- 25 Haziran 2010
- 5.150
- 5.094
- 398
O da evine gitmek istemiyor iş yapacağım diyorBende iyi niyet sezemedim. Kardeşiniz ne diyoe bu duruma belki o evine gitmek istiyordur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da evine gitmek istemiyor iş yapacağım diyorBende iyi niyet sezemedim. Kardeşiniz ne diyoe bu duruma belki o evine gitmek istiyordur?
Benim kız kardeşim gelin yok..oğlunun altını siz değiştirdiğiniz için kız kardeşiniz olarak düşündüm öyleyse kalmalı bence. idare etmelisiniz kardeşi olarak ama erkek kardeşse gelin ağırlasın
Hayatımda duyduğum en salakça bahane.eşi “kardeşin tamamen toparlanana kadar burda kalsın eve gitsek misafir gelir onu rahatsız eder” diyor
Merhaba herkese
Saat sabahın 5:30u.
Uyumama sebebim evimdeki misafirler.
Uyku problemi yaşayan biri olarak evde çıt çıksa uyanıyorum
Misafirim kardeşimin eşi ve oğlu
Kardeşim ameliyat oldu hastanede yatıyor eşi ve oğlu gece bana geliyrolar buraya kadar bir sıkıntı yok hastalık durumu rahatsız değilim ancak uyku problemi yaşayan biri olarak sıkıntım şu ki eşi “kardeşin tamamen toparlanana kadar burda kalsın eve gitsek misafir gelir onu rahatsız eder” diyor
Ben çalışıyorum eve geldiğimde saat 6oluyor ikizlerim var onun da oğlu var 2 yaşında her şeye ben koşuyorum gece altına yaptı ağlıyordu ona uyandım mesela ve bi daha uyuyamadım
Birkaç gün daha kalmasında sıkıntı yok da tamamen iyileşmesi belki 15 günü bulacak bu bana haksızlık değil mi?
Sizce ben mi kötüyüm vallahi uyku sorunum olmasa öyle kafayı vurunca yatan biri olsam yada tüy sesine uyanmayan biri olsam bir yıl bakarım nolcak derdim ama yok uykusuz yaşıyorum birgün uykusuzluktan ölebilirim
İkinci istememe nedenim benim eşimin ailesi büyük ihtimalle geçmiş olsuna gelecektir hepsi de müthiş ötesi düşüncesizdir
Benim de kızım daha önce ameliyat oldu güya geçmiş olsuna geldiler yemek çay servisi yapmaktan kızımın ilaçlarını aksattım o kadar çok otururlar ve sürekli isteklerde bulunurlar..
Hatta kb kv hizmetime bayılır ne zaman gelse kalırlar da birkaç gün..
Neyse kardeşimin bir alternatifi daha var eşi “ablan çalışıyor istersen seni eve götürmem x şehirdeki kardeşine götüreyim” diyor X şehir de yakın ama ameliyatı burda olunca bende kaldı
Uzun lafın kısası hiç ısrar etmesem ayıp mı olacak çünkü uykusuzluktan da gelip beni eşek gibi çalıştıracak misafirden de evet gözüm de korkuyor sağlık olarak da yıprandım artık kimseye yaranmak istemiyorum siz olsanız ne yapardınız ?
Kardeşimin eşi ve oğlu yazmışsınız bunlar sizin 1. Derece akrabanız değil mi? Yani yenge veya enişte yeğen vb. Niçin böyle yazmışsınız konuyu 3 kez okudum ancak anladim.Merhaba herkese
Kardeşim ameliyat oldu hastanede yatıyor eşi ve oğlu gece bana geliyrolar buraya kadar bir sıkıntı yok hastalık durumu rahatsız değilim ancak uyku problemi yaşayan biri olarak sıkıntım şu ki eşi “kardeşin tamamen toparlanana kadar burda kalsın eve gitsek misafir gelir onu rahatsız eder” diyor
Ben çalışıyorum eve geldiğimde saat 6oluyor ikizlerim var onun da oğlu var 2 yaşında her şeye ben koşuyorum gece altına yaptı ağlıyordu ona uyandım mesela ve bi daha uyuyamadım
Birkaç gün daha kalmasında sıkıntı yok da tamamen iyileşmesi belki 15 günü bulacak bu bana haksızlık değil mi?
Sizce ben mi kötüyüm vallahi uyku sorunum olmasa öyle kafayı vurunca yatan biri olsam yada tüy sesine uyanmayan biri olsam bir yıl bakarım nolcak derdim ama yok uykusuz yaşıyorum birgün uykusuzluktan ölebilirim
İkinci istememe nedenim benim eşimin ailesi büyük ihtimalle geçmiş olsuna gelecektir hepsi de müthiş ötesi düşüncesizdir
Benim de kızım daha önce ameliyat oldu güya geçmiş olsuna geldiler yemek çay servisi yapmaktan kızımın ilaçlarını aksattım o kadar çok otururlar ve sürekli isteklerde bulunurlar..
Neyse kardeşimin bir alternatifi daha var eşi “ablan çalışıyor istersen seni eve götürmem x şehirdeki kardeşine götüreyim” diyor X şehir de yakın ama ameliyatı burda olunca bende kaldı
Uzun lafın kısası hiç ısrar etmesem ayıp mı olacak çünkü uykusuzluktan da gelip beni eşek gibi çalıştıracak misafirden de evet gözüm de korkuyor sağlık olarak da yıprandım artık kimseye yaranmak istemiyorum siz olsanız ne yapardınız ?
tabi kim müsaitse o yardımcı olabilir. diğer kız kardeşinizle konuşabilirsiniz. biBenim kız kardeşim gelin yok..
Ama gideceği kişi de kız kardeş
Bu kadar düşüncesiz olmaya gerek yok. El adamından bahsetmiyor kendi kardeşinden bahsediyor. İnsan kendi kardeşine de yardımcı olmayacaksa ohooZorunluluk falan yazmislar da, hic de zorunluluk falan degil. Haninefendinin kendi kocasi ameliyat olmus, gecmis olsuna gelenler kendi evine gelmesin diye sende kaliyor. Misaifristemiyorsq misafiri geri cevirsin, musait degiliz desin. Millet baskasinin evinde kalmaktan ne anliyor arkadas hic anlayamadim gitti şu hevesi de. Valla acik acik soyleyin. Ben bu kadar yükü kaldiramiyorum, sadece siz olsaniz neyse gelen giden de bana gelecek musait olamam hastanedej cikinca evinize gidin de. Ben olsam derdim. Nolur kendinizi yipratmayin boyle bencilce davranislar karsisinda hanjmlar ya
Şehir dışındayım burda ameliyat oldu ama taburcu olup evine gitse orda yanında kalabilecek işini yapabilecek 4 ablam daha var hepsi de ev hanımıBence eşinize durumu açıklayın kv tarafı iyileşip evlerine geçince onlara geçmiş olsuna gitsinler. Böyle şeylerde açık açık söylenmediği müddetçe insanlar salağa yatıp sizi kullanmaya devam eder. Zaten başta ben olsam çalışıyorum çocuklarım var nereme ağırlıcam hasta insanı der gelmelerine izin vermezdim. Kardeşinizse zaten sizi bilip alınmaması lazım. Bir de anne babanız yok mu onlar ilgilensin?
hımm o zaman başka direkt söyleyin. çekinecek bir şey yokŞehir dışındayım burda ameliyat oldu ama taburcu olup evine gitse orda yanında kalabilecek işini yapabilecek 4 ablam daha var hepsi de ev hanımı
Ben büyütürken görümcem vardı sağolsun o yüzden zorlanmadım çokSizin ikiziniz varmış nasıl dayandınız okadar zamann uykusuzluğaa meselaa ben 1 taneyle zor ediyorum sabahı kaç kere uyanıyor altını alıyorum besliyorum, ikizlere nasıl baktınız..
aslında uyksuzluğa bu yüzden alışkın olmanız lazım 15 gün uzun bir süre değil..
sadece işden gelip hizmet etmek sıkıntı . Tek o yorgunluğa dayanamazdım
Yanlış anlamadım degılmı kızkardesınız amelıyat olduBenim kız kardeşim gelin yok..
Ama gideceği kişi de kız kardeş
Anlamadigim sey bu ozel bir durum; kadin misafirlere esim cok rahatsiz doktor iyilesene kadar kimse rahatsiz etmesin dedi bi iyilessin otururuz hep berabercek diyerek misafirlere anlatsin durumu yani ve gelmesinler onlarda da azcik insanlik varsaMerhaba herkese
Hayır kızkardeşim ameliyat oldu adam ve oğlu zaten bende iki gündürYanlış anlamadım degılmı kızkardesınız amelıyat oldu
Eşi yani erkek olan sizde kalmak ıstıyor