- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.196
- 423
- 41
- Konu Sahibi seni_seviyorum
-
sen ıyı durumdasın canım. ben zaten kendı durumumda gormedım varsa da ben gormedım yanı.
Ben geldim de sen nerdesin. Selam verip kaçıyosun. Var mı bi gelişme
slm arkadaşlar kimse ile denk gelemiyoru burda ya
bi iyiz bi kötü dün akşam çok ciddi derecede kavga ettik ikimizde birbirimizin üstüne biraz daha gitse tamam bitsin diyecek pozisyondaydık
neden böle oldu bize ne oldu anlamıyorum seviyoruz birbirimizi ama dün akşam anladım ki beni değiştirmeye çalışıyor kafasındaki kadın modelii bana uygulamak istiyor çok kırgınım çok
kafamda bitti desem yeridir daha nereye kadar bu evliliği ceset gibi sürükleyeceğim bilmiyorum ama beni kaybetme korkusu olmadığını dün tekrar anladım bitti desem tamam diyecek sanki
ne ypmalıyım bu durum da konuşarak çözemiyoruz bi şeyleri ne yani istediği gibi değişeyim mi offf(
degıstırmeye calısmak sadece senın esıne ozel degıl ! ya da hataları gormek elestırmek senden mukemmelı beklemek ! kımınle konussam aynı seyı soyluyor
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3,5 aylık evliyim.
bende eşimden kaynaklı değilde evlilikten kaynaklı bir garipseme oldu.
biz eşimle farklı şehirlerdeydik.ayda 1 kez yanıma gelirdi ve hep burnumda tüterdi,gelişinden 1 hafta önce beni telaş sarardı,
ne giyeyim,ne süreyim,ne hediye alayım diye.
şimdi pat diye aynı eve düştük ve hergün görüyoruz birbirimizi,bu çok güzel ama bir o kadarda garip geldi bana.
benim durumumda olanlar anlar.
ama onada alıştım,şu an çok mutluyum.
ufak tefek sıkıntılar oluyor her evllikte olduğu gibi ama onun dışında bi sorunumuz yok.
eşim anlayışlı,o yüzden sorunları ben haklıyım diyerek değilde yapıcı şekilde çözebiliyoruz.
benim tek bir sorunum var.
biz ailelerden farklı şehirdeyiz,ailelerin olduğu şehre gidince ikimizinde ailesi gözüümüzün içine bakıyor bizde kalın diyerek.
biz ikisinde de eşit kalıyoruz.eşimin ailesi bizi çocuk gibi yönlendirmeye çalıştığında sinir oluyorum,heleki kayınbabam.
hep ben bilirim havasında.
iyi insanlar ama bizim AİLE olduğumuzu hala anlayamadılar.
eşim çok merhametli,o da farkında ama çok tepki veremiyor,anne babadır diye.yeri gelince tepkisini koyuyor.
her ankaraya gidişimizde eşimle tartışıyoruz bu sebepten.evimize gelince düzeliyoruz.
tek şikayetim bu.
şu an tek isteğim inşallah ankaraya tain falan olmaz,hep ailelerden uzak yaşarız.
gerçekten zor.
aynı şehirde olanlar;
eşiniz ailesine karşı nasıl?
eşinizin ailesi size karşı nasıllar?
Civcivimmmmm; geri sayim arkadasim
O garipseme bendede var hâlâ.. Evlenmeden önce asagi yukari her gün görüsürdük. Simdi bazen hâlâ inanamiyorum evlendigimize, beraber yasadigimiza, aksam eve gidince onu görecegime.
Bence uzun birlikteliklerde oluyor bu durum. Evlenmeden önce 5 sene beraberdik. Simdide inanamiyor tabi insan 5 senenin aliskanligi var.
Ailelerimize uzak oturuyoruz. öyle bi yerdeyiz ki her iki tarafada tam 40km uzakliktayiz.
Ama çok sükür ne onun ailesi nede benimkiler sikmaz bizi illaki gelin gidin diye. Aile oldunuz siz derler. Kendi basinizin caresine bakin derler hep. Cok sükür bunun bilincindeler.
Biz hemen hemen her hafta sonu cuma aksamdan gideriz kayinvalidemlere ve pazar günü döneriz evimize.
Simdiye kadar böyle oldu. Hatta ben kendim gitmek isterim bazen.
Esimde hep sorar sıkılmıyorsun degilmi der, gitmek istersen söyle der, ne bileyim hep gönlümü yapar. Hâl böyle oluncada seve seve giderim.
Su siralar kaynimin dügün telasi var, ev temizligiydi, pasta börek iste akla ne gelirse kayinvalidem basladi yapmaya hafta sonlarindan. O yüzden gidip yardimimi ederim muhakkak.
Sali günü tatilden döndük ve esimle konusurken bi laf arasinda "haftasonu annenlerdeyiz nasilsa yaparsin" dedim, o da sasirdi niye dedi haberi yoktu kayinvalidemin islerinden. Bende "böyle böyle hem yardima gideriz hemde kaliriz iyi olur tatilden sonra görüsmedik" diyince sevindi canimin içi. Iste benim karim dedi. O mutlu olunca ben iki kat seviniyorum.
Kendi annem Türkiye'de. Dügünden sonra gitti bi kac haftaya gelicek insallahBurda olsa onada giderdim bi hafta sonu. Bi babam var burda oda hergün calisir, hafta arasida olsa ugruyorum babama.
Esimin aileside sagolsunlar çok iyiler, kendi kizindan ayirmazlar el üstünde tutarlar. Esimden cok bana düserler ama benim ailemde esime öyle. Benden cok ilgilenirler.
Dengeyi kurmayi bilmek en güzeli. Bu önce esler arasinda yapiliyor ve ailelerinde anlayisli olmalari gerekiyor.
Sanirim bayram tatilinde gittiniz Ankaraya.
Ilk tatil, ilk heyecan, ailenin yanina ilk evli olarak gitmenin tadi baska olmustur eminim. Keske kayinbaban biraz daha anlayisli olsa.
Onlarin karari diyip karismamasi gerektigini bilse.
Alisirlar belki civcivim zamanla. Önemli olan siz bozmayin huzurunuzu. Kapiyi kapatip içerde mutlu olmaya bakin
tatlıkedimmm
inan seni her gördüğümde çok mutlu oluyorum,ortak şeyleri yaşadığım bir arkadaşım olması harika: )
gene ortak bir yan: )benimde kaynımın düğünü var 23 eylülde ona koşturuyoruz,çarşamba ankara yolcusuyuz: )
benim kayınvalidem kayınpederimde çok iyidir,rahatta bırakırlar ama bi yere gidileceği zaman bize müsait misiniz demiyorlar,buraya gidilmesi lazım,ayıp olur diye bizi mecbur bırakıyorlar.ben emrivakileri hiç sevmem.
Allahtan eşim bunu çok iyi bilip,çizgiyi koruyor.
mesela bayramda kastamonuya gideceklerdi.eltim oralı.illa sizde gelin diye tutturdular.eşime duygu sömürüsü yapıyorlar tek kardeşin böyle zamanlarda gitmek lazım diye.zaten 1 hafta içinde 3 şehir dolandık,çok yorgunduk,eşimde rahatsızdı biraz.eşim hayır dedi gitmedik.
bizi çok severler o yüzden çok da sıkıyorlar: (
Allahtan eşim çok anlayışlı yoksa sürekli onların peşinde gezinip dururduk herhalde.
çok şükürki çok uzaktayız: )
kafamıza göre takılıyoruz: ))
canim beniiiim inan bende ayni ya yazdiklarini okuyunca mutlu oluyorum gerçekten
Esinin anlayisli olmasi çok güzel canim insAllah hep böyle devam eder
Uzakta olmak iyi gerçekten
haklısınız aslında benim sorunlarım eşim evlendikten sonra biraz değişti gibi geliyor ilgi konusunda sorunlarım var kendimce bilgisayar oyunu çok oynuyor sohbet edemiyoruz ve ikimizde çok sivriyiz hemen parlayabiliyoruz birbirimize
kistim olduğu için gebelik olmak zorunda üstüne üstlük birde çocuk istiyorum..ben galiba çok aptalım.keşke başka bir evim olsa hemen boşanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?