• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 düşük 3. Kez bebegimin kal

Konu sahibi 3. Kurtaj diyor. Her kayipta neden ilk kurtaja basvuruyorlar. Rahimde hasar birakmasi oldukca mumkun.. Evet kendi kendisine dusmesini beklemek biraz tehlikeli.. Ama kurtajdan once ilacli dusuk diye bir sey var.
Benim 3 gebeligimdede kalp atışları durdu ne kanamam oldu nede başka bisey mecbur kurtaj oldum evet rahimde sıkıntı oluyor biliyorum ama doktorlar ilaçla çok acı çekersin dedi hepsi

Başınız sağolsun. Çok üzücü bir durum. 3 kez olması alarm bir durum. Bir genetik merkezine başvurmanızı veya bir genetik danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Durum kronikleşmişse belki ufak bir müdahaleyle probleminize yardımcı olabilirler.

Teşekkür ederim canım evet genetik tahlillerimizi yaptırdık daha sonuç çıkmadı
Ben ara vermedim ama bir sene içinde 3 gebeligimde kalp durdu hep ne kanamam oldu nede başka bisey bakalim genetik teslerin sonucu ciksinda bakalim artık evet duymuştum ali fuat şengor çok iyi doktor diyorlar ama gitmedim sonuçlar çıksın öyle gideceğim
Biz de yaptırdık genetikte hiç sorun çıkmadı. İnşallah sizin de sonuçlar temiz çıkar. Rabbim tez zamanda gönlümüze göre versin 🩷

Evet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.

Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??

Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz
Benim de 4 gebeliğim öyle oldu sebepsiz dendi, artık umudumu kestim

Benim 3 gebeligimdede kalp atışları durdu ne kanamam oldu nede başka bisey mecbur kurtaj oldum evet rahimde sıkıntı oluyor biliyorum ama doktorlar ilaçla çok acı çekersin dedi hepsi
Kayiplariniz icin uzgunum. Benim de 2 kaybim var. Oglumuz 3 yasina gelince kardesi olsun dedik ama malesef 2 gebeligim de kayipla sonuclandi. Ilki 10 Hafta sonlariydi. ikincisi 6 hafta civarinda.

Ikisi de ilacla oldu. Aci olayi belki kisiye gore degisiyordur ama benim hic agrim olmadi. Ilkinde hafta buyuk diye hastanedeydim. Dusmesine yakin hafif kasilma oldu. Ikincisinde evdeydim hicbirsey hissetmedim. Ne aci ne de kasilma. Evet ilacla dusuk kanama olayindan oturu zor oluyor cunku tum surece sahit oluyorsun. Kurtajda ise gormuyorsun. Ama ilacla saglik acisindan daha guvenli geliyor bana.

Kurtajda komplikasyonlar olabiliyor.
Bana daha cok para icin hemen kurtaji oneriyorlarmis gibi geliyor. Oyuzden hafif bir onyargi var.

Başınız sağolsun. Çok üzücü bir durum. 3 kez olması alarm bir durum. Bir genetik merkezine başvurmanızı veya bir genetik danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Durum kronikleşmişse belki ufak bir müdahaleyle probleminize yardımcı olabilirler.
Evet genetik bölümüne gittik devlete gittim ben özele gitmedim oda 2 3 ay içinde sonuç çıkar dedi bekliyoruz bakalım bu esnada diyetisyene gidiyorum sağlıklı beslenmek için belki kilolu oluşumdan diye düşünüyorum artık spora falanda gidiyorum vücudum toparlasin diye kan akışım duzelirse diye sporla belki kalp atisi durmaz bidakine

Kayiplariniz icin uzgunum. Benim de 2 kaybim var. Oglumuz 3 yasina gelince kardesi olsun dedik ama malesef 2 gebeligim de kayipla sonuclandi. Ilki 10 Hafta sonlariydi. ikincisi 6 hafta civarinda.

Ikisi de ilacla oldu. Aci olayi belki kisiye gore degisiyordur ama benim hic agrim olmadi. Ilkinde hafta buyuk diye hastanedeydim. Dusmesine yakin hafif kasilma oldu. Ikincisinde evdeydim hicbirsey hissetmedim. Ne aci ne de kasilma. Evet ilacla dusuk kanama olayindan oturu zor oluyor cunku tum surece sahit oluyorsun. Kurtajda ise gormuyorsun. Ama ilacla saglik acisindan daha guvenli geliyor bana.

Kurtajda komplikasyonlar olabiliyor.
Bana daha cok para icin hemen kurtaji oneriyorlarmis gibi geliyor. Oyuzden hafif bir onyargi var.
Benimde hiç ağrım sızım kanamam olmadı
Kürtajı bebegin kalbi durduğu için öyle dediler ilaçla nasil olur diye sordum çok ağrılı olur dedi dayanamassin diyor doktorlar
Allaha şükür 3 kurtajimi devlette oldum
Sanki özel hastane gibiydi ne agri ne sizi hiç komplikasyonlar olmadı bi sıkıntı da yaşamadım tabi kişiden kişiye değişiyor
Arkadasada yazdım
Diyetisyene gidiyorum spora gidiyorum
Daha regli de olmadım 4 hafta geçti kurtajdan bi adet dönemine kadar vücudum toparlasin diye sağlıklı besleneyim diye gidiyorum bide bunu denicem bakalim sporla falan kan akışı sağlıklı beslenme ile duzelirse bu sefer belki sağlıklı gebelik olur belki

Back