• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Gece banyo yapmak tehlikeli derler malum sebeplerden ama özellikle saat 23-02 arası dus alınmamalı alınacaksa da 10 dk da çıkılmalıymış..bunu enerji işleriyle çok uğraşan mistik bir tanıdık söylemişti :)))

Sıcağa daha yakın ılık suya kaya tuzu ve lavanta yağı katıp ayaklarını sokabilirsin 10-15 dk hem rahatlatır negatif enerjini alır hemde üstüne muhteşem bir ayak bakımı yapabilirsin çünkü ayağı yumuşacık yapıyor :)

Bilmeden doğru şeyler yaptığına göre enerji akışlarını hissediyorsundur..aslında bilmeden doğru şeyler yapmayız içgüdüsel olarak doğru şeyler yaparız :)

Tuzu ağzı açıkta bırakma yalnız canım ..

Bizde de malesef eşyaların yeri evden taşınana kadar değişmez gıcık annem :(
Teşekkür ederim akşam üstü yapayım bunu ..

tavada mı yaptın...cezvede dene...

Tavada denemiştim bir de cezvede deneyeyim o zaman ..

Ben gergin oldugum zaman odamin balkonuna gecer tek basima bitki cayi icer meditasyon yaparim :D siz de biraz yalniz kalip nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Adacayi papatya melisa kantaron cayi icebilirsiniz. Klasik muzik dinleyebilirsiniz ama sozlu muzikler dinlemeyin bence benim duygu durumumu cok etkiler sarkilar o yuzden bana bir seyler cagristiracak sarkilar dinlemem zihnimi bulandirmasin diye. Bol bol dua veya esmalardan uygun olanlari okuyabilirsiniz. Basarilar size dua edecegim insallah iyi gecer sinaviniz 💕

Nefes egzersizleri çok rahatlatıyor ama başım ağrıyabiliyor o yüzden riske atmayayım diyordum. Melissa da içeyim akşam çok severim. Teşekkür ederim..:16:

Evlerimizle ilgili değil de şey geldi aklıma, Osmanlı döneminde bazı hastalıkların tedavisinde müzikten faydalanılırmış. O seslerin verdiği enerji bunda etkilidir heralde diye düşündüm. Kurduğum bağlantı yanlış mı acaba :44:

Hayır yanlış değil şu melek müzikleri vs diye pazarladıkları şeyler tabiki melek müzğiğ falan değil ancak bazı sesler düşük frekansları uzaklaştırır..
O sebeple feng shui çanları satılıyor..çıkardığı sesin düşük frekansları uzaklaştırdığına inanıldığı için..

Ben gergin oldugum zaman odamin balkonuna gecer tek basima bitki cayi icer meditasyon yaparim :D siz de biraz yalniz kalip nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Adacayi papatya melisa kantaron cayi icebilirsiniz. Klasik muzik dinleyebilirsiniz ama sozlu muzikler dinlemeyin bence benim duygu durumumu cok etkiler sarkilar o yuzden bana bir seyler cagristiracak sarkilar dinlemem zihnimi bulandirmasin diye. Bol bol dua veya esmalardan uygun olanlari okuyabilirsiniz. Basarilar size dua edecegim insallah iyi gecer sinaviniz ��

Ben de klasik müziğe bayılırımm ve tabiki müziğin bana çağrıştırdığı duygulara..ve bende özellikle bazı dönemler canımın sıkkın olduğu,geçmişi hatırlamak istemediğim,sevgilimden ayrıkdığım vs zamanlar da sözlü müzik dinlemekten kaçınırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yanlış değil şu melek müzikleri vs diye pazarladıkları şeyler tabiki melek müzğiğ falan değil ancak bazı sesler düşük frekansları uzaklaştırır..
O sebeple feng shui çanları satılıyor..çıkardığı sesin düşük frekansları uzaklaştırdığına inanıldığı için..

Feng shui cani nedir? Ilk defa duydum. Normal herhangi bir çandan farki var mi yoksa rastgele aldigimiz bir çan da ayni isi gorur mu?

Sevilacım tam benlik bir konu olmuş tbrk ederim cnmmm aboneliklerime ekliyorum dualar harici yazıyorum adaçayı tütsüsünü sürekli yaparım özellikle eve misafir gelip gittiğinde ayrıca nazar için üzerimde çörek otu taşırımmm elma sirkesini camsilin içine 1/4 orarnına ekleyip toz alırken cam silerken kullanırım yerleri silerken de elma sirkesi eklerim . feng shui ile de biraz bilgim var kendi yaptıklarımı söyleyeyim salonumda kıbleye yönünde bir akvaryumum var müsait yeriniz varsa sizde akvaryum veya şelale gibi suyla ilgili bir nesne ekleyin salonun en sol üst köşesine su dolu gümüş bir kase ve içine bir bozuk para atın haftada bir suyunu değiştirin evinizdeki bereketin ne kadar değiştiğini göreceksiniz yatak odanızda bazanızın altında kesinlikle eşya olmasın haklısınız evlerimiz küçük fakat bu eşyaların ağırlığı uyku düzenimizi etkiliyor ve negatif enerjiler veriyor bazanın altına tuz olayını denemiştim fakat bende olumsuz etkisi oldu şu an denemiyorum fakat herşeyden önemlisi temizlik ve düzen negatif enerjinin oluşmasını temizlikle ve düzenle sağlayabiliriz antika eşyaları oldum olası hiç sevmem içimi karartır hiç almadım almam da kullanmadığım hiçbir eşyayı saklamam ametist ve pembe kuvars taşını birlikte kullanıyorum 15 günde bir saksıda arındırıp kodlama yapıyorum ve çok memnunum ilk aklıma gelenler bunlar takipte olacağım:16::16:

Sevilacım tam benlik bir konu olmuş tbrk ederim cnmmm aboneliklerime ekliyorum dualar harici yazıyorum adaçayı tütsüsünü sürekli yaparım özellikle eve misafir gelip gittiğinde ayrıca nazar için üzerimde çörek otu taşırımmm elma sirkesini camsilin içine 1/4 orarnına ekleyip toz alırken cam silerken kullanırım yerleri silerken de elma sirkesi eklerim . feng shui ile de biraz bilgim var kendi yaptıklarımı söyleyeyim salonumda kıbleye yönünde bir akvaryumum var müsait yeriniz varsa sizde akvaryum veya şelale gibi suyla ilgili bir nesne ekleyin salonun en sol üst köşesine su dolu gümüş bir kase ve içine bir bozuk para atın haftada bir suyunu değiştirin evinizdeki bereketin ne kadar değiştiğini göreceksiniz yatak odanızda bazanızın altında kesinlikle eşya olmasın haklısınız evlerimiz küçük fakat bu eşyaların ağırlığı uyku düzenimizi etkiliyor ve negatif enerjiler veriyor bazanın altına tuz olayını denemiştim fakat bende olumsuz etkisi oldu şu an denemiyorum fakat herşeyden önemlisi temizlik ve düzen negatif enerjinin oluşmasını temizlikle ve düzenle sağlayabiliriz antika eşyaları oldum olası hiç sevmem içimi karartır hiç almadım almam da kullanmadığım hiçbir eşyayı saklamam ametist ve pembe kuvars taşını birlikte kullanıyorum 15 günde bir saksıda arındırıp kodlama yapıyorum ve çok memnunum ilk aklıma gelenler bunlar takipte olacağım:16::16:

Gumus kaseyi nereye koydugumuz onemli mi acaba?

Gumus kaseyi nereye koydugumuz onemli mi acaba?

evet cnm feng -shui ye göre önemli sırtını sokak kapısına dönüp en soldaki odanın en sol üst köşesinde bulundurmalısın mümkünse tabiii:16: gümüş ve su karışımı parayı çekmek için mıknatıs görevi görür:34:

Canımmm hoşgeldin ne kadar güzel bilgiler vermişsin özellikle kaseye para olayını yapıcam mutlaka..

Ben kapının sol girişine kaseye su içinde koyulan bir taş var parayı getiren hangisi olduğunu unuttum ama sitrin değil böyle gri pasparlak değerli bir taş..ama bizim sokak kapının dolu direkt oda kapısı olduğundan almadım ..

Buarada bende ametist siparişini bekliyorum evde kullanıcam kaya olarak..perşembe pembe kuvars takmaya başladım daha çok yeni olduğu için henüz bir etkisini farkedemedim açıkçası..senin taşların etkisini farketmen ne kadar sürdü?

Ametisti nerden sipariş ettin..Ben de düşünüyorum ama gerçek meslesi işte..

Canımmm hoşgeldin ne kadar güzel bilgiler vermişsin özellikle kaseye para olayını yapıcam mutlaka..

Ben kapının sol girişine kaseye su içinde koyulan bir taş var parayı getiren hangisi olduğunu unuttum ama sitrin değil böyle gri pasparlak değerli bir taş..ama bizim sokak kapının dolu direkt oda kapısı olduğundan almadım ..

Buarada bende ametist siparişini bekliyorum evde kullanıcam kaya olarak..perşembe pembe kuvars takmaya başladım daha çok yeni olduğu için henüz bir etkisini farkedemedim açıkçası..senin taşların etkisini farketmen ne kadar sürdü?

hoşbuldum cnmmm uygulamanı öneririm sitrine eski zamanlarda tüccar taşı da denirmiş kasalarında saklarlarmış fakat bazı kişilerde uğursuz olduğuna inanır dediğin taşı bilemedim:26:

inşallah güvenilir bir yerden sipariş etmişsindir cnm taş konusu suistimal edilmeye çok açık malesef ben kendime güvenemediğim için maden mühendisi kuzenimden yardım istemiştim kendisi aldı 3 yıldır kullanıyorum etkilerine gelince enerji verdiği bir gerçek ayrıca depresyona birebir başka bir etkisini henüz farkedemedimm:29:

Ametisti nerden sipariş ettin..Ben de düşünüyorum ama gerçek meslesi işte..

fiyatından belli olru diyeceğim ama anlayan birinden yardım almalısın bence çünkü dandik taşları bile çok pahalıya satanlar olabiliyor cnm

Son düzenleme:
hoşbuldum cnmmm uygulamanı öneririm sitrine eski zamanlarda tüccar taşı da denirmiş kasalarında saklarlarmış fakat bazı kişilerde uğursuz olduğuna inanır dediğin taşı bilemedim:26:

inşallah güvenilir bir yerden sipariş etmişsindir cnm taş konusu suistimal edilmeye çok açık malesef ben kendime güvenemediğim için maden mühendisi kuzenimden yardım istemiştim kendisi aldı 3 yıldır kullanıyorum etkilerine gelince enerji verdiği bir gerçek ayrıca depresyona birebir başka bir etkisini henüz farkedemedimm:29:

fiyatından belli olru diyeceğim ama anlayan birinden yardım almalısın bence çünkü dandik taşları bile çok pahalıya satanlar olabiliyor cnm

Evet nir tanıdığımın arkadaşı bu maden taş işindeymiş benim için özel getirttiriyor yani şüphem yok..pembe kuvarsımıda çok bilinen güvenilen biryerden aldım..

Ben taşı perşembe taktım 2 gündürde başıma kötü olaylar geldi ruh halim huzursuz o yüzden etkisini göremedim dedim..

Pembe kuvars kalp acısını unutturur yeni aşklar falan çeker denir ama :)

evet cnm feng -shui ye göre önemli sırtını sokak kapısına dönüp en soldaki odanın en sol üst köşesinde bulundurmalısın mümkünse tabiii:16: gümüş ve su karışımı parayı çekmek için mıknatıs görevi görür:34:

Salonda gumus oldugunu sandigim bir sekerlik vardi onu kullanayim dedim anneme sordum gumus degil dedi :( cam kase yada baska bir sey olmaz mi?

Evet nir tanıdığımın arkadaşı bu maden taş işindeymiş benim için özel getirttiriyor yani şüphem yok..pembe kuvarsımıda çok bilinen güvenilen biryerden aldım..

Ben taşı perşembe taktım 2 gündürde başıma kötü olaylar geldi ruh halim huzursuz o yüzden etkisini göremedim dedim..

Pembe kuvars kalp acısını unutturur yeni aşklar falan çeker denir ama :)

o zaman sorun yok sevilacımmm arındırmadan takmamışsındır umarım :26: aynı şekild edevam ederse tekrar arındırıp tak cnm ayrıca taşına senden başka hiç kimsenin dokunmasına izin verme :29:

Salonda gumus oldugunu sandigim bir sekerlik vardi onu kullanayim dedim anneme sordum gumus degil dedi :( cam kase yada baska bir sey olmaz mi?

cnm ben özel olarak almadım evde vardı bende kullandım fakat tüm bunların bilinçaltıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ne zaman kaseye baksam bolluk bereket aklıma geliyor neyi düşünürsek onu çekeriz mantığıyla hareket edersek senin bunu düşünmeni sağlayacak herhangi bir şey de olabilir bu kadar sıkma canını:38: cam kaseye su ekle ve her baktığında bollluk bereket içindeyim olumlamasını kullan cnm :16:

Eşimin ev nasıl kokacak, ben balkonda yatayım balkonu bari silme , hem bizim evde nazar mı varmış , negatif enerjiden kasıt neymiş diye süregelen cümlelerinden sonra yerleri sildiğim suya bugün ilk defa sirkeli su kullandımm :9: Paylaşımlarınızı yakından takip ediyorum. Şap almayı düşünüyorum eve.

Ayrıca iş yerinde pencere maalesef masamın arkasında kalıyor, konsepti de değiştiremiyoruz. Bu konuya takıldım ben :50:

Bugün aktardan adaçayı aldım , yaklaşık 1 cm lik kuru yapraklardan oluşan bir paket . Ben daha büyük yaprak bekliyordum yanlış almadım değil mi ?

Sirkeyi temizlik ürünüyle beraber mi kullanıyorsunuz yoksa sırf sirke-su karışımı ile mi evi siliyorsunuz.
Ben geçen gün sirke-su karışımı ile sildim ama mobilyaları , parkeleri pek iyi temizlemiyor . :26:

Bugün aktardan adaçayı aldım , yaklaşık 1 cm lik kuru yapraklardan oluşan bir paket . Ben daha büyük yaprak bekliyordum yanlış almadım değil mi ?

Sirkeyi temizlik ürünüyle beraber mi kullanıyorsunuz yoksa sırf sirke-su karışımı ile mi evi siliyorsunuz.
Ben geçen gün sirke-su karışımı ile sildim ama mobilyaları , parkeleri pek iyi temizlemiyor . :26:

günaydın bende hafta sonu aldım... yapraklar büyükte oluyor küçükte... fakat zor ateş alıyor yakerken biraz zorlanabilirsiniz...

günaydın hanımlar....

cuma günüm gün batmadan annemin evine koştum... adaçayını ona ısmarlamıştım evin her yeri tütsüledim... kapı pencere kapalı 15 dakika bekledik... ama kız kardeşimi bir baş ağrısı aldı...

ona nedense çok ağır geldi... kapı pencere açtık.... hala kendini iyi hissetmediği söyledi o an evde bende annemde vardık biz hiç hissetmedik... bende sendeki enerjileri rahatsız etmiştir dedim... aranızda yapıpta böyle olan var mı yada kardeşim neden öyle rahatsız oldu?

annemin evinde kapıdan girişte boy aynası karşılıyor değiştirme imkanımız yok duvara yapıştırılı halde... bizde üstüne lavanta astık.....

gel gelelim yeni taşınacağım evime.... cumartesi sabahtan işlerimiz vardı ben gerekli malzemeyi yanıma aldım.. işleri bitirince başladım evin içinde tütsülemeye.... ev boş olduğu için karış karış tütsüledim.... 15 dakika sonra kapı pencere açtım....( ev en üst kat 5. kat)

sonrasında dışarı çıktı aşağı bahçeye ininde kokladık adaçayı kokuyor yanımdakilere döndüm adaçayımı kokan dedim evet dediler.... yaptığımız tütsü tüm mahalleyi sarmış... ama evin içinde koku yoktu... bu ev içindeki enerjinin dışarı yansımaması mı demek oluyor....

birinci haftadaki tütsüleme olayını yaptık... ben bu işe çok inanmaya başladım.... çok borcum var...Allah rızkımızı bereketimizi verir inş....

birde bu taşınacağım evi herkes söylüyor... herkesin dilinde.... BEFER bir eve taşınacak çok güzel herkese yakın... diye.....

nazar değecek diye çok korkuyorum......:ssz:

günaydın bende hafta sonu aldım... yapraklar büyükte oluyor küçükte... fakat zor ateş alıyor yakerken biraz zorlanabilirsiniz...
Günaydın , teşekkür ederim . Büyük yapraklı olanlar daha kolay mı oluyor ? :(
Yeni eviniz hayırlı olsun . Yazınızı okuyunca aklıma takıldı , evde küçük çocuklar varken tütsüleme işlemini yapmamak mı lazım acaba ? Bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim .

Eviniz hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla , huzurla oturun , Allah ödeme kolaylığı versin . Sürekli ' Ya Fettah Ya Rezzak ' esmasını okumanızı öneririm .

Son düzenleme:
Back
X