Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

ben çiçek bakmaya başladım yapraklarının evdeki radyasyonu emdiğini öğrenince :KK1: önceden iligilenemem zannediyordum ama zor değilmiş. su verirken başlarını okşuyom, konuşuyom,:KK9:

Günaydın , teşekkür ederim . Büyük yapraklı olanlar daha kolay mı oluyor ? :KK43:
Yeni eviniz hayırlı olsun . Yazınızı okuyunca aklıma takıldı , evde küçük çocuklar varken tütsüleme işlemini yapmamak mı lazım acaba ? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim .

Eviniz hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla , huzurla oturun , Allah ödeme kolaylığı versin . Sürekli ' Ya Fettah Ya Rezzak ' esmasını çekinmenizi öneririm .

ne güzel dualarda dileklerde bulunmuşsunuz Allah razı olsun.. :KK3: tavsiyenizi uygulayacağım...

ne çocuğu canım benim 23 yaşında koskoca kız ama çok etkilendi gece uyuyamamış filan benimde kafam karıştı acaba üzerinde nazar mı var mı?

kokusu öyle ağır olmuyor ... küçük bir kase denedim olmadı kavanoz denedim olmadı en iyisi derin olmayan bir minik tavam vardı onda yaktım yaprakları iyice alev almasını bekleyip öyle dolaştırdım.. dolaştırdıkça sondu diğer yaprağı yaktım.. yani yapraklar birbirini tutuşmuyor içine kibrit attık denedik oda olmadı en kolay en son yazdığım yöntemi denedik.

ne güzel dualarda dileklerde bulunmuşsunuz Allah razı olsun.. :KK3: tavsiyenizi uygulayacağım...

ne çocuğu canım benim 23 yaşında koskoca kız ama çok etkilendi gece uyuyamamış filan benimde kafam karıştı acaba üzerinde nazar mı var mı?

kokusu öyle ağır olmuyor ... küçük bir kase denedim olmadı kavanoz denedim olmadı en iyisi derin olmayan bir minik tavam vardı onda yaktım yaprakları iyice alev almasını bekleyip öyle dolaştırdım.. dolaştırdıkça sondu diğer yaprağı yaktım.. yani yapraklar birbirini tutuşmuyor içine kibrit attık denedik oda olmadı en kolay en son yazdığım yöntemi denedik.

Umarım çok zorlanmam yakarken , yapabilirim .
Dediğiniz şekilde deneyeceğim teşekkürler.
Sizin kardeşiniz etkilendi ya , ben de bundan yola çıkarak çocukları merak ettim . Evde olmalarının sakıncası olur mu diye ?

Umarım çok zorlanmam yakarken , yapabilirim .
Dediğiniz şekilde deneyeceğim teşekkürler.
Sizin kardeşiniz etkilendi ya , ben de bundan yola çıkarak çocukları merak ettim . Evde olmalarının sakıncası olur mu diye ?

hayır bence çocuklara sorun olmaz ama ilk deneyeceksiniz siz tek başınıza yapın çocukları bahçeye filan yollayın...

yakarsınız ya az az koyun yakın bitince yine yakarsınız ben 3 dal filan yaktım koskoca eve kokusu çok tatlı geldi bana... yaparken tüm kapı pençelere kapalı olacak o halde yapılacak ve 15 dakika yaklaşık beklenecek.. sonrasında tüm kapı pençeler açılacak... gün doğumu ile batımı arasında zaman diliminde yapılması tavsiye ediliyor... yani güneş battıktan sonra yapılması olumlu görülmüyor.... ve okuduğum makalelerde perşembe günü yapılmasının daha etkili olduğu yazıyordu... burada sevila hanımla konu sahibiyle konuştuk diğer günlerde yapıldıklarını söylediler. bende ilk defa yapıyordum o yüzden perşembeyi bekleyemedim yaptım....

Önerilerin üzerinr kaya tuzu ile sıcak su yapıp içine de menekşe yağı koydum ( lavanta kalmamış evde menekşe de çekti beni kendine ) çok güzel rahatladım gerçekten.

Yeni sorum var ama :KK17:
Eve koyduğumuz tuz kaya tuzu mu olacak yoksa normal tuz da oluyor mu ?

günaydın hanımlar....

cuma günüm gün batmadan annemin evine koştum... adaçayını ona ısmarlamıştım evin her yeri tütsüledim... kapı pencere kapalı 15 dakika bekledik... ama kız kardeşimi bir baş ağrısı aldı...

ona nedense çok ağır geldi... kapı pencere açtık.... hala kendini iyi hissetmediği söyledi o an evde bende annemde vardık biz hiç hissetmedik... bende sendeki enerjileri rahatsız etmiştir dedim... aranızda yapıpta böyle olan var mı yada kardeşim neden öyle rahatsız oldu?

annemin evinde kapıdan girişte boy aynası karşılıyor değiştirme imkanımız yok duvara yapıştırılı halde... bizde üstüne lavanta astık.....

gel gelelim yeni taşınacağım evime.... cumartesi sabahtan işlerimiz vardı ben gerekli malzemeyi yanıma aldım.. işleri bitirince başladım evin içinde tütsülemeye.... ev boş olduğu için karış karış tütsüledim.... 15 dakika sonra kapı pencere açtım....( ev en üst kat 5. kat)

sonrasında dışarı çıktı aşağı bahçeye ininde kokladık adaçayı kokuyor yanımdakilere döndüm adaçayımı kokan dedim evet dediler.... yaptığımız tütsü tüm mahalleyi sarmış... ama evin içinde koku yoktu... bu ev içindeki enerjinin dışarı yansımaması mı demek oluyor....

birinci haftadaki tütsüleme olayını yaptık... ben bu işe çok inanmaya başladım.... çok borcum var...Allah rızkımızı bereketimizi verir inş....

birde bu taşınacağım evi herkes söylüyor... herkesin dilinde.... BEFER bir eve taşınacak çok güzel herkese yakın... diye.....

nazar değecek diye çok korkuyorum......:KK14:
Günaydın :KK3:
Öncelikle yeni evin hayırlı uğurlu bereketli olsun, sağlıkla huzurla güle güle oturun inşallah:KK16:
Güzelce anlatmışsın ben de bugün çarşıya gidip aktardan alacağım adaçayını, paketli vardır diye marketleri gezdim ama bulamadım aktara gitmek şart oldu
15 dk kapı pencere kapalı demişsin ama ben normalde bile kapı pencere kapatmam havasızlık sıkar beni ki kokular da etkiler (adaçayını da pek sevmem zaten) açıkçası her yeri kapatabileceğimi zannetmiyorum bakalım etkisi nasıl olur merak ettim:44:
Hafta sonu da balkonları yıkarken suyuna sirke damlattım mutfakta da bol bol kullandım zaten sirke, temizleyiciler, yağçöz derken elim yara oldu demek ki çok kullanmışım:KK1:
henüz yerleri silemedim akşam iş çıkışı yaparım artık

ben çiçek bakmaya başladım yapraklarının evdeki radyasyonu emdiğini öğrenince :KK1: önceden iligilenemem zannediyordum ama zor değilmiş. su verirken başlarını okşuyom, konuşuyom,:KK9:
ben de burada kuru çiçekler ölü enerjidir diye okuyunca ve ne zamandır içimde heves de varken dün pazardan canlı çiçek aldım:KK16: bir de fesleğen aldım, toprak da varmış ondan da aldım bugun de yeni cici saksılar alıp onları düzenleyeceğim inşallah - şimdilik plastik kaplarda idare ediyorlar - istedim ki eve canlı bir enerji gelsin gördükçe içim açılsın, ben de konuşurum güzelim canım çiçeğim diye:KK16:

Öncelikle yeni evin hayırlı uğurlu bereketli olsun, sağlıkla huzurla güle güle oturun inşallah:KK16:
Güzelce anlatmışsın ben de bugün çarşıya gidip aktardan alacağım adaçayını, paketli vardır diye marketleri gezdim ama bulamadım aktara gitmek şart oldu
15 dk kapı pencere kapalı demişsin ama ben normalde bile kapı pencere kapatmam havasızlık sıkar beni ki kokular da etkiler (adaçayını da pek sevmem zaten) açıkçası her yeri kapatabileceğimi zannetmiyorum bakalım etkisi nasıl olur merak ettim:44:
Hafta sonu da balkonları yıkarken suyuna sirke damlattım mutfakta da bol bol kullandım zaten sirke, temizleyiciler, yağçöz derken elim yara oldu demek ki çok kullanmışım:KK1:

ben de burada kuru çiçekler ölü enerjidir diye okuyunca ve ne zamandır içimde heves de varken dün pazardan canlı çiçek aldım:KK16: bir de fesleğen aldım, toprak da varmış ondan da aldım bugun de yeni cici saksılar alıp onları düzenleyeceğim inşallah - şimdilik plastik kaplarda idare ediyorlar - istedim ki eve canlı bir enerji gelsin gördükçe içim açılsın, ben de konuşurum güzelim canım çiçeğim diye:KK16:

fesleğen harika kokuyor ya , bayılıyorum. hayırlı olsun şimdiden:KK34:

Önerilerin üzerinr kaya tuzu ile sıcak su yapıp içine de menekşe yağı koydum ( lavanta kalmamış evde menekşe de çekti beni kendine ) çok güzel rahatladım gerçekten.

Yeni sorum var ama :KK17:
Eve koyduğumuz tuz kaya tuzu mu olacak yoksa normal tuz da oluyor mu ?
bunu ben de merak ediyorum aslında canım ama ben marketten normal tuz aldım aktardan da kaya tuzu alayım diyorum :44:
sen nasılsın sınavın nasıl geçti? (konu dışı ama aklıma gelmişken sorayım dedim)

Oyyy midem delinir gibi geldi:KK53:

Kendini negatif enerjiden arındırmak için toprak ve suyu kullanabilirsin.
Toprakta yürümek,doğada bulunmak iyi gelir.
Civarda park bahçe yoksa bile en azından evlerin önünde,kaldırım kenarlarında toprak vardır,oralardan geçersin.
Aynı şekilde deniz kenarında bulunmak azot açısından faydalıdır.Denize girmek en iyisidir.(Denize girmenin büyüyü bozduğu bile söylenir.)
Sıkılınca duş yapmak iyidir,abdest almak daha da iyidir tabii:)

güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.... amin inşallah:nazar::nazar:

evet galiba kardeşimde sizin gibi havasız kalamıyor oda ondan etkilendi. ama öyle her taraf duman olmuyor göz gözü görmez olmuyor yani çok korkacak bir şey yok... çok naif çok tatlı bir kokusu var.... içinizde dualar okuyarak nazar için okudum inş yararı olur....

eliniz için geçmiş olsun..nemlendirici kullanın gün içinde en kısa sürede iyileşir inş...

bunu ben de merak ediyorum aslında canım ama ben marketten normal tuz aldım aktardan da kaya tuzu alayım diyorum :44:
sen nasılsın sınavın nasıl geçti? (konu dışı ama aklıma gelmişken sorayım dedim)

Ben de kaya tuzu koydum aslında yemeklerr kullanıyorum evde vardı ama merak ettim.

Sınavım pek iyi değildi Lilycim bakalım sonuç ne olacak. Talihsiz bir sınav öncesi geçirdim hatta eşim dalga geçti negatiflikleri uzaklaştırıyordun dün kendinden vücut alışık heralde tüm negatiflikleri çektin diye ama pes etmel yok devam ..:KK14:

Kendini negatif enerjiden arındırmak için toprak ve suyu kullanabilirsin.
Toprakta yürümek,doğada bulunmak iyi gelir.
Civarda park bahçe yoksa bile en azından evlerin önünde,kaldırım kenarlarında toprak vardır,oralardan geçersin.
Aynı şekilde deniz kenarında bulunmak azot açısından faydalıdır.Denize girmek en iyisidir.(Denize girmenin büyüyü bozduğu bile söylenir.)
Sıkılınca duş yapmak iyidir,abdest almak daha da iyidir tabii:)

Denize gideceğim yakında, tüm negatifliğimi atar dönerim inşallah o zaman:KK1:

güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.... amin inşallah:nazar::nazar:

evet galiba kardeşimde sizin gibi havasız kalamıyor oda ondan etkilendi. ama öyle her taraf duman olmuyor göz gözü görmez olmuyor yani çok korkacak bir şey yok... çok naif çok tatlı bir kokusu var.... içinizde dualar okuyarak nazar için okudum inş yararı olur....

eliniz için geçmiş olsun..nemlendirici kullanın gün içinde en kısa sürede iyileşir inş...
teşekkür ederim geçti sayılır cilt kendini yeniliyor kabuk bağlamış :) akşam deneyeyim belki bilmediğimden ürkütücü gelmiştir

Ben de kaya tuzu koydum aslında yemeklerr kullanıyorum evde vardı ama merak ettim.

Sınavım pek iyi değildi Lilycim bakalım sonuç ne olacak. Talihsiz bir sınav öncesi geçirdim hatta eşim dalga geçti negatiflikleri uzaklaştırıyordun dün kendinden vücut alışık heralde tüm negatiflikleri çektin diye ama pes etmel yok devam ..:KK14:
canım hakkında ne hayırlıysa o olsun üzme tatlı canını iyi düşünelim iyi olsun:KK34:

Denize gideceğim yakında, tüm negatifliğimi atar dönerim inşallah o zaman:KK1:
ah ah denizi çok severim ama bu sene kıyıda yürüyemedim ya yanarım yanarım ona yanarım millet her dk tatil resimlerini paylaşıyor ben izlemekle yetiniyorum:KK50:

teşekkür ederim geçti sayılır cilt kendini yeniliyor kabuk bağlamış :) akşam deneyeyim belki bilmediğimden ürkütücü gelmiştir

canım hakkında ne hayırlıysa o olsun üzme tatlı canını iyi düşünelim iyi olsun:KK34:

ah ah denizi çok severim ama bu sene kıyıda yürüyemedim ya yanarım yanarım ona yanarım millet her dk tatil resimlerini paylaşıyor ben izlemekle yetiniyorum:KK50:

Ben de bayılıyorum sabah daha hava serinken deniz kenarında kumda yürüyüşe:KK1: Sen de git şekerim, çalışıyo musun niye gidemedin? Ben bir haftalığına gideceğim çok pahalı her yer daha fazla kalınmıyor ama bi hafta bile yeter diyorum:)

X