Teşekkür ederim akşam üstü yapayım bunu ..Gece banyo yapmak tehlikeli derler malum sebeplerden ama özellikle saat 23-02 arası dus alınmamalı alınacaksa da 10 dk da çıkılmalıymış..bunu enerji işleriyle çok uğraşan mistik bir tanıdık söylemişti :)))
Sıcağa daha yakın ılık suya kaya tuzu ve lavanta yağı katıp ayaklarını sokabilirsin 10-15 dk hem rahatlatır negatif enerjini alır hemde üstüne muhteşem bir ayak bakımı yapabilirsin çünkü ayağı yumuşacık yapıyor :)
Bilmeden doğru şeyler yaptığına göre enerji akışlarını hissediyorsundur..aslında bilmeden doğru şeyler yapmayız içgüdüsel olarak doğru şeyler yaparız :)
Tuzu ağzı açıkta bırakma yalnız canım ..
Bizde de malesef eşyaların yeri evden taşınana kadar değişmez gıcık annem
tavada mı yaptın...cezvede dene...
Tavada denemiştim bir de cezvede deneyeyim o zaman ..
Ben gergin oldugum zaman odamin balkonuna gecer tek basima bitki cayi icer meditasyon yaparim siz de biraz yalniz kalip nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Adacayi papatya melisa kantaron cayi icebilirsiniz. Klasik muzik dinleyebilirsiniz ama sozlu muzikler dinlemeyin bence benim duygu durumumu cok etkiler sarkilar o yuzden bana bir seyler cagristiracak sarkilar dinlemem zihnimi bulandirmasin diye. Bol bol dua veya esmalardan uygun olanlari okuyabilirsiniz. Basarilar size dua edecegim insallah iyi gecer sinaviniz 💕
Nefes egzersizleri çok rahatlatıyor ama başım ağrıyabiliyor o yüzden riske atmayayım diyordum. Melissa da içeyim akşam çok severim. Teşekkür ederim..