evi kurt bastı

Benimde bu yaz bakliyatlarim dikkat etmeme rağmen sicaktan kurtlandi önce bir tane gördüm sonra hergün görmeye başladım . Rüyalarıma girmeye başlamıştı 😦 tüm cekmeceleri istisnasız herseyimi çöpe atmak zorunda kaldım yarım saat sonra çöpü atacaktim içeri gittim
Yarım saat sonra bir geldim Haçlı seferleri gibi hepsi tavana çıkmış .
Cildirdim deli gibi agladigimi hatırlıyorum giremedim mutfağa 😵
Tüm çekmeceleri yağ çözle sildim o kurutuyor kurtlari ne var ne yoksa atıp
Çamaşır suyuyla sileceksiniz başka türlü olmaz cogalirlar
Poşetli şeylerin üstten gözükmüyor altina bakın hep delik delik alttan giriyorlar 😕
ay içim bi tuhaf oldu dediğin gibi tavana çıkıyorlar birde 2 tane çıkmış benimde elektirikli süpürgeyle aldım ama umarım çoğalmaz o kadar 😣

Deli cesareti değil çöp çok uzak attığım bakliyatlara bakmadım içinde okadar kurt olduğunu aklım kesmedi
Hamile.olunca çöp ağır geldi daha önce de 2 dusugum var eşim gelirse atar hemen diye yarım saatcik bekledim 😄 ama hepsi yola çıkmıştı çoktan 😱
Hemm bende hamileydm o kurtlar varken icim kalkmiştı ama cok azdi bizimki o bile 3 gün ugrastirdi temizledigimiz yerde bile tekrar gorebiliyoduk

Hemm bende hamileydm o kurtlar varken icim kalkmiştı ama cok azdi bizimki o bile 3 gün ugrastirdi temizledigimiz yerde bile tekrar gorebiliyoduk
Bu sene çoğu kişi yaşadı sanırım ya Allah bidaha yasatmasin en korktuğum şey kurt hamam böceği vs çok kötü oluyor sizde baya ugrasmissiniz kökü kuruyana kadar günler geçiyor

ay içim bi tuhaf oldu dediğin gibi tavana çıkıyorlar birde 2 tane çıkmış benimde elektirikli süpürgeyle aldım ama umarım çoğalmaz o kadar 😣
Ben kurtuldum çok şükür hergün temizle çamaşır suyuyla sil biterler inşallah
Baharat bakliyat hepsine bak Allah kolaylik versin 😦

Böcekler uçuyordu kuzum😔uçan minik şeylerden aklım cikiyor üstüme gelecek diye
Sizinki ürünü uzun süre kapali beklettiginizden olmuştur. Annem diğer seneden bir ürün kalmışsa ( bulgur pirinç vs.) mutlaka havalandirir yaz aylarında. Yoksa boceklenir.
Bir de eski urunle yeni ürünü asıl birbirine karıştırmayın.
Bakliyatlarinizi sakladiginiz yer kuru ve nemsiz bir yer olsun. Petek yanan yerde uzun süre durunca boceklenir.

Sizinki ürünü uzun süre kapali beklettiginizden olmuştur. Annem diğer seneden bir ürün kalmışsa ( bulgur pirinç vs.) mutlaka havalandirir yaz aylarında. Yoksa boceklenir.
Bir de eski urunle yeni ürünü asıl birbirine karıştırmayın.
Bakliyatlarinizi sakladiginiz yer kuru ve nemsiz bir yer olsun. Petek yanan yerde uzun süre durunca boceklenir.
Unumu Eylül'de almıştım😔

Benimde ağzı sıkı sıkıya kapalı unum boceklebmis.kurt değil bakın böcek siyah siyah.disari doğru çıkmışlar hatta .eve yayılmak üzere.
Hemen görmüşüm Allah'tan da attım çamaşır suyuyla sildim hemen dolabı.
Nasıl oluyor ya bu

Canım o dediğin un böceği
Ve malesef o kadar Nalet bir hayvan ki.
Başlayınca temizlenmesi imkansz gibi.
Geçen yıl bir kere undan çıkmıştı.
O zamandan beri hala o böceklerle uğraşıyorum.
Her şeyimi pakete koyup sıkı sıkı kapatıyorum
Yine çıkıyo Bi yerlerden.
Tam çıldırmalık

Kurt cogalmasi konusunu “aile planlamasi” nda acmak ve kullanici adinin ugur bocegi olmasi :KK70: :KK70::KK70: K Kazen Mune Mune
Kurtlar bilincsizce cogaldigi icin buraya acmis arkadas sanirim. Hic aile planlamasindan haberleri yok. Oyle gelisine ürüyorlar. Ne cahillik 😁
Konu sahibi sizinle dalga gecmek icin yazmadim, lutfen yanlis anlamayin. Komik geldi burada bu konunun olmasi 🤣

Kurt cogalmasi konusunu “aile planlamasi” nda acmak ve kullanici adinin ugur bocegi olmasi :KK70: :KK70::KK70: K Kazen Mune Mune
Geçen gün yardım istemek için kazen ve muneyi etiketlemistim🤣kendi kendimi patlatmisjm ban yedim .yanlış yere konu açmıştım bende

Konuyu nereye açacağımızi bilemiyoruz ki ama Woman 😑 bu konu nereye açılır ki mesela

Kurtlar bilincsizce cogaldigi icin buraya acmis arkadas sanirim. Hic aile planlamasindan haberleri yok. Oyle gelisine ürüyorlar. Ne cahillik 😁
Konu sahibi sizinle dalga gecmek icin yazmadim, lutfen yanlis anlamayin. Komik geldi burada bu konunun olmasi 🤣
Harika bağladın gerçekten 🤣🤣🤣🤣 perfect👍

Canım o dediğin un böceği
Ve malesef o kadar Nalet bir hayvan ki.
Başlayınca temizlenmesi imkansz gibi.
Geçen yıl bir kere undan çıkmıştı.
O zamandan beri hala o böceklerle uğraşıyorum.
Her şeyimi pakete koyup sıkı sıkı kapatıyorum
Yine çıkıyo Bi yerlerden.
Tam çıldırmalık
Çok Pslikler ya ben hemen kurtuldum çabuk farkettigimden şükür de.
un kendi kendine mi üretiyor bunu çok ilginç

Yanlislik olmus belli ki, tasinir birazdan 🤣🤣🤣
Geçen gün yardım istemek için kazen ve muneyi etiketlemistim🤣kendi kendimi patlatmisjm ban yedim .yanlış yere konu açmıştım bende

Konuyu nereye açacağımızi bilemiyoruz ki ama Woman 😑 bu konu nereye açılır ki mesela
Hisbir basliga uymayan konular mesela 🤷🏼‍♀️ Aile planlamasi degil ama yani 🤣🤣🤣

Çok Pslikler ya ben hemen kurtuldum çabuk farkettigimden şükür de.
un kendi kendine mi üretiyor bunu çok ilginç

Hayır buğday halindeyken işte beyaz renkte yumurtaları oluyormuş.
Firmadan şikayetçi oldum ben.
Detaylı durumu anlattılar bana.
Malesef bazen olabiliyormuş.
Hala ara ara da olsa tek tük karşılaşıyorum
Herşeyi tertemiz etmeme rağmen yine de çıkıyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

X