9:

:KK1::KK1::KK1:

bende öyleyim ama ufakcık bir kese kocaman değil asın bence fark bile etmezler çünkü erkekler kadınlar kadar ayrıntıcı değil

.Küçük bir parça şap alınır,bir beze sarılır,elbisenin içine iğnelenir veya cepte taşınır
yazdıklarına bakarsak illa ki çarşıya bir daha gitmek şart:KK50: neyse artık akşam iş çıkışı eve gider oradan tekrar çarşıya inerim napalım
ya da evdeki küçük kumaş parçalarını değerlendirirm :KK1:

bu arada aynaya bir parça şap sıkıştırayım bari üst köşelere - peki değiştirmek lazım mı erir mi ne bileyim aklıma sonra ne yapacağım sorusu geliyor?
(dolabın içi lavanta koktu:KK1:)

arkadaşlar bişey sorcam bu adaçayını tütsü yaparken kapıları açacakmıyız yoksa heryer kapalımı olacak :44::44: belki yazmışsınızdır ama göremedim..

:KK1::KK1::KK1:

bende öyleyim ama ufakcık bir kese kocaman değil asın bence fark bile etmezler çünkü erkekler kadınlar kadar ayrıntıcı değil
şimdi size neler yaptığımı paylaşayım kimse görmedi bilmiyor:KK1:
kağıt havlu rulosu var yanımda ondan bir yaprak alıp içine lavanta döktüm sonra kıvırıp zımbaladım kare bir bohça oldu:KK1: iki tane yaptım aynanın üst kısmı biraz geniş iki yanına sıkıştırdım tabii biraz attım gibi oldu zira yüksek boyum yetişmiyor:KK37:
sonra bir parça şap da koydum hatta sesi geldi yere düştü sandım ama sanırım duvarla araya sıkıştı:44:
bir de küçük küllük gibi süslerimiz var onun içine de kaya tuzu döküp üstüne lavanta serpiştirip masama süs yapasım var sizce nasıl olur?

Son düzenleme:
kağıt havlu rulosu var yanımda ondan bir yaprak alıp içine lavanta döktüm sonra kıvırıp zımbaladım kare bir bohça oldu:KK1: iki tane yaptım aynanın üst kısmı biraz geniş iki yanına sıkıştırdım tabii biraz attım gibi oldu zira yüksek boyum yetişmiyor:KK37:
sonra bir parça şap da koydum hatta sesi geldi yere düştü sandım ama sanırım duvarla araya sıkıştı:44:
bir de küçük küllük gibi süslerimiz var onun içine de kaya tuzu döküp üstüne lavanta serpiştirip masama süs yapasım var sizce nasıl olur?

bence sakıncası yok güzel olur eline sağlık umarım güzel faydalarını görürsün

Duymasın kimse aman erkeklerin dilinden kurtulmak zor olur..:KK1:
yazdıklarına bakarsak illa ki çarşıya bir daha gitmek şart:KK50: neyse artık akşam iş çıkışı eve gider oradan tekrar çarşıya inerim napalım
ya da evdeki küçük kumaş parçalarını değerlendirirm :KK1:

bu arada aynaya bir parça şap sıkıştırayım bari üst köşelere - peki değiştirmek lazım mı erir mi ne bileyim aklıma sonra ne yapacağım sorusu geliyor?
(dolabın içi lavanta koktu:KK1:)

Lilycim şap eriyormuş negatif enerjileri emdikçe.
Bu arada kızlar birşey soracağım Sevila da tavsiyelerde bulunmuştu bu konuda ama aklıma birkaç şey geldi onu da danışayım size
Şimdi iş yerinde masamı çekme şansım yok hafif pencere arkamda gibi demiştim ya, bir de şu var ki masamın karşısında ayna var
pc karşısına oturduğum açıya göre bazen kendi yansımamı görüyorum bazen görmüyorum - acaba bu da negatif enerjiyi arttıran bir unsur mu?
Eğer öyleyse yapabilecek bir çare var mı zira ne masamın ne de aynanın yer değiştirme şansı yok, pc yerini değiştirsem pencere tam arkama gelecek, ayna da sabit...
Bir de ben bir kaseye tuz koysam buraya süs niyetiyle işe yarar mı? (haftada bir değiştiririm) Şap da aldım hangini kullansam?

Not : Kendimce düşündüm de bu masanın bir negatif enerjisi var nereden biliyorsun derseniz benden önceki arkadaş da buradayken depresifti ben de diğer masamda daha huzurluydum - tabii iş yükü de çok bu pozisyonun ama odanın yerleşimini düşününce acaba enerji akışıyla alakalı mıdır diye düşünmedim desem yalan olur

Acaba masayı da sirkeli su ile mi silsen ?
teşekkür ederim geçti sayılır cilt kendini yeniliyor kabuk bağlamış :) akşam deneyeyim belki bilmediğimden ürkütücü gelmiştir

canım hakkında ne hayırlıysa o olsun üzme tatlı canını iyi düşünelim iyi olsun:KK34:

ah ah denizi çok severim ama bu sene kıyıda yürüyemedim ya yanarım yanarım ona yanarım millet her dk tatil resimlerini paylaşıyor ben izlemekle yetiniyorum:KK50:

Öyle Lilycim bakalım kısmet artık ..

bence sakıncası yok güzel olur eline sağlık umarım güzel faydalarını görürsün
inşallah bakalım:KK16: ilk adımı attık deneyip göreceğiz:KK9:

Duymasın kimse aman erkeklerin dilinden kurtulmak zor olur..:KK1:

Lilycim şap eriyormuş negatif enerjileri emdikçe.

Acaba masayı da sirkeli su ile mi silsen ?

Öyle Lilycim bakalım kısmet artık ..
ay canım her dediğin birbirinden güzel - valla bizim burada hep erkekler olunca dillerinden kurtulmak zor bugun söylediklerini aylarca alay konusu yapabiliyorlar:18:
şap eriyorsa belki erimiştir bile şak diye sanki yere düşmüş gibi bir ses çıktı herkes gidince mesai sonunda bakarım nerede takılı kalmış şimdi sandalye üstüne çıkamayacağım:KK1:
sirkeli su güzel fkir de iş yerinde nereden bulacağım ki?:44:
yarın evden sirkeli suda ıslanmış bez mi getirsem acep?

arkadaşlar bişey sorcam bu adaçayını tütsü yaparken kapıları açacakmıyız yoksa heryer kapalımı olacak :44::44: belki yazmışsınızdır ama göremedim..

ilk yaparken her yer kapalı olacak 15 dakika öyle beklenecek sonra her yer açılacak havandırılacak

inşallah bakalım:KK16: ilk adımı attık deneyip göreceğiz:KK9:

ay canım her dediğin birbirinden güzel - valla bizim burada hep erkekler olunca dillerinden kurtulmak zor bugun söylediklerini aylarca alay konusu yapabiliyorlar:18:
şap eriyorsa belki erimiştir bile şak diye sanki yere düşmüş gibi bir ses çıktı herkes gidince mesai sonunda bakarım nerede takılı kalmış şimdi sandalye üstüne çıkamayacağım:KK1:
sirkeli su güzel fkir de iş yerinde nereden bulacağım ki?:44:
yarın evden sirkeli suda ıslanmış bez mi getirsem acep?

ufk bir şişeye sirke koyun iş yerinde cam sıl yok muonun içine ilave edebilirsiniz

kolay gelsin yayvan bir ufak tavada yapın yapraklar zor alev alıyor bittikçe yaprakları yakarsınız hemen hepsini alev almasını bekleyince olmuyor

yaprakların alevmi alması gerekiyor peki tavayı ocağa koysak tava isindikça yapraklarda yanar o çıkan duman olmazmı yada yaprakları nasıl yakıcaz kağıtla mı tutuşturcazz:44::44::44::44::44:

X