- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 38
- Konu Sahibi Neysesakinim
kızlar çok güzel bi konu. konuyu hortlatmak istiyorum. bu bilgilere sürekli ihtiyacımız var.
epey zaman oldu yazmayalı haklısın çok boşladık konuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok güzel bi konu. konuyu hortlatmak istiyorum. bu bilgilere sürekli ihtiyacımız var.
bende bugun eve gidince deneyeceğim adaçayı tütsüsünü kızlar. en ilgimi çeken konular bunlar. sirke gerçekten doğru her evde mutlaka bulunulmalı ve yemeklerınızdede mutlaka tüketin vücuda çok faydası var.epey zaman oldu yazmayalı haklısın çok boşladık konuyu
Lavantayı, adaçayı tütsüsünü ,sirkeli suyu ve şap taşını deneyeceğim .
Nedense çok ilgim var böyle şeylere
Persembe gunleri oglen 12 ile 14.00 arasi yenibahar kaynatmak ...kokusu da muazzam...Mrb arkadaşlar konu çoook hoşuma gitti bende çok ilgiliyimdir ama bilgilerimin çok yetersiz oldugundan eminim.. Bu tarz bilgileri nereden buluyorsunuz kitap tavsiyesi alabilirmiyim sizlerden ? Aslında araştırsak bir sürü şey buluruzdaa bulamıyoruz sorun orada :)) Birde bolluk bereket için 41 çörek otunu ayetel kursi okuyup keseye koyup evime astım faydasınıda görmeye basladım şükür. Bereket için başka uygulama veya taş vs bileniniz varsa bilgilendirebilirmi .. Allah herkesin gönlüne göre versin..
Kaç tane Ayetel Kürsi okumak gerekiyor.Mrb arkadaşlar konu çoook hoşuma gitti bende çok ilgiliyimdir ama bilgilerimin çok yetersiz oldugundan eminim.. Bu tarz bilgileri nereden buluyorsunuz kitap tavsiyesi alabilirmiyim sizlerden ? Aslında araştırsak bir sürü şey buluruzdaa bulamıyoruz sorun orada :)) Birde bolluk bereket için 41 çörek otunu ayetel kursi okuyup keseye koyup evime astım faydasınıda görmeye basladım şükür. Bereket için başka uygulama veya taş vs bileniniz varsa bilgilendirebilirmi .. Allah herkesin gönlüne göre versin..
çok ilginç.ilkkez duydumPersembe gunleri oglen 12 ile 14.00 arasi yenibahar kaynatmak ...kokusu da muazzam...
Ben lavanta sabununu duydum birinden ya dalga geçme tamam kese daha mantikli ama biri koyuyordu.çok ilginç.ilkkez duydum
estafurullah olur mu öyle şey nazar için diye biliyorum ama ismini çıkaramadım bilen ablarımız çıkar benceNeysesakinim cim sen işin uzmanı gibisin, bir abla yollamış bana bu ne adını unuttum söylemiştiEki Görüntüle 2208714
sabun eklem ağrılarına iyi geliyor diye okumuştum bir yerde doğrudur olabilir.Ben lavanta sabununu duydum birinden ya dalga geçme tamam kese daha mantikli ama biri koyuyordu.
Bak gelecek simdi o bendim diyecek bekle ve gör
Sagol canım adını bulayım da araştırayım, kullanırımestafurullah olur mu öyle şey nazar için diye biliyorum ama ismini çıkaramadım bilen ablarımız çıkar bence
yeni baştan toplanalım dedik eskilerden gelen bu mucizeleri yapıp yaşayıp faydasını gören herkesi bekliyoruz bu sayfaya.