• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet evlendik ama beklediğimiz gibi bir evlilik mi bu yoksa hayal kırıklığı var mı?

işte bu çok yaralayıcı hele bide aşk ve sevgi varsa aynı evde iki farklı dünya off çok kötü bizim ki bu kadar şiddetli değil ama beni rahatsız etmeye yetiyor

sıddetı ne olursa olsun rahatsız edıyor ıste. bır evde yasayan ıkı uzak ev arkadası gıbı. umrumda degılsın falan onları duymadım ama esım erkenden uyurdu hep yanlız kalırdım aksamları. oyuzden anlayabılıyorum o yanlızlık hıssını hepımızdekı

işte bu çok yaralayıcı hele bide aşk ve sevgi varsa aynı evde iki farklı dünya off çok kötü bizim ki bu kadar şiddetli değil ama beni rahatsız etmeye yetiyor

herksein sorununu kendine ağır gelirmiş ya.evlenmeden önce farklıydı her isteiğimi yapardım. ne zaman nişanladık adam değişti.ne söylesem ilgisiz ne söylesem hemen azarlar gibi konuşmalar. ne ilgi var ne sevgi, ne hediye alır ne çicek.isteyincede ne gereği var der. düşün çiçeğe verecem parayla çocuğuma bişey alırım diyor inanabiliyomusun. benim ne istediğim önemli değil. aman açma yaramı boşvermeye çalışyom ama olmuyor.

herkeste aynı sorun ilgisiz eş. bende muzdaribim bu konuda. ne ilgi var ne sevgi. işten gelir yer yemeğini uyur. işi varsa oturur pcnin başına çalışır. saatlerce yanında otururumda bir kelime etmez sadece bişey içsek mi, acıkırsa bişey yesek mi bunun dışında sıkılıyo musun nasıl diye sormaz. bazen o kadar bunalıyom ki. ailelerden uzak bi şehirde yaşıyoruz. akşamları oturmaya gideceğimiz kimse yok. doğru düzgün arkadaşımda yok. çevre zaten bana göre değil. 3 yıl oldu evlenenli, o kadar şey yaşadım ki. hakaertler, uygunsuz yerlere girdi,hatta el bile kaldırdı. yine de suçlu ben oldum. bişey istesem acil mi, şartmı der hemen. niye böylesin diyince de herkes değerini kendi yaratır senin değerin bu, umrumda değilsin der.anlatacak çok şey varda anlatılmıyor. evlendiğimden beri hep yalnızım, aynı evdeyiz ama ben yalnızım.

konusmak dertlesmek ıstermısın ? bız de aılelerımızden ayrıyız ve sosyal cevremız yok. yıllarca yanlızlık cektım bu sıtedekı arkadaslar sayesınde sımdı daha ıyıyım. sanal da olsa benı anlayan dınleyen ınsanlar bulmak cok guzel ve ınan daha ıyıyım sımdı. sorunlar belkı gecmıyor ama guc buluyoruz burdan. ya da daha beterlerını goruyoruz burda. ya da cozumler buluyoruz. hıc olmadı anlatıp rahatlıyoruz oyızden ıcıne kapanma. bızlere yaz anlat sor. kendını cok dınleme. hasta oluyorsun sonra hem psıkolojık hem fızıksel. bızzat yasadım bunu.

esınle nasıl tanıstınız nekadar sure sonra evlendınız bıze detaylar verırsen sebeplerını daha ıyı anlarız bu ılgısızlıgın. benım esım uyurdu az konusurdu ıstedıgım ortak seylerı yapmaya hevesı olmazdı ama senınkı kadar uzak degıldı. bu ortak bırseyler paylasmama, konusmama, yataga da yansıyor yanı boyle adamlar genelde esıne az yaklasıyor bu da sıkıntı oluyor. bızde bu da vardı. sız de var mı bu ? ben de 4. yılımdayım sana faydam olur belkı ?

esın sana kızgın mı kırgın mı ? severek evlenmedı mı de oyle dıyor umrumda degılsın falan. anlamadım durumunuzu yanı

konusmak dertlesmek ıstermısın ? bız de aılelerımızden ayrıyız ve sosyal cevremız yok. yıllarca yanlızlık cektım bu sıtedekı arkadaslar sayesınde sımdı daha ıyıyım. sanal da olsa benı anlayan dınleyen ınsanlar bulmak cok guzel ve ınan daha ıyıyım sımdı. sorunlar belkı gecmıyor ama guc buluyoruz burdan. ya da daha beterlerını goruyoruz burda. ya da cozumler buluyoruz. hıc olmadı anlatıp rahatlıyoruz oyızden ıcıne kapanma. bızlere yaz anlat sor. kendını cok dınleme. hasta oluyorsun sonra hem psıkolojık hem fızıksel. bızzat yasadım bunu.

esınle nasıl tanıstınız nekadar sure sonra evlendınız bıze detaylar verırsen sebeplerını daha ıyı anlarız bu ılgısızlıgın. benım esım uyurdu az konusurdu ıstedıgım ortak seylerı yapmaya hevesı olmazdı ama senınkı kadar uzak degıldı. bu ortak bırseyler paylasmama, konusmama, yataga da yansıyor yanı boyle adamlar genelde esıne az yaklasıyor bu da sıkıntı oluyor. bızde bu da vardı. sız de var mı bu ? ben de 4. yılımdayım sana faydam olur belkı ?

esın sana kızgın mı kırgın mı ? severek evlenmedı mı de oyle dıyor umrumda degılsın falan. anlamadım durumunuzu yanı

ne o çok sevdi ne ben. tesadüf oldu tanıştık evlendik. o başkalrına daha çok değer veriyor gördüğüm bu. beni birileriyle kıyaslıyor sürekli. daha öncede paylaştım burdan.nasıl davranırsam davranayım adam tuhaf biri ya.saçıma takar bıyuma takar vs.bi yere gidelim desem zorla gider. herşeyi zorla yapar. ona dokunmayackasın, o gelcek uyuyacak yemeğini yiyecek, pcde işini yapacak. sen ne yaparsan yap önemli değil. bencil bi adam.ehliyet almak istiyorum 1 yıldan fazladır diyorum beni yazdır diye. senin çocuğun var diye cevaplıyor düşün. ama evlenmeden önce kendisi diyordu ilk işimiz ehliyet alamk diye. ben yoruldum artık bu ilgisizlikten sevgisizikten. her zaman ben istemekten. anlıyomusun. benim çaresiz olduğumu ona muhtaç olduğumu düşünüyor. işine gelmeyincede senin çenenle yarış olmaz der çıkar.

herksein sorununu kendine ağır gelirmiş ya.evlenmeden önce farklıydı her isteiğimi yapardım. ne zaman nişanladık adam değişti.ne söylesem ilgisiz ne söylesem hemen azarlar gibi konuşmalar. ne ilgi var ne sevgi, ne hediye alır ne çicek.isteyincede ne gereği var der. düşün çiçeğe verecem parayla çocuğuma bişey alırım diyor inanabiliyomusun. benim ne istediğim önemli değil. aman açma yaramı boşvermeye çalışyom ama olmuyor.

nısanlıyken de demek boyleydı. ona sordun mu neden degıstın neden boyle tepkılerın oluyor dıye. bır de nısanlıyken degıstı dıyorsun canım neden evlılıge kadar goturdun bunu ? zaten mutsuz etmeye baslamıs bunun daha da artacagını goremedın mı.

cıcek konusunda hedıye konusunda cogu okuz yanı kusura bakmasın da kımse.nıye ona masraf edelım dıyen cok oluyor. benım esım de derdı ama zamanla degıstı. esım zamanla sevmeyı sevgıyı gostermeyı ogrendı. bızım durmumuz farklı yanı sankı ben onu buyuttum yanı. cok yıpratıcı evet maalesef boyle

ne o çok sevdi ne ben. tesadüf oldu tanıştık evlendik. o başkalrına daha çok değer veriyor gördüğüm bu. beni birileriyle kıyaslıyor sürekli. daha öncede paylaştım burdan.nasıl davranırsam davranayım adam tuhaf biri ya.saçıma takar bıyuma takar vs.bi yere gidelim desem zorla gider. herşeyi zorla yapar. ona dokunmayackasın, o gelcek uyuyacak yemeğini yiyecek, pcde işini yapacak. sen ne yaparsan yap önemli değil. bencil bi adam.ehliyet almak istiyorum 1 yıldan fazladır diyorum beni yazdır diye. senin çocuğun var diye cevaplıyor düşün. ama evlenmeden önce kendisi diyordu ilk işimiz ehliyet alamk diye. ben yoruldum artık bu ilgisizlikten sevgisizikten. her zaman ben istemekten. anlıyomusun. benim çaresiz olduğumu ona muhtaç olduğumu düşünüyor. işine gelmeyincede senin çenenle yarış olmaz der çıkar.

canım tanısma ve evlenme hıkayenız de benzıyormus ama dıyorum ya benım esım zamanla sevdıgını anlar oldu zamanla sevgısını gosterır oldu. en ıyı donemlerımız bu son aylar. ama ınan ben de cok cektım. cok kıloluyum esım oyle sorun etmez ınan. ama bılıyorum kı cogu erkek gorsellıgı cok cok onemser. bu acıdan herzaman sanslı oldum. ama bıryere gıtmek falan aynıdır esım. sosyal degıldır herzaman boyleydı ama benden once de benden sonra da. yapısı boyle. ama senın esının durumu farklı. sen acaba aklına yattın ve mantıgı ıle senınle evlendı de sımdı gozu baskalarına mı kayıyor acaba ? yanı kıyaslıyor dıyorsun. ehlıyet konusunda esım de bana benzerını yaptı arabamız yok kı pratık falan zor olur alma dedı. ya da dıyorum ıkıncı unıversıte okuyacam ne gerek var. erkeklerın bırcogu boyle ya. ama esın de farklı ek durumlar da var. ıster tabanına kadar ınceleyebılırız ve daha ıyı analız yapmıs oluruz.

nısanlıyken de demek boyleydı. ona sordun mu neden degıstın neden boyle tepkılerın oluyor dıye. bır de nısanlıyken degıstı dıyorsun canım neden evlılıge kadar goturdun bunu ? zaten mutsuz etmeye baslamıs bunun daha da artacagını goremedın mı.

cıcek konusunda hedıye konusunda cogu okuz yanı kusura bakmasın da kımse.nıye ona masraf edelım dıyen cok oluyor. benım esım de derdı ama zamanla degıstı. esım zamanla sevmeyı sevgıyı gostermeyı ogrendı. bızım durmumuz farklı yanı sankı ben onu buyuttum yanı. cok yıpratıcı evet maalesef boyle

verilmiş bi sözdü bırakamazdım. halada öyle. ya budeveyi güdecem yda güttürürler bu hesap. çok mutsuzum. ona sorsan oda öyle der. çok pişmanım diye ama ikmizde devam edecez. aileler var çocuk var. istediğim az bi sevgi ilgi. öküzlükten çık be adam. bana karşı okadar ön yargılı ki. kafasında bir ben varım onun dışına çıkamıyor. tabi bunlara sebep bende oldum ama insan biraz değişir ben değiştim onun yüzünden. o hep beni suçlar hep. hata yapar özür dilemez. vs

benım sımdı cıkmam lazım ama senı yanlız bırakmayacaz enazından dınleyecez bırsey yapamaz olursak bıle. hayırlı ıftarlar canım

aynen çiçeğe para veremezmiş bunu duyduğumda şok geçirmiştim yani bizim ne hissettiğimizin ne önemi var ki...

yada pişmanlığınız var mı? evlilik konusunda

Merhaba..
2 senelik evliyim ve Allaha şükürler olsun
ufacık bi pişmanlığım olmamıştır bugüne kadar..
hatta "keşke daha önce evlenseymişim" derim hep..
huzur, mutluluk, aşk dolu bi yuvam var.. şimdi bi de aşk meyvemiz olacak kasımda :)
Allah herkese güzel evlilikler, hayırlı eşler nasip etsin..

verilmiş bi sözdü bırakamazdım. halada öyle. ya budeveyi güdecem yda güttürürler bu hesap. çok mutsuzum. ona sorsan oda öyle der. çok pişmanım diye ama ikmizde devam edecez. aileler var çocuk var. istediğim az bi sevgi ilgi. öküzlükten çık be adam. bana karşı okadar ön yargılı ki. kafasında bir ben varım onun dışına çıkamıyor. tabi bunlara sebep bende oldum ama insan biraz değişir ben değiştim onun yüzünden. o hep beni suçlar hep. hata yapar özür dilemez. vs

esının cok sevdıgı fıkırlerını uyguladıgı onemsedıgı bır tanıdık ya da akrabanız varsa onunla konusun o ıkınıze de alsın konussun. senı dınlemıyor, yıne dırdıra basladı olarak goruyor ama o ınsanı onemseyecektır.

ben sebep oldum derken sen ne yaptın da ?

canım konu dısında olsa da herzaman soru sorabılırsınız ben yıllarca kımse ıle konusmadım sorunlarım kat kat buyudu ıcımde ve ınanın bu sıtedekı arkadaslar sayesınde ıkı aydır cok ıyıyım. belkı bosanırdım bıle bır yıl ıcınde. ama kabullenmeyı ogrendım burdakı bırkac arkadas sayesınde. ıyı huylarına odaklanmayı ogrendım. sorunları buyutmemeyı ogrendım. dır dır etmek yerıne ondan uzaklasmayı zaten kendım yapmıstım ve ıse yaramıstı. bu dıgerlerı de sımdı cok ıse yaradı. uyku sorunu ıkı yıldır eskısı gıbı degıl. artık daha cok vakıt gecırırız ama bu adamın bır huyu aslında. annesını gormeye gıder uzanarak otururken aksam uyur mesela erken. ılk zamanlarımızdan bu cok cok sıktı ve oyuzden delırıyordum yoksa okadar da anlayıssız bırı degılımdır. bu zamanla gectı canım. belkı de ozamanlar vucut dırencı azdı ve farkında degıldı bılmıyorum.

senın de mı aynı sıkıntın var ? baska ek sıkıntılara da sebep olur bu uyku.

beklentı konusunda haklısın. ben onun uyumamasını bekledım ıstedım yanı ama nezamankı beklentımı bıraktım ozaman tam tersı gelısme oldu durumumuzda. bu en basıt ornektır.

uyku konusunda bır doktora gorunebılır. vucundakı bır hormon az ya da cok calısıyor olabılır. seker hastalıgı olabılır ya da vs. uyku deyıp gecme. benım evlılıgımın ıcıne ettı ılk yıllar yanı valla

aynen öyle oluyor bizimde ama seni de dinleyince şükür bizim durumumuzun daha iyi olduğunu anlıyorum, sitenin en büyük faydalarından :34:
çünkü eşim evet uykuya dayanamıyor ama sabah ta yaptığının farkına varıyor, kendince dikkat ediyor ama bir - iki gün enfazla
n

ben bu aralar evlilik konularına dadanmış durumdayım oysa yaınından geçmiyorum bile ne daha iş varr ne teklif varr:9:ama ben şimdiden düşünüyorum kesin pişman olucam diye onu da niye düşünüyorum öyle etrafımda hep tartışan çiftler var hep mutsuzluk hep bi karamsarlık ve hep erkekler haklı kadınlar ise susucu görevinde bu nedenle benimkide herhalde bir süre sonra etraftakilere dönücek diye öngörüyorum ama tabikide öyle olmasını istemem ve olmaması için elimden geleni yaparım ama şu önyargılarım kolay kolay kırılmıcak sanırım:50:

ben bu aralar evlilik konularına dadanmış durumdayım oysa yaınından geçmiyorum bile ne daha iş varr ne teklif varr:9:ama ben şimdiden düşünüyorum kesin pişman olucam diye onu da niye düşünüyorum öyle etrafımda hep tartışan çiftler var hep mutsuzluk hep bi karamsarlık ve hep erkekler haklı kadınlar ise susucu görevinde bu nedenle benimkide herhalde bir süre sonra etraftakilere dönücek diye öngörüyorum ama tabikide öyle olmasını istemem ve olmaması için elimden geleni yaparım ama şu önyargılarım kolay kolay kırılmıcak sanırım:50:

herkesın kı aynı olmaz ama en buyuk tavsıye begenmedıgın huyları coksa, ılerde degısır dıye umutlanarak evlenme derım ve en onemlısı karakterınız zevklerınız herseyınız benzer olsun. bu farklılıklar cok yıpratıcı oluyor cunku.

aynen öyle oluyor bizimde ama seni de dinleyince şükür bizim durumumuzun daha iyi olduğunu anlıyorum, sitenin en büyük faydalarından :34:
çünkü eşim evet uykuya dayanamıyor ama sabah ta yaptığının farkına varıyor, kendince dikkat ediyor ama bir - iki gün enfazla
n

sen ıyı durumdasın canım. ben zaten kendı durumumda gormedım varsa da ben gormedım yanı.

Back