- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lavantayı nerden bulabilirim :44:
Lavanta kokusu mu tanesi mi daha iyi
50 gramlık kuru lavanta buldum bi de kese alıp her odaya koysam mı çekmecelere filan
Bende lavanta taneleri var. Nasil degerlendirebilirim?
Kizlar dun evi komple sildim sirkeli suyla aynalari vs.sonra adacayi yakip tutsu yaptim.
Bisey dicem bu sapla lavantayi nereden bulucam ve nasil yapicam bi bilen yazabilirmi?
Bide kaya tuzunu nasil yapicam?
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
Hanımlar evinizi negatif enerjiden arındırmak için birşeyler yapıyormusunuz? Yapıyosanız neler yapıyorsunuz?
*Biraz feng shuiye sardım(gerçi tüm din ve öğretilerdeki yöntemler neredeyse aynı) ve danışman dediki; haftada 1 adaçayı tütsüsü yapıp evde dolaştırın..
*Yerleri sirkeli suyla silmenin de çok faydalı olduğunu biliyorum..
* Lavanta kesesi hazırlayıp biryerlere asmakta işe yararmış..
*Evinizde kullandığınız arındırıcı taşlar falan var mı?
*Tuz (kayatuzu)un da negatif enerjiyi topladığını biliyorum..
*Birde evde canlı çiçek bulundurulması iyi diye biliyorum..
Sizin bildiğiniz ya da uyguladığınız şeyler var mı? (Dualardan bahsetmiyorum)
kese içine koyup ayna önüne asabilirsiniz
kese içine koyup yastık içine koyabilirsiniz
baş ağrısı migren için içebilirsiniz
Lavantayı nerden bulabilirim :44:
Lavanta kokusu mu tanesi mi daha iyi
50 gramlık kuru lavanta buldum bi de kese alıp her odaya koysam mı çekmecelere filan
şimdi bana kalsa ben salonun sol üst köşesinde sanmıştım evin en köşe kısmı balkon olduğundan ona en yakın sol köşe salon ama mutfaksa oraya nasıl koyarım bilmiyorum tam balkon kapısının olduğu yer
neyse işi garantiye alayım balkon köşesine koyayım kimse görmüyor nasılsa
Şimdi evin en sol tarafında mutfak var onun en sol üst köşesi balkon kapısının olduğu yer - salon ana girişin karşısında ama onun en solu biraz daha ileride oluyor evin en sol kısmı ise salon penceresinin de baktığı (sol duvar köşesinin paralelinde) mutfak balkonunun köşesi - şimdi mutfağı mı baz alacağım salonu mu??? yoksa balkonu mu:44:
hoşgeldiniz - biraz yönlerden ve köşelerden bahsedebilir misiniz? yani sağlık köşesi neresi mesela
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım yukarıda da anlattım nereye koyayım kaseyi?
şapa bakamadım canım iş yerinde aynanın arkasına düşmüş sandalyeye çıkıp bakayım dedim göremedim hem boy yetmiyor hem de aynayla duvar arasındaki boşluğa düştü sanırım
şapı evde henüz kullanmadım nereye koysam bilemedim - oturma odamda lavantalı tuz var kanepelerin altında da tuz kaseleri var
bir ekleme de ben yapayım lavanta çayı saçları da uzatır
tanesi daha iyi cnm her çekmeceye koyabilirsinn kıyafetler çarşaflar mis gibi kokar
lilycimmm duvara dekoratif minik bir raf yaptırabilirsin oraya kaseyi koyarsın cnm müsait bir yerin yoksa bile güzel olur
eve girince sırtın giriş kapısına bakacak ve sol odayı bulacaksın odaya girince de yine aynı şekilde odanın solu anladığım kadarıyla :44::44: sol duvar köşesinin paraleline koymalısın en iyisi ben sana bagua haritasını ekleyeyim ordan tüm köşelere bakarsın cnm
İlgimi çeken başka bir ayrıntıyı paylaşayım.
Evdeki en pozitif noktayı kediler bulurmuş.Kedi evde nerede yatıyorsa,orası evin enerji açısından en iyi bölümüymüş.
Yalnız bunu bir kere burada yazdım.Çoğu kedi sahibi,kedisinin kendi oturduğu yerde veya kucağında oturduğunu söyledi:)
Büyük ihtimalle kediler sahiplerinden pozitif enerji aldığı içindir.
Belki eve yabancı bir kedi getirip denemek daha tarafsız olabilir:)
Kizlar ya ben gercek tas sanip aldigim takilari atese tuttum sadece 1 tanesinin ustunde is olustu bu durumda digerleri sahte mi yani ne yapayim ben onlari sadece aksesuar amacli kullanmaya devam edeyim mi yoksa atayim mi cok moralim bozuldu ya
bu yöntemin gerçekten de taşın sahte olup olmadığını gösterdiğine emin misiniz? ben bu yöntemi hiç duymadım da o yüzden soruyorum. bir de ateşe tutunca taşın yapısı bozulur bence, riskli bir yöntem...
Kizlar ya ben gercek tas sanip aldigim takilari atese tuttum sadece 1 tanesinin ustunde is olustu bu durumda digerleri sahte mi yani ne yapayim ben onlari sadece aksesuar amacli kullanmaya devam edeyim mi yoksa atayim mi cok moralim bozuldu ya
canım benim dediğim o köşede duvar yok yani ya balkon kapısı ya da balkonun en köşe noktası oluyor söylediğin yer - bir de ben kiracı olduğumdan bir çivi bile çakmadım - harita da güzelmiş , az çok mantığı anladım teşekkür edrimbir ekleme de ben yapayım lavanta çayı saçları da uzatır
tanesi daha iyi cnm her çekmeceye koyabilirsinn kıyafetler çarşaflar mis gibi kokar
lilycimmm duvara dekoratif minik bir raf yaptırabilirsin oraya kaseyi koyarsın cnm müsait bir yerin yoksa bile güzel olur
eve girince sırtın giriş kapısına bakacak ve sol odayı bulacaksın odaya girince de yine aynı şekilde odanın solu anladığım kadarıyla :44::44: sol duvar köşesinin paraleline koymalısın en iyisi ben sana bagua haritasını ekleyeyim ordan tüm köşelere bakarsın cnm
diğerlerinde herhangi bir is oluşmadı mı yada plastik gibi tutuştu mu?
eğer plastik gibi tutuştuysa gerçek değildir zaten....
ama üstlerinde is oluştuysa ekinizle biraz ovaladıktan sonra geçiyorsa gerçek taştır
haftada bir olsa iyi olur denmiştiHanımlar merhabalar konuyu genelde okudum gibi ama kaçırmış da olabilirim yazıldıysa. Adaçayını ne aralıklarla yakacağız söyleyebilir misiniz ?
Ben bir kaseye kaya tuzu koydum üstüne lavanta serptim iki gündür oturma odam mis gibi kokuyor ama durdukça uçar kokusu herhalde - ne kadarda bir değişmeli bunu ben de merak ediyorum:44: (Gerçi ben tuzla birlikte dökerim kasedekini ama kese yaptıklarım konusunda bilgim yok)Cevap için teşekkürler
Peki bu lavantanın kokusu uçuyo mu
Kuru lavanta görmüştüm nikah şekeri olarak
Ne kadar da bir yenisi konmalı ?
Ben bir kaseye kaya tuzu koydum üstüne lavanta serptim iki gündür oturma odam mis gibi kokuyor ama durdukça uçar kokusu herhalde - ne kadarda bir değişmeli bunu ben de merak ediyorum:44: (Gerçi ben tuzla birlikte dökerim kasedekini ama kese yaptıklarım konusunda bilgim yok)