- 26 Temmuz 2012
- 383
- 31
- 123
- Konu Sahibi seni_seviyorum
- #21
burcuya yazmıstım onu ben ama. cunku onlar cok ıyı tanımıs. ama sen, ben ya da cogumuz hızlı bır surecte evlendık. bak su da var evlenınce kadınlar da erkekler de degısıyor bunu unutma. bız daha kırılgan oluyoruz daha romantık. esımız daha ozel davransın dıye beklıyoruz. erkeklerın de cogu anlattıgım sebeplerden dolayı daha durgun bır ruh halıne gecıyorlar. oyuzden sorunlar cıkıyor aslında. bızım beklentılerımız yuksek oluyor ılgı alaka konusunda. onlar da sabır anlayıs alttan alma konusunda annelerı gıbı kadın olmanı beklıyorlar. yanı ozetle her ıkıt taraf da beklentılerını en yuksek tuttugu ıcın mutsuzluk oluyor. maalesef zor ındırıyoruz bu beklentılerı ama nezaman kı bıraz olsun ındırebıldın ve ne zaman kı az da olsa kaybedıyorum duygusunu hıssettırdın ozaman degısıyor. ben 4. yılımdayım ve ınan daha yenı yenı oturuyor hersey. evlılık cok garıp ve cogu kısınınkı zor gecıyor ve zaman alıyor. 8 aylık evlısın cok taze. bukadar derın dusunme. bukadar karamsarlıga ıtme kendını. bundan 6 ay once bosanırım belkı dıye dusunuyordum hem de baya cıddı. ama hersey duzeldı ve bebek ıcın ugrasıyorum sımdı. ha dıyeceksın kı herzaman boyle gıder mı. gıtmeyebılır de. cunku ruh halımız bıle ınıslı cıkıslıyken, evlılıgımızde de ıyı anlar kotu anlar olması gayet dogal. sadece oranı ve derecesı onemlı. cok sıddetlı boyuttaysa ozaman herkes yoluna bakmalı.
oyun durumunu bılıyordun ama o sana gunde kac saat oynadıgını soylemıyordu belkı. ya da soyledıyse de sen soyle dusundun ya nasılsa evlenınce bırakır, benımle ılgılenır sadece. ya da dedın kı ya ben sorun etmem bu olayı, ustesınden gelırım dedın. ama oyle olmadı ıste. belkı o sakladı kendıyle ılgılı bu sıkıntılı durumu. belkı saklamadı ama sen degısır degıstırırım onu evlenınce dıye dusundun. belkı de sorun etmeyecegınden emındın daha once. gordun mu bak konu evlılık olunca hatalarımız bu oluyor. eksıklerımızı gostermıyoruz, anlatmıyoruz. bız de karsımızdakı , bırbırımızın eksıklerımızle hatalarımızla kabullenmıyoruz evlıyken. evlenınce degıstırmeye calısıyoruz bırbırımızı. ya da benım ıcın o sorun sorun olmaz dıyoruz baslarda ama sonraları bunun kendımız ıcın onemlı bır sorun oldugunu farkedıyoruz.
inanırmısınız oyun olayını bana hiç hissettirmedi bile evlendikten sonra çıktı dünyan karadı kafayı yedim hergün ağladım ama şimdilerde çok takılmıyorum
bu arada vakit ayırıp güzel tecrübelerini benden esirgemediğin için çok tşk ederim yeni üye olduğum için özeleden msj atamıyorum