Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak
- Konu Sahibi mortishya
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- enerji ev enerjisi negatif enerji
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Alınacaklar ve yapılacaklar listesi:
Sirke stoğu yapılacak,sirkeli suyla ev silinecek,banyo yapılacak.Saçlar durulanacak.Çamaşırlar durlanacak.Hem de kimyasal atıklar arındırılmış olacak.
Kurşun alınacak.Eve koyulacak.Kötü enerjiye göre şekil değiştiriyor.Büzüştükçe ısıtıp normale döndürükecek.
Kaya tuzu yatağın altına konup hafta bir wc dökülecek.Kaya tuzuyla ayaklar dinlendirilecek,banyo yapılabilecek.
Aktardan adaçayı alıp tavada yakılacak ,evde tütsü gibi gezdirilecek.Lavanta,üzerlik toğumu,biberiye,zeytin çekirdeği de iyiymiş.
Ev eşyası az olacaki,açık renk olacak,ferah temiz olacak..
Şap alınacak.Kristal,buz görünümünde.Evde bulundurlacak.Bu da kötü enerjiye göre şekil değiştiriyormuş.Hatta eriyormuş..Yalnız bunlar eriyince falan ne yapacağız çöpe mi atacağız?
Gerçek mümkünse işlenmemiş ametist taşı alınacak.Eve konulacak haftada bir arındırlacak.İlk önce toprağa gömüp bir gece bekletip,sonra suyun altına tutularak(1dk).
pembe kuvars ,beyaz kuvar iyiymiş,beyazı daha etkilymiş..Haftada bir arındırma.
Yalnız itanbul'da olmayanlar bu gerçek doğal taşları nerden bulabilir ki...
Bu arada benim de enerjim düşük galiba..Çabuk nazar oluyorum..
İlginç bir konu olmuş.Takib edelim bakalım biraz.Kendimize özen göstermemize ve dolayısyla ,daha huzurlu olmamıza vesile olur belki..
Sirke stoğu yapılacak,sirkeli suyla ev silinecek,banyo yapılacak.Saçlar durulanacak.Çamaşırlar durlanacak.Hem de kimyasal atıklar arındırılmış olacak.
Kurşun alınacak.Eve koyulacak.Kötü enerjiye göre şekil değiştiriyor.Büzüştükçe ısıtıp normale döndürükecek.
Kaya tuzu yatağın altına konup hafta bir wc dökülecek.Kaya tuzuyla ayaklar dinlendirilecek,banyo yapılabilecek.
Aktardan adaçayı alıp tavada yakılacak ,evde tütsü gibi gezdirilecek.Lavanta,üzerlik toğumu,biberiye,zeytin çekirdeği de iyiymiş.
Şap alınacak.Kristal,buz görünümünde.Evde bulundurlacak.Bu da kötü enerjiye göre şekil değiştiriyormuş.Hatta eriyormuş..Yalnız bunlar eriyince falan ne yapacağız çöpe mi atacağız?
Gerçek mümkünse işlenmemiş ametist taşı alınacak.Eve konulacak haftada bir arındırlacak.İlk önce toprağa gömüp bir gece bekletip,sonra suyun altına tutularak(1dk).
İlginç bir konu olmuş.Takib edelim bakalım biraz.Kendimize özen göstermemize ve dolayısyla ,daha huzurlu olmamıza vesile olur belki..
Yatmadan once felak nas surelerini okursaniz nazar falan degmez kizlar biliyorsunuzdur
efecim
efecim
Malum yarın hafta sonu ve temizlik var, sirkeyi zaten kullanan biriyimdir mutfakta ama ev temizliğinde kullanmamıştım paspas suyuna ve toz almak için hazırladığım suya da katacağım, adaçayı yok evde zira ben özellikle adaçayını içmeyi sevmem ama yakma işlemi için alacağım.
Normalde 2-3 haftada bir kanepeleri yatağı falan çekip altını siler süpürürüm, evimde huzurluyumdur. Ama yanlışlarımdan biri kuru çiçeği süs amaçlı kullanmammış onu atacağım, zaten evi sade döşedim az eşyam var. Feng shui ya da bu enerji olayıyla alakası olmadan bilmeden doğru birşey yapmışım ki, gardırobu küçük odaya kurmuştuk yani yatak odasında ayna yok :)
Şimdi biraz okuduklarıma bakarak yorumlayacak olursam, her ne kadar bu evde aksilikler yaşamış olsam da huzurluyum, birkaç eksik ve yanlışı da düzeltirsem sanırım daha pozitif enerjileri kendime çekebilirim
Gelişmeleri paylaşırım sizinle...
Bu arada renkler konusunda ise şunu paylaşmak isterim, benim evimdeki genel renk mor ve tonlarıdır, işte lila,pembe, fuşya mor biraz da krem rengi var. Duvarları sarıya boyamışlar hiç sevmem ama napalım idare edeceğiz onu da.
Bir de mesela işe gideceğimde bazen akşamdan yeşil giyeceğim diyorum sabah başka renk giyiyorum ama hep şöyle düşünürüm, demek ki bugünün rengi yeşil değilmiş şu renkmiş. Renklerin psikoloji üzerindeki etkisine inanırım.
Kızlar şimdi aklıma geldi, evimde çok eşya yoktur ama ıvır zıvır şeyleri de bazanın kanepenin altında tutuyorum sonuçta nereye saklayacağız değil mi? Aklıma şu geldi kanepenin bazasına da tuz koysak ve haftada bir değiştirsek nasıl olur?
Normalde 2-3 haftada bir kanepeleri yatağı falan çekip altını siler süpürürüm, evimde huzurluyumdur. Ama yanlışlarımdan biri kuru çiçeği süs amaçlı kullanmammış onu atacağım, zaten evi sade döşedim az eşyam var. Feng shui ya da bu enerji olayıyla alakası olmadan bilmeden doğru birşey yapmışım ki, gardırobu küçük odaya kurmuştuk yani yatak odasında ayna yok :)
Şimdi biraz okuduklarıma bakarak yorumlayacak olursam, her ne kadar bu evde aksilikler yaşamış olsam da huzurluyum, birkaç eksik ve yanlışı da düzeltirsem sanırım daha pozitif enerjileri kendime çekebilirim
Bu arada renkler konusunda ise şunu paylaşmak isterim, benim evimdeki genel renk mor ve tonlarıdır, işte lila,pembe, fuşya mor biraz da krem rengi var. Duvarları sarıya boyamışlar hiç sevmem ama napalım idare edeceğiz onu da.
Bir de mesela işe gideceğimde bazen akşamdan yeşil giyeceğim diyorum sabah başka renk giyiyorum ama hep şöyle düşünürüm, demek ki bugünün rengi yeşil değilmiş şu renkmiş. Renklerin psikoloji üzerindeki etkisine inanırım.
Kızlar şimdi aklıma geldi, evimde çok eşya yoktur ama ıvır zıvır şeyleri de bazanın kanepenin altında tutuyorum sonuçta nereye saklayacağız değil mi? Aklıma şu geldi kanepenin bazasına da tuz koysak ve haftada bir değiştirsek nasıl olur?
Evet kesinlikle ben gündüz duş alırım gece alma alışkanlığımı 1-2 yıldır bıraktım ki hep gece alırdım..
Bir de gece çok fazla aynaya bakmak iyi değil diye okumuştum yine biriken negatif enerjinin sana yansıması ile alakalı ama ne kadar doğru bilemiyorum
Sevilacım ben hep gecede sabahta hergün duş alıyorum....hele yaz geldi....çünkü çok terliyorum....gece banyo yapmak olumsuz enerji mi veriyor.....
birde ben evde enerji için söylediğin paylaştığın birçok şeyi yapıyorum tatlım.....evde faydasını görüyorum....ancak bütün gün dışardayım....ve enerjimi
koruyamıyorum.....bedensel enerji için etkili bişey arıyorum....yıllarca bunun için bilinçsizce vitamin tükettim......ama artık yıldızımın düşük olduğuna
inanıyorum.......ama bu taşların dışında yapılabilecek birşey var mı.....(affet beni konunun tamamını okuyamadım eğer paylaştıysan üzgünüm)
birde ben evde enerji için söylediğin paylaştığın birçok şeyi yapıyorum tatlım.....evde faydasını görüyorum....ancak bütün gün dışardayım....ve enerjimi
koruyamıyorum.....bedensel enerji için etkili bişey arıyorum....yıllarca bunun için bilinçsizce vitamin tükettim......ama artık yıldızımın düşük olduğuna
inanıyorum.......ama bu taşların dışında yapılabilecek birşey var mı.....(affet beni konunun tamamını okuyamadım eğer paylaştıysan üzgünüm)
Alınacaklar ve yapılacaklar listesi:
Helal olsun tüm konuyu okumak istemeyenler senin mesajından özetini okuyabilirler :))
Enerjin değil yıldızın düşüktür..yıldızını ancak bol bol nas felak ve ayetel kursi okuyarak yükseltebilirsin..
Sevilacım ben hep gecede sabahta hergün duş alıyorum....hele yaz geldi....çünkü çok terliyorum....gece banyo yapmak olumsuz enerji mi veriyor.....
Canım benimde yıldızım çok düşüktü ben bol nas,felak özellikle ayetel kursi ile düzeldiğine inanıyorum..günde 300 küsür ayetel kursi okuduğumu hatırlarım :) binlerce zikr..bir dönem uçmuştum ama şuanda o kadar olmasada gün içinde kaç ayetel kursi,nas ,felak okuduğumu hatırlamıyorum diyeyim sen anla..
Bunun dışında tek yapabileceğin taş takmak ya da sürekli boynunda el yazısı koruma duası taşımak..
Kendini kötü enerjilerden arındırmak içinde banyoda durulanma suyuna sirke kat ya da koltuk altları,kasıklar başta olmak üzere banyoda tuzla ov vücudunu 2-3 dk bekle durulan..
Ben çıplak ayakla toprağa basmayıda çok seviyorum..
Yatmadan once felak nas surelerini okursaniz nazar falan degmez kizlar biliyorsunuzdur
efecim
Ben yatmadan önce mutlaka okurum ama bu hiç nazar değmeyeceği anlamına gelmiyor üstelik üzerimde duşta bile çıkarmadığım koruma duam ve yastığımdada peygamber efendimizin mektubu var dua olarak..
Enerji akışı sürekli..
Malum yarın hafta sonu ve temizlik var, sirkeyi zaten kullanan biriyimdir mutfakta ama ev temizliğinde kullanmamıştım paspas suyuna ve toz almak için hazırladığım suya da katacağım, adaçayı yok evde zira ben özellikle adaçayını içmeyi sevmem ama yakma işlemi için alacağım.
Bazaya tuz koyma olayı gayet mantıklı bence..haftada 1 değiştirmeyi unutma ama..
Adaçayını mutlaka yap şimdiden 3 kişiden olumlu geri dönüş aldım..
Ben yatmadan önce mutlaka okurum ama bu hiç nazar değmeyeceği anlamına gelmiyor üstelik üzerimde duşta bile çıkarmadığım koruma duam ve yastığımdada peygamber efendimizin mektubu var dua olarak..
Enerji akışı sürekli..
Arabaya bindiğimde,öylesine,evden çıkarken,köpeğime vs gün içinde defalarca nas felak ayetel kursi okurum..evet yıldızım çooook yükseldi eskisi kadar nazar değmiyor ama dediğim gibi benim duşta bile çıkarmadığım ve uyurken yastığımda korunma dualarım var..
Enerji akışı sürekli olduğu için nas felak okuyunca nazar değmez diye birşey yok..peygamber efendimize bile nazar değmiş sence ı yeterince okumamışmıdır :)
Canım benimde yıldızım çok düşüktü ben bol nas,felak özellikle ayetel kursi ile düzeldiğine inanıyorum..günde 300 küsür ayetel kursi okuduğumu hatırlarım :) binlerce zikr..bir dönem uçmuştum ama şuanda o kadar olmasada gün içinde kaç ayetel kursi,nas ,felak okuduğumu hatırlamıyorum diyeyim sen anla..
Bunun dışında tek yapabileceğin taş takmak ya da sürekli boynunda el yazısı koruma duası taşımak..
Kendini kötü enerjilerden arındırmak içinde banyoda durulanma suyuna sirke kat ya da koltuk altları,kasıklar başta olmak üzere banyoda tuzla ov vücudunu 2-3 dk bekle durulan..
Ben çıplak ayakla toprağa basmayıda çok seviyorum..
canım benim tavsiyelerini deneyeceğim.....toprağa basma imkanım yok malesef......ama yazın tatile çıktığımda bunu yapmak istiyorum....
birde banyo konusunda kafama takıldı....ben sabah akşam duş alırım....gece bazen bu saatlerde bu da mı kötü enerjiymiş
bende alışkanlık oldu yatağa giremem ki duş almadan...bide hep derler ya negatif enerjiyi alır,yorgunluğu alır felan.......:26:
birde banyo konusunda kafama takıldı....ben sabah akşam duş alırım....gece bazen bu saatlerde bu da mı kötü enerjiymiş
bende alışkanlık oldu yatağa giremem ki duş almadan...bide hep derler ya negatif enerjiyi alır,yorgunluğu alır felan.......:26:
Aman aman ne yaptın sen kağıt falan katma araya sadece adaçayı yakman lazım..nasıl tutuşmadı ki aktardan yapraklı adaçaylarından aldın dimi?
Hayır hiçbirinde yanılmıyosunn tuvalet kapağını kapalı tutmak evdeki para enerjisini bereketi artırıyor bizde tuvalet kapağını ve wc kapısını kapalı tutarız ve bunu yaptığımızdan beri gerçekten evimizin bereketi arttı
Elma sirkesi olmalı..
Yıldızın düşük ve onu yükseltmenin tek çaresi bol bol dua..
Ama korunmak için kırmızı mercan ya da turkuaz taşını boynunda kolye olarak taşımanı tavsiye ederim
Ahh süper teşekkürler gerçek taş anlama bilgileri için çoğumuza çok lazım olucak..canım senin de yıldızın düşük demektir bu..yıldızı düşük insanlara çabuk nazar değer..benim yıldızım çocukluğumdn beri çok düşüktü her türlü etkiye açıktım ama dualarla yükselttim şuanda çok iyiyim
Yukarıdaki arkadaşa tavsiye ettiğim taşları sana da ederim..
Arınmış hal diye birşey yok..enerji akışı sürekli devam ediyor..sadece negatif depolandıkça arındırıyoruz sürekli :)
Yaptığın şeylerin hepsi çok güzel..
Annem toplamış Adaçayını o yollamıştı ama yaprakları küçük biraz acaba ondan mı tutuşmadı diyorum. Elma sirkesini de çok kullanırdım artık daha çok kullanacağım teşekkür ederim cevabınız için.
Bazaya tuz koyma olayı gayet mantıklı bence..haftada 1 değiştirmeyi unutma ama..
Adaçayını mutlaka yap şimdiden 3 kişiden olumlu geri dönüş aldım..
Çarşıya çıktığımda aktardan mutlaka alacağım canım
Bir de uyandığımdan beri feng shu, enerji akımı, ev ve eşya düzeninin etkisiyle ilgili yazılar okuyorum ve aslında farkında olmadan doğru şeyler yapıyormuşum mesela eşyaların yerini yılda 2-3 kez en az değiştiririm
Bir de evde tuzluktaki 1-2 yemek kaşığı haricinde tuz yok :))) en iyisi şöyle 1-2 kg alayım
canım benim tavsiyelerini deneyeceğim.....toprağa basma imkanım yok malesef......ama yazın tatile çıktığımda bunu yapmak istiyorum....
Gece banyo yapmak tehlikeli derler malum sebeplerden ama özellikle saat 23-02 arası dus alınmamalı alınacaksa da 10 dk da çıkılmalıymış..bunu enerji işleriyle çok uğraşan mistik bir tanıdık söylemişti :)))
Bir de yarın sınavım var benim. Ne tavsiye edersiniz rahatlamak ve zihnimin berraklaşması için ? Biraz toprağa basayım diyorum. Kum da toprak görevi görür değil mi ? Elma sirkesi ile de duş alırım .. başka ne yapabilirim ki ?
Sıcağa daha yakın ılık suya kaya tuzu ve lavanta yağı katıp ayaklarını sokabilirsin 10-15 dk hem rahatlatır negatif enerjini alır hemde üstüne muhteşem bir ayak bakımı yapabilirsin çünkü ayağı yumuşacık yapıyor :)
Çarşıya çıktığımda aktardan mutlaka alacağım canım
Bir de uyandığımdan beri feng shu, enerji akımı, ev ve eşya düzeninin etkisiyle ilgili yazılar okuyorum ve aslında farkında olmadan doğru şeyler yapıyormuşum mesela eşyaların yerini yılda 2-3 kez en az değiştiririm
Bir de evde tuzluktaki 1-2 yemek kaşığı haricinde tuz yok :))) en iyisi şöyle 1-2 kg alayım
Bilmeden doğru şeyler yaptığına göre enerji akışlarını hissediyorsundur..aslında bilmeden doğru şeyler yapmayız içgüdüsel olarak doğru şeyler yaparız :)
Tuzu ağzı açıkta bırakma yalnız canım ..
Bizde de malesef eşyaların yeri evden taşınana kadar değişmez gıcık annem
Bizim de memleketteki ev küçük olduğu ve eşyalar büyük geldiği için ben de değiştiremiyordum içim sıkılıyordu işe başlayınca evimi minimum eşya ile döşedim bir de belki dediğin gibi içgüdüseldir bazı şeyler şimdi burayı okudukça fark ediyorumBilmeden doğru şeyler yaptığına göre enerji akışlarını hissediyorsundur..aslında bilmeden doğru şeyler yapmayız içgüdüsel olarak doğru şeyler yaparız :)
Tuzu ağzı açıkta bırakma yalnız canım ..
Bizde de malesef eşyaların yeri evden taşınana kadar değişmez gıcık annem
Tuzu da açıkta bırakmam canım ben kuru gıdaların bile ağzını ya kapatıp kaldırırım ya da kavanozlara koyarım tuzluklarımın ağzı da kapalı
Biraz önce Ne Güzel Evim'i izledim epey gaza geldim
Müzikteki ses de bir enerji akışı aslında hani derler ya "müzik ruhun gıdasıdır" diye dediğin gibi o da etkili olabilirEvlerimizle ilgili değil de şey geldi aklıma, Osmanlı döneminde bazı hastalıkların tedavisinde müzikten faydalanılırmış. O seslerin verdiği enerji bunda etkilidir heralde diye düşündüm. Kurduğum bağlantı yanlış mı acaba :44:
Annem toplamış Adaçayını o yollamıştı ama yaprakları küçük biraz acaba ondan mı tutuşmadı diyorum. Elma sirkesini de çok kullanırdım artık daha çok kullanacağım teşekkür ederim cevabınız için.
tavada mı yaptın...cezvede dene...
Bir de yarın sınavım var benim. Ne tavsiye edersiniz rahatlamak ve zihnimin berraklaşması için ? Biraz toprağa basayım diyorum. Kum da toprak görevi görür değil mi ? Elma sirkesi ile de duş alırım .. başka ne yapabilirim ki ?
Ben gergin oldugum zaman odamin balkonuna gecer tek basima bitki cayi icer meditasyon yaparim siz de biraz yalniz kalip nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Adacayi papatya melisa kantaron cayi icebilirsiniz. Klasik muzik dinleyebilirsiniz ama sozlu muzikler dinlemeyin bence benim duygu durumumu cok etkiler sarkilar o yuzden bana bir seyler cagristiracak sarkilar dinlemem zihnimi bulandirmasin diye. Bol bol dua veya esmalardan uygun olanlari okuyabilirsiniz. Basarilar size dua edecegim insallah iyi gecer sinaviniz 💕