Evet yine turp gibi bir derdim var

Anlamadigim sey bu ozel bir durum; kadin misafirlere esim cok rahatsiz doktor iyilesene kadar kimse rahatsiz etmesin dedi bi iyilessin otururuz hep berabercek diyerek misafirlere anlatsin durumu yani ve gelmesinler onlarda da azcik insanlik varsa
İşte millete gelmeyin diyemezmiş ama bu da bana haksızlık diye düşünüyorum
Sonuçta evet canım ciğerim kardeşim ama bende en az 10 gün uykusuz kalacağım gelen giden yatılı kalmak isteyen düşüncesiz misafir de cabası

İşte millete gelmeyin diyemezmiş ama bu da bana haksızlık diye düşünüyorum
Sonuçta evet canım ciğerim kardeşim ama bende en az 10 gün uykusuz kalacağım gelen giden yatılı kalmak isteyen düşüncesiz misafir de cabası
Cahil cevre cok kotu ne yazik ki. eger bunu yengenize anlatamiyorsaniz size gelmek isteyen misafirlere siz deyin kibarca bi iyilessin sonra otururuz hep beraberce ya bi iyilessin, oldu mu? Filan deyin anlasinlar en azindan baska misafirlerden kurtulun

Başka şehirde gelen giden çok olur demek istemiş olmasın gelin? Bana iş yıkmaktan ziyade gerçekten kimseyi ağırlamaya uğraşmamak gibi geldi.

Ben olsam kardeşimi idare ederdim.
Evine gelen giden çok olacak diye bende kalmak istiyor da bana da gelen giden olacak ve bana destek olabilecek kimse yok
Ayrıca ben çalışıyorum
Ama evine geçse ona desteğe gelebilecek en 10 kişi var
Buraya gelmeden önce bile bütün sülale toplanmış evini temizlemişti benim öyle ayrıcalıklarım yok her şeyime ben koşuyorum

bence ameliyat sonrası toparlanması için bi kaç gün idare etseniz yeter, 15 gün çok, üstelik orada 4 ablanız daha varmış, ee niye tüm işler size kalıyor ki.

Cahil cevre cok kotu ne yazik ki. eger bunu yengenize anlatamiyorsaniz size gelmek isteyen misafirlere siz deyin kibarca bi iyilessin sonra otururuz hep beraberce ya bi iyilessin, oldu mu? Filan deyin anlasinlar en azindan baska misafirlerden kurtulun
Evet gerçekten onların gelip gün boyu hizmet beklemeyeceklerdi bilsem başımla beraber 1 ay kalsa gocunmam

bence ameliyat sonrası toparlanması için bi kaç gün idare etseniz yeter, 15 gün çok, üstelik orada 4 ablanız daha varmış, ee niye tüm işler size kalıyor ki.
Ben biraz ailenin kullanılan kişisiyim
Para olur benden isterler
Sıkıntı çıkar beni ararlar
Ama benim ameliyat olduğum (doğum) dönemde sadece görümcem kv vardı teklif bile edilmedi bana

Bize misafir gelmesin, size gelsin. Uğraşacaksan sen uğraş diyen yengede iyi niyet göremedim ben. Böyle bir niyeti var madem, bari yüzünüze söylemeseydi. 🤦🏻‍♀️
Gayet açık açık misafir gelecek karım yapamaz dedi eniştem..
Üstüne zaten annen burda sen olmasan da yapar annen dedi ama annem suyu bile kendisi almaz asla.

Ben biraz ailenin kullanılan kişisiyim
Para olur benden isterler
Sıkıntı çıkar beni ararlar
Ama benim ameliyat olduğum (doğum) dönemde sadece görümcem kv vardı teklif bile edilmedi bana
sizi anlayabileceğini düşündüğünüz bi ablanız/eşine çalışıyorum ve hem onun çocuğuna hem kendi çocuklarıma yetişemem deseniz? linçlerler mi hemen bakmak istemedi diye.

yani eşi de gidecekmiş, 2 yaşında çocukla ameliyatlı haliyle evde yalnız napçak?

ben çocuk için yazdım. misafir kısmından ziyade çocuk bakımı önemli olan ve bence 2 yaşındaki çocuğa evet teyze babadan daha iyi bakar. yaşadığım ülke koşullarını ve erkekleri biliyorum
Sadece dün 2 defa altına kaçırdı
Kendi çocuklarım (ikizler) bezi attıktan sonra hiç ıslatmadı kendini
Olabilir çocuktur olamaz demiyorum ama çocuk böyleyken bana getirip baktırması da zor geliyor açıkçası bakabilecek milyon kişi vardı niye ben..
Ve uyku sorunu yaşadığımı bile bile..
Gece uyandım 2 de çocuğu değiştirdim yatırdım
Sabah 6 da gözüm kapandı ☹️

sizi anlayabileceğini düşündüğünüz bi ablanız/eşine çalışıyorum ve hem onun çocuğuna hem kendi çocuklarıma yetişemem deseniz? linçlerler mi hemen bakmak istemedi diye.

yani eşi de gidecekmiş, 2 yaşında çocukla ameliyatlı haliyle evde yalnız napçak?
Annem var ama annem de aşırı tembel 😁😂 suyunu bile almaya üşenir
Kendi evinde halı yıkar bana gelince şunu ver bunu ver der

Sadece dün 2 defa altına kaçırdı
Kendi çocuklarım (ikizler) bezi attıktan sonra hiç ıslatmadı kendini
Olabilir çocuktur olamaz demiyorum ama çocuk böyleyken bana getirip baktırması da zor geliyor açıkçası bakabilecek milyon kişi vardı niye ben..
Ve uyku sorunu yaşadığımı bile bile..
Gece uyandım 2 de çocuğu değiştirdim yatırdım
Sabah 6 da gözüm kapandı ☹️
Anlamadım neden siz değiştirdiniz? Babası yanında değil miydi?

ya evin hanımı ameliyat olmuşken geçmiş olsuna gidip saatlerce de oturulur mu ya yok artık.

hoş bence kesinlikle geçmiş olsuna gidip ağırlanmalı oturulma çook saçma. insan hasta olunca bi ziyaret bekler belki ama bi kahve içimlik belki.

ben kardeşinizin eşinin teklifini mantıklı buldum, hemen çıksa gitseler o 2 yaş bebeğe de bakmak lazım, anneniz ya da kvsi yardım edecek gibi değil sanırım onlara.

destek için belki biri ayarlanabilir 1 aylığına ama o da ha deyince bulunmaz.

ben olsam biraz dişimi sıkardım. kv/kp vs'ye de doktor kimseyi almayın yanına demiş, geçmiş olsununuzu iletirim derdim.

ikizler + 2 yaş bebek + iş hayatı + hasta ve eşler, sizin için zor haliyle.
Kanser hastası kolunda tümör olan radyoterapi gören engelli beş yaşında çocuğu olan onu kucaklamak zorunda olan kadına radyoterapiden sonra ellerinde ekmekle misafirliğe geçmiş olsuna gelip yemek beklemişlerdi öğlenden düşünebiliyor musunuz bunu yapanı gördüm ben

Babası uyanana kadar ben değiştirmiştim artık
Babayla aynı odada ağlıyordu uyanmadı adam benle eşim gittik 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Siz daha çok konu açarsınız 😮‍💨 bence siz bu adama diyin ki, şöyle kendine gelene kadar 2 gece hepiniz kalın, sonra evinize geçin rahat rahat iyileşsin kardeşim. Bizim eve gelen giden çok olur hem rahat edemezler, hem de ben ikizlerle beraber haftaici ilgilenemiyorum misafirle.

Bence bu kadar. Hem iki gece yardımcı olmuş olursunuz, hem de paşa bey biraz sorumluluk alır. Ben ameliyat olcam, eşim beni ve çocuğu kardeşime bırakıp gidecek. Valla ağzına s.carim yani vok ilginç.

Kız kardeşinizin yerinde siz olsaydınız ne yapardınız?cevabiniza göre yol alın derim😐 kardeşim benim için böyle bir zorluğa on günlüğüne bile katlanamiyorsa da demekten kendimi alamadim😏

ya evin hanımı ameliyat olmuşken geçmiş olsuna gidip saatlerce de oturulur mu ya yok artık.

hoş bence kesinlikle geçmiş olsuna gidip ağırlanmalı oturulma çook saçma. insan hasta olunca bi ziyaret bekler belki ama bi kahve içimlik belki.

ben kardeşinizin eşinin teklifini mantıklı buldum, hemen çıksa gitseler o 2 yaş bebeğe de bakmak lazım, anneniz ya da kvsi yardım edecek gibi değil sanırım onlara.

destek için belki biri ayarlanabilir 1 aylığına ama o da ha deyince bulunmaz.

ben olsam biraz dişimi sıkardım. kv/kp vs'ye de doktor kimseyi almayın yanına demiş, geçmiş olsununuzu iletirim derdim.

ikizler + 2 yaş bebek + iş hayatı + hasta ve eşler, sizin için zor haliyle.
Çok zor ve inanın o kadar düşüncesiz ki eş ailesi anlatmakla bitmez tavırları..
En son bayramda biz görümceme gittik su bile ikram edilmedi bize..
Onlar bize geldi yemek yapıyordum yemeği beklediler yemek yediler çayı tatlısı derken saat 12 ye geldi (geldiklerinde öğlendi)

Yaptığının binde birini sana yapmazlar ama senden sürekli hizmet beklerler
Açıkçası hem kendi ailem hem eşimin ailesi beni bu anlamda hep kullanır

Annem ona gideceksem haberli gitmemi bekler ama o istediği zaman gelebilir kalabilir hizmet yapmak zorundayım falan

Siz daha çok konu açarsınız 😮‍💨 bence siz bu adama diyin ki, şöyle kendine gelene kadar 2 gece hepiniz kalın, sonra evinize geçin rahat rahat iyileşsin kardeşim. Bizim eve gelen giden çok olur hem rahat edemezler, hem de ben ikizlerle beraber haftaici ilgilenemiyorum misafirle.

Bence bu kadar. Hem iki gece yardımcı olmuş olursunuz, hem de paşa bey biraz sorumluluk alır. Ben ameliyat olcam, eşim beni ve çocuğu kardeşime bırakıp gidecek. Valla ağzına s.carim yani vok ilginç.
Bunu isteyen kızkardeşim eşi baştan evimize gidelim dedi ama kızkardeşim annen ve misafirler beni yoracak eve gelmek istemiyorum deyince tamam kal burda mantıklı dedi

Başlığı ve konunun başını okurken tam size bilenmistim ki sonraki kardeşin iyilesene kadar sizde kalalım bize misafir gelir cümlesine kadar . 1 2 gün tabiki idare edilir ama kendi evleri varken sizde kalmak ne alaka yani? Ayrıca yengenizin çocuğunun sesine kalkmaması da nasıl rahat biri olduğunu gösteriyor .

Kız kardeşinizin yerinde siz olsaydınız ne yapardınız?cevabiniza göre yol alın derim😐 kardeşim benim için böyle bir zorluğa on günlüğüne bile katlanamiyorsa da demekten kendimi alamadim😏
Ben kimseye yük olan biri değilim daima başımın çaresine bakarım Allah muhtaç etmesin tabii de
Kızım küçükken ben başka kardeşimin olduğu memlekete gittim iyi doktorlar var diye
Sadece 2 gece kalıp gelecektik aradık siz bilirsiniz hastane eve uzak gibi laflar edince otelde kaldık
Minnetsiz
Hatta kimse bu kardeşimden bahsetmedi bile..çünkü herkese göre hastane uzaktı..
Halbuki ne kadar uzak olursa olsun erken çıkılır yetişilir
Has bir de kardeşime çocuklarımı bırakmayacaktım benle olacaktı ve sadece 2 gün
Düşüncesiz biri değilim ama bu kadar kullanılmak da gücüme gidiyor artık

İkizleri olan bir insanın uyku konusunda böyle hassas olmasına şaşırdım. Başka ablanız vs olabilir ama siz kendi davranışınızdan mesulsünüz. Kardeşinizin sağlığıyla ilgili bir durum varken ortada dert ettiğiniz şeyin kaliteli uykunuz olması garip. Bana bencillik yapıyorsunuz gibi geldi

Back
X