Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizim bir akrabamiz tatildeyken buz dolabi bozulmustu onlarinda e kurtlanmisti en sonunda evide evdeki herseyi komple degistirmek zorunda kaldilar baş edemediler
Bizim de kurutulmuş biberimiz güvelenmişti. Ben de güveyi bilmediğimden evimde ne kadar çok kelebek var diyip duruyodum sonra heryeri sarınca herseyi çöpe atmak zorunda kaldım. Her kavanozumun içine defne yaprağı koyuyorum artık. kavanozun altına değil üstüne koyun mutlaka çünkü geçen pazardan aldığım patates güveliymiş az daha pirinçe geçmek üzereymiş kavanozun alt kısmında defne yaprağı vardı korumamış üstüne koymak gerekiyor.. Dahaa da ilginci patlıcanı buz dolabından çıkardım içinde canlı bir kurt vardı şok oldum nasıl soğukta yasayabiliyorlar baska meyve sebzelere geçme olasılığı varmı kontrol ettim ama görünürde birşey yoktu