arkadaşlar merhaba konuyu başından beri takip ediyorum..
Bizim evde maalesef acayip bir ağırlık vardı.Ne kadar erken yatarsak yatalım sabah çok zor uyanıyorduk.Genelde ikimizin de üzerinde bir yorgunluk oluyorduk eşimle.
ben de kendimi sürekli yorgun hissettiğim için pek düzenli,istediğim gibi olamıyordum,akşamdan bulaşık bırakıyordum evi hafta da 1 ancak süpürüyordum falan.
Konu da yazılanlardan sonra bulaşık bırakmamaya başladım.pazar günü eşimle derin bir temizlik yaptık,heryeri sirkeli suyla sildik.Kapıları ve üstlerini de sirkeli suyla sildik.
adaçayı tütsüsü henüz yapamadık ama onu da en kısa zamanda yapacağım birde şap alacağım inşallah.
Bir de yaptığım en büyük hata bizim odanın yanında banyo var orda da ufak bir cam var.odanın camını açarsak çok serin oluyor diye banyo kapısını açıp oranın camını açıyorduk.ee tabii odanın kapısı da açık banyodaki bütün negatif enerji üstümüze geliyormuş meğer.:18::18:
Ben ne zaman ki bunu fark ettim banyo kapısını kapattım,mutfağı temiz bırakmaya başladım sabahları uyanırken hiç zorlanmıyorum.pazar gün ki temizlikten sonra da yani iki sabahtır da tam güneşin doğuş vakti uyanıyorum,o kadar ferahlık var ki içimde anlatamam.
Bakalım adaçayını yaptıktan sonra neler bizi bekliyor