Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Ben de bayılıyorum sabah daha hava serinken deniz kenarında kumda yürüyüşe:KK1: Sen de git şekerim, çalışıyo musun niye gidemedin? Ben bir haftalığına gideceğim çok pahalı her yer daha fazla kalınmıyor ama bi hafta bile yeter diyorum:)
çalışıyorum bir de iki hafta önce izinliydim daha geçen pazartesi iş başı yaptım izinde de ailemin yanındaydım zaten hep otobüsle oradan oraya sürüklendim anlayacağın sözde tatil yaptım millete göre ama daha çok yoruldum

çalışıyorum bir de iki hafta önce izinliydim daha geçen pazartesi iş başı yaptım izinde de ailemin yanındaydım zaten hep otobüsle oradan oraya sürüklendim anlayacağın sözde tatil yaptım millete göre ama daha çok yoruldum

Sen de evinde kendine dinlenme alanları yarat tatlım. Tatil şart değil. Renkli puflar bembeyaz bir halı falan:KK16: Puflara oturur kitabını okuyup kahveni yudumlarsın mis gibi iş dönüşlerinde:)

Sen de evinde kendine dinlenme alanları yarat tatlım. Tatil şart değil. Renkli puflar bembeyaz bir halı falan:KK16: Puflara oturur kitabını okuyup kahveni yudumlarsın mis gibi iş dönüşlerinde:)

zaten öyle yapmaya çalışıyorum evde huzurluyumdur ama ne bileyim insan farklılık arıyor bir de bulunduğum yerde öyle etkinlik çok yok sosyal hayat aktif değil o yüzden de bir noktadan sonra sıkıcı hal alabiliyor yoksa pozitif olmayı seviyorum
sanırım biraz değişiklik arıyorum monotonluktan sıyrılmam lazm

zaten öyle yapmaya çalışıyorum evde huzurluyumdur ama ne bileyim insan farklılık arıyor bir de bulunduğum yerde öyle etkinlik çok yok sosyal hayat aktif değil o yüzden de bir noktadan sonra sıkıcı hal alabiliyor yoksa pozitif olmayı seviyorum
sanırım biraz değişiklik arıyorum monotonluktan sıyrılmam lazm

Ben de monotonluğu pek sevmiyorum ama hepimizin hayatı monoton sanırım:KK31: Spor sinema falan, bunlarla idare edicez artık

Kizlar bende yaptim adacayini. Benimde cok basim agridi, camlari actim evi havalandirdim ama gecmedi basimin agrisi ve cok uykum geldi. Yatiyim biraz basimin agrisida gecer ins. Uyaninca da sirkeli suyla silerim miss 😍

LG G2 D802

43 sayfa oku oku :KK53::KK53: şaşı olcaktım :KK53:
konu süper ötesi ..zira bende sürekli nazar alan biriyim. Ve evimde de negatif enerji birikmesi olduguna inanıyorum artık.,
:26:
adaçayı ve sirkeyi deneyeceğim.. her gelen evin ne büyük vs vs demesinden bıktım .bir de yatak odasında ayna yatak karşısında değil yataktan görünmüyor ama aynanın oraya gidince yatagın yarısı gözüküyor :44: ona ne yapabilirim:44:
bir de bu doğal taşı okumuştım mercan ve aytaşı aldım ben.
İzmirde kızlarağasına giderken ali baba doğal taş var. orijinal. İST. merkeziymiş.zaten dükkanı görünce anlarsınız netten de :KK9:
amenist taşının kg su 150 tl mi ne demişti :44:eve alayım diye düşünüyordum ama o taş kim bilir kaç kg gelcek:KK14:

taşlarımı akşama topraklayacağım..
merak ettiğim diger birsey ise mesela birkaç tane doğal taş aynı anda takılır mı :44:mesela ;kemik ağrısı için bir taş ve mercan taşı.
etkileşimleri nasıl olur :44:

bir de o taşlara başkaları mutlaka dokunur ya onun önüne nasıl geçebiliriz ki sonuçta :KK53: ben bileklik aldım mesela kardeşim falan eller yani.

ayy ne cok birikmiş dertlerim sorularım.:KK9: cevap veren olursa sevinirim.

Kizlar bende yaptim adacayini. Benimde cok basim agridi, camlari actim evi havalandirdim ama gecmedi basimin agrisi ve cok uykum geldi. Yatiyim biraz basimin agrisida gecer ins. Uyaninca da sirkeli suyla silerim miss 😍

LG G2 D802

aynen canım kızkardeşimde senin gibi oldu bende bilemedim neden öyle oldu 2 sayfa öncede ben yazdım belki bilenler yada daha önce yapanlar vardır bu durumla karşı karşıya kalanlar vardır:KK14:

aynen canım kızkardeşimde senin gibi oldu bende bilemedim neden öyle oldu 2 sayfa öncede ben yazdım belki bilenler yada daha önce yapanlar vardır bu durumla karşı karşıya kalanlar vardır:KK14:
bu adaçayı yakma ocağın altını açıp mı tutuşmasını bekliyorsunuz?
yoksa direkt otu mu yakıyoruz :44:

bu adaçayı yakma ocağın altını açıp mı tutuşmasını bekliyorsunuz?
yoksa direkt otu mu yakıyoruz :44:

öyle altını yakıp tutuşmaz canım güldürdün beni sağaolsın:KK1::KK1:

yaprak yaprak yakıyorum iyice alev alıyor hiç karışmıyorum zaten hem yanıp hem duman çıkarıyor. kendiliğinden sonuyor yenisini yakıyorum eğer yer var ise daha

öyle altını yakıp tutuşmaz canım güldürdün beni sağaolsın:KK1::KK1:

yaprak yaprak yakıyorum iyice alev alıyor hiç karışmıyorum zaten hem yanıp hem duman çıkarıyor. kendiliğinden sonuyor yenisini yakıyorum eğer yer var ise daha
cahillik :KK9::KK9: öyle yanınca tutuşmaz mı ya sıçrarsa falan korkarım.

ha bir de şap alacağım eve onu cidden merak ettim.:KK31:

Selam kızlar :KK3:
Öğle arasında çarşıya gittim, çiçeklerime saksılar aldım:KK16:
Aktara girdim 1 poşet kaya tuzu (normal tuz gibi görüntüsü - irileri yok işlenmiş var dediler aldım), 1 poşet adaçayı, 1 poşet lavanta kurusu (inşallah ölü enerji sayılmıyordur:KK14:) birkaç parça şap aldım.
Bakalım heyecanla eve gidince bunları kullanmayı düşünüyorum:KK12:

Lavantaya kese yapmam lazım bakalım evdeki el işi eşyaları arasından birşeyler çıkar mı?:44:
Şapı ne yapayım onu bilemedim biraz eski sayfaları karıştırmak lazım - şekli yamuk acaba kuru çiçeklerin olduğu kasem var onu boşaltacağım ya onun içine mi koysam ki acaba?:44:
Tuzu da küçük kaselerim var onlara koyar bazanın altı, kanepelerin bazaları falan yerleştiririm artık
Adaçayını yakıp sirkeli temizlik yaptım mı tamamdır bu iş:KK34:

Bu arada kızlar birşey soracağım Sevila da tavsiyelerde bulunmuştu bu konuda ama aklıma birkaç şey geldi onu da danışayım size
Şimdi iş yerinde masamı çekme şansım yok hafif pencere arkamda gibi demiştim ya, bir de şu var ki masamın karşısında ayna var
pc karşısına oturduğum açıya göre bazen kendi yansımamı görüyorum bazen görmüyorum - acaba bu da negatif enerjiyi arttıran bir unsur mu?
Eğer öyleyse yapabilecek bir çare var mı zira ne masamın ne de aynanın yer değiştirme şansı yok, pc yerini değiştirsem pencere tam arkama gelecek, ayna da sabit...
Bir de ben bir kaseye tuz koysam buraya süs niyetiyle işe yarar mı? (haftada bir değiştiririm) Şap da aldım hangini kullansam?

Not : Kendimce düşündüm de bu masanın bir negatif enerjisi var nereden biliyorsun derseniz benden önceki arkadaş da buradayken depresifti ben de diğer masamda daha huzurluydum - tabii iş yükü de çok bu pozisyonun ama odanın yerleşimini düşününce acaba enerji akışıyla alakalı mıdır diye düşünmedim desem yalan olur

Son düzenleme:
cahillik :KK9::KK9: öyle yanınca tutuşmaz mı ya sıçrarsa falan korkarım.

ha bir de şap alacağım eve onu cidden merak ettim.:KK31:

canım bri tabak içinde yada küçük tava içinde tutuşturacaksın merak etme sıçramaz hatta zor yanıyor yani çok zor alev alıyor parça parça koy derin olmayan bir kaba. kolay gelsin

Bugün aktardan adaçayı aldım , yaklaşık 1 cm lik kuru yapraklardan oluşan bir paket . Ben daha büyük yaprak bekliyordum yanlış almadım değil mi ?

Sirkeyi temizlik ürünüyle beraber mi kullanıyorsunuz yoksa sırf sirke-su karışımı ile mi evi siliyorsunuz.
Ben geçen gün sirke-su karışımı ile sildim ama mobilyaları , parkeleri pek iyi temizlemiyor . :26:

mobilyalar ve parkeler için ahşap temizleyiciyle birlikte kullanıyorum cnmm camsilin içine sirke ekliyorum
hayır yanlış almamışsın cnm

ben çiçek bakmaya başladım yapraklarının evdeki radyasyonu emdiğini öğrenince :KK1: önceden iligilenemem zannediyordum ama zor değilmiş. su verirken başlarını okşuyom, konuşuyom,:KK9:

çok şirin anlatmışsın çiçekler sevgiyi hissedince coşarlarrr bazen bend ekonuşurum çiçeklerimle:KK16:

Günaydın :KK3:
Öncelikle yeni evin hayırlı uğurlu bereketli olsun, sağlıkla huzurla güle güle oturun inşallah:KK16:
Güzelce anlatmışsın ben de bugün çarşıya gidip aktardan alacağım adaçayını, paketli vardır diye marketleri gezdim ama bulamadım aktara gitmek şart oldu
15 dk kapı pencere kapalı demişsin ama ben normalde bile kapı pencere kapatmam havasızlık sıkar beni ki kokular da etkiler (adaçayını da pek sevmem zaten) açıkçası her yeri kapatabileceğimi zannetmiyorum bakalım etkisi nasıl olur merak ettim:44:
Hafta sonu da balkonları yıkarken suyuna sirke damlattım mutfakta da bol bol kullandım zaten sirke, temizleyiciler, yağçöz derken elim yara oldu demek ki çok kullanmışım:KK1:
henüz yerleri silemedim akşam iş çıkışı yaparım artık

ben de burada kuru çiçekler ölü enerjidir diye okuyunca ve ne zamandır içimde heves de varken dün pazardan canlı çiçek aldım:KK16: bir de fesleğen aldım, toprak da varmış ondan da aldım bugun de yeni cici saksılar alıp onları düzenleyeceğim inşallah - şimdilik plastik kaplarda idare ediyorlar - istedim ki eve canlı bir enerji gelsin gördükçe içim açılsın, ben de konuşurum güzelim canım çiçeğim diye:KK16:

lilycimmm eldiven kullan cnmmm yağçöz tarzı temizleyici kullanırken cilt için çok zararlı tüm haızrlıklarını yapmışsın eve gidince tüm ritüelleri yaparsın artık mutla faydasını göreceksin fesleğenin olduğu yere sivrisinekde gelmez cnmmm çok iyi yapmışsın

43 sayfa oku oku :KK53::KK53: şaşı olcaktım :KK53:
konu süper ötesi ..zira bende sürekli nazar alan biriyim. Ve evimde de negatif enerji birikmesi olduguna inanıyorum artık.,
:26:
adaçayı ve sirkeyi deneyeceğim.. her gelen evin ne büyük vs vs demesinden bıktım .bir de yatak odasında ayna yatak karşısında değil yataktan görünmüyor ama aynanın oraya gidince yatagın yarısı gözüküyor :44: ona ne yapabilirim:44:
bir de bu doğal taşı okumuştım mercan ve aytaşı aldım ben.
İzmirde kızlarağasına giderken ali baba doğal taş var. orijinal. İST. merkeziymiş.zaten dükkanı görünce anlarsınız netten de :KK9:
amenist taşının kg su 150 tl mi ne demişti :44:eve alayım diye düşünüyordum ama o taş kim bilir kaç kg gelcek:KK14:

taşlarımı akşama topraklayacağım..
merak ettiğim diger birsey ise mesela birkaç tane doğal taş aynı anda takılır mı :44:mesela ;kemik ağrısı için bir taş ve mercan taşı.
etkileşimleri nasıl olur :44:

bir de o taşlara başkaları mutlaka dokunur ya onun önüne nasıl geçebiliriz ki sonuçta :KK53: ben bileklik aldım mesela kardeşim falan eller yani.

ayy ne cok birikmiş dertlerim sorularım.:KK9: cevap veren olursa sevinirim.

taşlara başkası dokununca mutlaka arındırmalısın bilemezsin ki negatif enerji verip vermediğini ayrıca taşları sürekli takmayın kızlar en azından akşamları çıkarın biraz dinlensinler birkaç taşı birlikte kullanabilirsin elbette fakat bunu usta birine kombine ettirmen lazım ayrıca taşlar gümüş veya altınla birlikte kullanılmalı etkisi daha güçlü oluyor yalnız her iki tarafı da kapatılmamalı takı yaptırırken buna dikkat edin enerji akışı engellenmemiş olur

Selam kızlar :KK3:
Öğle arasında çarşıya gittim, çiçeklerime saksılar aldım:KK16:
Aktara girdim 1 poşet kaya tuzu (normal tuz gibi görüntüsü - irileri yok işlenmiş var dediler aldım), 1 poşet adaçayı, 1 poşet lavanta kurusu (inşallah ölü enerji sayılmıyordur:KK14:) birkaç parça şap aldım.
Bakalım heyecanla eve gidince bunları kullanmayı düşünüyorum:KK12:

Lavantaya kese yapmam lazım bakalım evdeki el işi eşyaları arasından birşeyler çıkar mı?:44:
Şapı ne yapayım onu bilemedim biraz eski sayfaları karıştırmak lazım - şekli yamuk acaba kuru çiçeklerin olduğu kasem var onu boşaltacağım ya onun içine mi koysam ki acaba?:44:
Tuzu da küçük kaselerim var onlara koyar bazanın altı, kanepelerin bazaları falan yerleştiririm artık
Adaçayını yakıp sirkeli temizlik yaptım mı tamamdır bu iş:KK34:

liliycimm küçük kına keseleri var onlara lavanta doldurabilirsin cnm pratik oluyor

ayna hakkında kim sormuştuuu :44::44: eğer yatak odanızda ayna varsa yatağı görüyorsa ve değiştirme şansıznı yoks a hgeceleri üzerini siyah bir örtüyle kaptabilirsiniz kızlarrr:KK16::KK16:

cevaplar için teşekkürler kızlar
peki birşey daha soracağım taşların her iki tarafı da kapatılmamalı derken ? bileklik olarak kullanıyorum ben klipsli sonuçta ya da kolye olarak :26:

X