Civcivimmmmm; geri sayim arkadasim
O garipseme bendede var hâlâ.. Evlenmeden önce asagi yukari her gün görüsürdük. Simdi bazen hâlâ inanamiyorum evlendigimize, beraber yasadigimiza, aksam eve gidince onu görecegime.
Bence uzun birlikteliklerde oluyor bu durum. Evlenmeden önce 5 sene beraberdik. Simdide inanamiyor tabi insan 5 senenin aliskanligi var.
Ailelerimize uzak oturuyoruz. öyle bi yerdeyiz ki her iki tarafada tam 40km uzakliktayiz.
Ama çok sükür ne onun ailesi nede benimkiler sikmaz bizi illaki gelin gidin diye. Aile oldunuz siz derler. Kendi basinizin caresine bakin derler hep. Cok sükür bunun bilincindeler.
Biz hemen hemen her hafta sonu cuma aksamdan gideriz kayinvalidemlere ve pazar günü döneriz evimize.
Simdiye kadar böyle oldu. Hatta ben kendim gitmek isterim bazen.
Esimde hep sorar sıkılmıyorsun degilmi der, gitmek istersen söyle der, ne bileyim hep gönlümü yapar. Hâl böyle oluncada seve seve giderim.
Su siralar kaynimin dügün telasi var, ev temizligiydi, pasta börek iste akla ne gelirse kayinvalidem basladi yapmaya hafta sonlarindan. O yüzden gidip yardimimi ederim muhakkak.
Sali günü tatilden döndük ve esimle konusurken bi laf arasinda "haftasonu annenlerdeyiz nasilsa yaparsin" dedim, o da sasirdi niye dedi haberi yoktu kayinvalidemin islerinden. Bende "böyle böyle hem yardima gideriz hemde kaliriz iyi olur tatilden sonra görüsmedik" diyince sevindi canimin içi. Iste benim karim dedi. O mutlu olunca ben iki kat seviniyorum.
Kendi annem Türkiye'de. Dügünden sonra gitti bi kac haftaya gelicek insallah
Burda olsa onada giderdim bi hafta sonu. Bi babam var burda oda hergün calisir, hafta arasida olsa ugruyorum babama.
Esimin aileside sagolsunlar çok iyiler, kendi kizindan ayirmazlar el üstünde tutarlar. Esimden cok bana düserler ama benim ailemde esime öyle. Benden cok ilgilenirler.
Dengeyi kurmayi bilmek en güzeli. Bu önce esler arasinda yapiliyor ve ailelerinde anlayisli olmalari gerekiyor.
Sanirim bayram tatilinde gittiniz Ankaraya.
Ilk tatil, ilk heyecan, ailenin yanina ilk evli olarak gitmenin tadi baska olmustur eminim. Keske kayinbaban biraz daha anlayisli olsa.
Onlarin karari diyip karismamasi gerektigini bilse.
Alisirlar belki civcivim zamanla. Önemli olan siz bozmayin huzurunuzu. Kapiyi kapatip içerde mutlu olmaya bakin