• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet evlendik ama beklediğimiz gibi bir evlilik mi bu yoksa hayal kırıklığı var mı?

canım hangimiz sorun yaşamıyoruz ki ama önemli olan birbirinize saygı duymak bak bizim evdeki mantık şu ne olursa olsun gece o yatağa aynı saatte gireriz bide en büyük sorun internet galiba o yüzden ben eve aldırmıyorum iş yerinde oda bende kullanıyoruz eve gerek yok

ebson cum bnde eve net bağlatmıyorum ama ona kalsa bağlatcak.herkesin sorunu vardır muhakkak yok demiyorum ama neden bu kadar erken oldu herşey..siz ne güzel en azından ortak nokta bulup aynı saatte yatıyorsunuz.ben her gün söylüyorum ama dinlemiyo tamam deyip geçiştiriyo.çok değer verdim sanırım gerçekten pişmanım

ebson cum bnde eve net bağlatmıyorum ama ona kalsa bağlatcak.herkesin sorunu vardır muhakkak yok demiyorum ama neden bu kadar erken oldu herşey..siz ne güzel en azından ortak nokta bulup aynı saatte yatıyorsunuz.ben her gün söylüyorum ama dinlemiyo tamam deyip geçiştiriyo.çok değer verdim sanırım gerçekten pişmanım

canım kızma ama seni önceden de tanıyorum nasıl bebek istiyorsun biliyorum böyle sorunlar yaşıyorsan bence bebek için acele etme

kalp kalbe karşı arkadaşım :29:
Rabbim cümlemize bu güzelliğin,huzurun devamını nasip etsin,eşlerimizle güzel geçimler nasip etsin ve bize hayırlı evlatlar nasip etsin :nazar:

Amin canim benim umarim her daim olur bu güzellikler. Amin amin amin diyorum güzel dileklerine! bitanesin !:16:

CAnım evlilikten önce böyle seyleri var mıydı? bende 3 yıldır biriyle beraberim o da nette tv de çok takılıyor korkuyorum böyle seyler yaşamaktan? Dua et canım değişmesi için Allah yardımcın olsun

Canım evlilikten öncede aynı şekil arkadaşlarıyla oluyordu tabi ki..ama annesi babası vefat ettiği ve evde bekleyeni olmadığı için normal diyodum sıkılmasın diyodum..
ama artık evlendik..
Şimdi konuşarak tartışarak aşmaya çalışıyoruz kendisini evli gibi hissetmesi sorumluluk alması biraz zaman alıcak sanırım..ama olucak inşallah..
Kesinlikle ama önceden konuşmak anlaşmak bir işe yaramıyor zamanla ancak..

haklısınız aslında benim sorunlarım eşim evlendikten sonra biraz değişti gibi geliyor ilgi konusunda sorunlarım var kendimce bilgisayar oyunu çok oynuyor sohbet edemiyoruz ve ikimizde çok sivriyiz hemen parlayabiliyoruz birbirimize

Benim durumum da çok farklı değil, eşim eğer o gün evdeyse sabah kalkınca yüzünü dahi yıkamadan pc başına oturuyor gece 2 ye kadar. İşteyse gelince de öyle. Hiç aynı anda yatağa girmiyoruz.Paylaşımımız pek yok. Ve çok saçma şeylerle uğraşıyor bilgisayarda. Facebooktaki çiftlikle saatlerce oyalanabiliyor, cidden ilginç. :)

Ama ben de çok masum sayılmam bu konuda, benim bilgisayarım eşiminkinden ayrı ve ben de çok vakit geçiriyorum,onun kadar olamasa da. Çağımızın hastalığı.. yakalanmayan az kişi var.

Şimdilik sürekli PC başında olması aşırı derecede rahatsızlık vermiyor, kabullenebiliyorum ama 6 ay sonra kısmetse bebeğimiz doğduktan sonra, onun sorumluluğunu da tamamen bana yükleyip yine aynı devam ederse, çok büyük tartışmalar yaşarız bunu biliyorum. Kendisine de söyledim bunu. 'istediğim zaman vazgeçebilirim, bak sigarayı nasıl hemen bıraktım' diyor. İnşAllah çocuğunun sevgisi onu bu huyundan vazgeçirir.

Back