evi kurt bastı

Kurtlar bilincsizce cogaldigi icin buraya acmis arkadas sanirim. Hic aile planlamasindan haberleri yok. Oyle gelisine ürüyorlar. Ne cahillik 😁
Konu sahibi sizinle dalga gecmek icin yazmadim, lutfen yanlis anlamayin. Komik geldi burada bu konunun olmasi 🤣
kızlar ben konu secmedim direk buraya açılmış ne yapayım 😂

Hayır buğday halindeyken işte beyaz renkte yumurtaları oluyormuş.
Firmadan şikayetçi oldum ben.
Detaylı durumu anlattılar bana.
Malesef bazen olabiliyormuş.
Hala ara ara da olsa tek tük karşılaşıyorum
Herşeyi tertemiz etmeme rağmen yine de çıkıyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Hay allah.unu eleyerek kullanırsak anlarız demek ki var mı yok mu

E ya bu kez BDV ye yazabilirdin
Niye hiçbir başlığa uymayan yazılar kategorisine yazdın diye ban yemez miyiz ?

Noooo, bdv olmayan seyi sirf daha fazla gorulsun diye bdv’ye acmak yasak. Bu vb seylerde konu dogru yere tasiniyor sadece diye biliyorum

Hayır banlanmazsınız, en fazla konunuz bdvlik ise taşınır ama her akla gelen konuyu bdvye açmak yasak☺️
Valla onu da demistim ben 😂 beni de yonetici yapsaniza artik yaaa bence tum kurallari biliyom ben 🤣🤣🤣

Bu sene çoğu kişi yaşadı sanırım ya Allah bidaha yasatmasin en korktuğum şey kurt hamam böceği vs çok kötü oluyor sizde baya ugrasmissiniz kökü kuruyana kadar günler geçiyor
Bilmem ben hayatm da ilk defa byle yasadm oyle cevremde de duymamistm hic. Korktugumuzdan 50 kere ayni yere bakmisizdir ama kesin.

Bilmem ben hayatm da ilk defa byle yasadm oyle cevremde de duymamistm hic. Korktugumuzdan 50 kere ayni yere bakmisizdir ama kesin.
Ben bu sene çok kişiden duydum sıcaklar fazlaydı hiç dayanmadi bakliyatlar umarım birdaha yasamayiz kötü ve iğrenç gerçekten

benimde ilk defa başıma geliyor bekarken falan hiç olmamıştı evimizde 😥
Bende hiç şahit olmamistim ilk.kurt gördüğümde annemi aramistim direk 😄 bu nereden geliyor diye neyse ki kış geldi kolay kolay olmaz inşallah artik

Maalesef benim de başıma geldi yaz günüydü yeni hamileydim zaten midem hassastı.. Ama bu benim söylediğim siyah küçük böcek dolaplarımı istila etmişti.. Açık aldığım irmikte çıkmıştı farketmedim sonra çekmecede ne var ne yok çöpe attım.. Açılmamış paketleri bile o kadar ki midem kalkmıştı.. Sıfırdan alışveriş yaptım sonrasında Açtığım paketleri direk buzdolabında muhafaza ettim irmik un makarna şehriye gibi.. Sorun kalktı.. Birde şu beyaz kurtçuklarda Çöp uzun süre bekletildiği zaman da çıkıyor ben çöp kovasını direk çöpe atmıştım..

Son düzenleme:
Maalesef benim de başıma geldi yaz günüydü yeni hamileydim zaten midem hassastı.. Ama bu benim söylediğim siyah küçük böcek dolaplarımı istila etmişti.. Açık aldığım irmikte çıkmıştı farketmedim sonra çekmecede ne var ne yok çöpe attım.. Açılmamış paketleri bile o kadar ki midem kalkmıştı.. Açtığım paketleri direk buzdolabında muhafaza ettim irmik un makarna şehriye gibi.. Sorun kalktı.. Birde şu beyaz kurtçuklarda Çöp uzun süre bekletildiği zaman da çıkıyor ben çöp kovasını direk çöpe atmıştım..
Önceden doğuda yaşıyordum başıma böyle bir olay hiç gelmemişti.. Antalyaya geldiğimden beri görmediğim şeyler gördüm eşim ilaçlattı kaç sefer.. Bir ara evimi karıncalar bastı apartmandan gelmişti.. Nemli olduğu için kolay çıkıyor ben Yaz gününden korktum Allahtan havalar serin de bişi görmüyorum artık.. Tekrar o kabusu yaşamak istemiyorum korkunç bişi

Maalesef benim de başıma geldi yaz günüydü yeni hamileydim zaten midem hassastı.. Ama bu benim söylediğim siyah küçük böcek dolaplarımı istila etmişti.. Açık aldığım irmikte çıkmıştı farketmedim sonra çekmecede ne var ne yok çöpe attım.. Açılmamış paketleri bile o kadar ki midem kalkmıştı.. Açtığım paketleri direk buzdolabında muhafaza ettim irmik un makarna şehriye gibi.. Sorun kalktı.. Birde şu beyaz kurtçuklarda Çöp uzun süre bekletildiği zaman da çıkıyor ben çöp kovasını direk çöpe atmıştım..
Benimkide siyah küçük yelloz boceklwr

X