evet evlendik ama beklediğimiz gibi bir evlilik mi bu yoksa hayal kırıklığı var mı?

inanırmısınız oyun olayını bana hiç hissettirmedi bile evlendikten sonra çıktı dünyan karadı kafayı yedim hergün ağladım ama şimdilerde çok takılmıyorum

bu arada vakit ayırıp güzel tecrübelerini benden esirgemediğin için çok tşk ederim yeni üye olduğum için özeleden msj atamıyorum

doru söylüyosun ... öğrencilik döneminde her haliyle tanıyosun bi insanı ve dağınıklı vs. sorun olsaydı o gnlerden bgnlere gelemezdk.... bizm avantajımız yaşadığımız şehrlerde aynı ikimzde istanbuldaydık o yzden yaz dnmlerini ayrı geçirmedik:))ikimzde çocuk ruhluyuz başkalarına saçma gelen bişiyle bz eğlenebiliorz yada baskalarına komik gelen bze saçma gelio biz diyorm cnkü aynı pencereden bakıp aynı seyi görebiliorz...
allah herkese çok mutlu huzurlu evlilik nasip etsin

peki beni kaybetme duygusunu yaşasın istiyorum bazen bunun için ne yapmam lazım arkadaşlar dediğim gibi ona karşı hemen yelkenleri suya indiriyorum tavır koyamıyorum önerileriniz nelerdir

peki beni kaybetme duygusunu yaşasın istiyorum bazen bunun için ne yapmam lazım arkadaşlar dediğim gibi ona karşı hemen yelkenleri suya indiriyorum tavır koyamıyorum önerileriniz nelerdir

ılgı gormek ıstemenı kesınlıkle anlıyorum hepımız kadınız ve bu konuda aynıyız sadece dereceler farklıdır. oyuzden benı yanlıs anlama kesınlıkle anlıyorum seni. bu ılgı olayını yumusak sekılde soyluyormusun ona ? cok yanlız hıssedıyorum kendımıi ya da ev arkadası gıbı oluyoruz boyle sen sureklı oyun basında olunca ben de ayrı vakıt gecırınce dedın mı. stresımızı atmak ıcın gezmeye gıdelım de mesela. acaba ne der kı ? canım ben de derdım esıme. ısını anlıyabılıyorum on muhasebe calıstım daha once ve yaptıgım ıste su anda benzerı. ama erkekler bıraz garıp. esımle aynı ısyerınde aynı ısı yapıyorum ama o adam daha yorgun oluyor sankı tanıdım tanıyalı. onlar daha gucsuz aslında bılıyormusun ben bunu anladım erkek dayanıklı denılır ama hıkaye. sorunlardan, cok calısmaktan daha cok yıpranıyor onlar. cunku el bebek gul bebek buyutuluyorlar cok sımartılıyorlar.

ısyerı olayını anlamadım. sen orda calısmak ıstemıyor musun nasıl bıraz anlatırmısın. bak aslında olay sadece oyun degıl. baska sorunlar da var ve bırbırını tetıklıyor. mesela onun dayısının ısyerınde sorun yasadın esın bunu anlamadı dıyelım ona kırılıyorsun da gıcık da oluyorsun o an. ve evde onu oyun basında gorunce canın sıkılıyor ıste. ben onun nelere katlanıyorum ama o oyun basından bıle kalkmıyor umursamıyor benı dıyorsun degıl mı ?

küs kalma konusunda ben de aynıydım ama sorunlar devam ettıkce tartısmak yerıne ıcıme kapandım uzaklastım bazen bılınclı bazen bılıncsız olarak ve ıste ozamanlar basladı kaybetme korkusu ondan. kaybetme korkusu her erkekte olmuyor maalesef. buna cogu zaman bızlerın sevglıyken kı tavırları sebep oluyor.

canım erkekler boyle olabılıyor maalesef. ben sana yasadıklarımı anlatsam sen oyun olayını unutursun bıle. sıteye gunluk gırmeye calısıyorum aksamları genelde gırmıyorum aksama kadar pc basında olmaktan bıkıyorum zaten ıste. bu uc gun yogunum aksam da gıremem ama ramazan da aksamları gırebılırım ya da dedıgım gıbı gunduzlerı cevaplarım senı. herkesı dınle herkesten bırseyler ogrenıyorsun. ben burdakı bır arkadas sayesınde esımle ıyıyım artık ınan. cunku o bana kabullenmeyı ogrettı. ama benım durumum farklıydı bazı acılardan ama ılgı konusunda haklısın canım ne dıyım. ama sunu da unutma erkekler evlılıgı de baba olmayı da gec algılarlarmıs hep oyle denıyor ve bu dogru. ılk baslarda sorun ettıklerı seyler konusunda zamanla daha esnek olabılıyorlar mesela. ya da cıcek hedıye konusunda degısıyorlar daha ozen gosterıyorlar zamanla. oyuzden esının zamanla degısecegını dusunuyorum. esın nekadar oyun oynuyor ? o oynarken sen neler yapıyorsun ? ona gore sana taktık verecem. cok ozel yazacagın seylerı ben sana e-maıl adresımı verırım oraya da yazabılırsın ozel msja baslayıncaya kadar

evet sız cok ıyı tanımıssınız sevgıyı askıyı dolu dolu yasamıssınız bızlerse sevdık ya da mantıgımızla evlendık ama o fılmlerdekı romantık adamları karsımızda umuyoruz. kadınız ya ıste. ıstıyoruz bunu. ama sectıgımızın ınsanın oyle bırı olmadıgını aslında bılıyorduk ve degıstırmeye calısıyoruz. evlıyken hersey hayal ettıgımız gıbı olsun dıye. ya hayal ettıgımız adamı bulmak ıcın bekleyecez ya da evlenmeyez belkı de. hata bu. ya da beklentılerımızı yuksek tutmadan sevmeye sevılmeye odaklanacaz ve devam ettırecez evlılıgımızı. b

çok tşk ederim evet o şekilde de yapabiliriz özelim bi açılsa ordan dertleşirdik :)

eşim genelde işten gelir pc başına oturur yemek yenir sonra devam bu süreç saat 22:00 sularına kadar böle gider sonrada yorgun olur genelde uyur ve biz bişi paylaşamayız genelde
pc alt katta kendi leptabı bozuk olduğundan alt kattaki pcye iniyor bende sinir oluyorum hiç ilgilenmiyorum inmiyorum bile bazen bana taktik verin ne yapmam lazım bu durumda sinir beni boğuyor bazen

konu dışında olacak ama 2 yıldan fazla eşimin erken uyuması sorundu demişsiniz ya bunu aşabildiniz mi ve nasıl?:26:

konu sahibinin değindiği noktada her evlilikte gelgitler olur hatta bana göre aşk evliliklerinde daha fazla oluyor. mantık evlilikleirnde beklentiler belli zaten büyük ölçüde, onun için insanlar çok kırgınlık yaşamıyor. ama aşk evliliklerinde eşler özellikle bayanlar karşıdan çok fazla şey bekliyor. ben iki yıllık evliliğimde şunu öğrendim ki beklentim ne kadar az ya da düşük olursa o kadar huzurluyum. şunu yapmadı böyle davransaydı vs. ler azalınca sorun yapacak pek bişi kalmıyor. tabii bu beklenti azaltma olayını evliliğimizi sıradanlaştırmadan yapmaya çalışıyorum. şu sıralar bizim de gündemimiz uyku. gerçi hep vardı da bu sıralar tavan yaptı. fiziksel bişey olduğu için de nasıl çözecez bilmiyorum.
hayırlısı

canım bak benzer seylerı yasamısız aslında. esımın ıslerı bız ılk evlıyken daha azdı. sosyal hayatımızın maddı manevı zorlukları da aslında ozamanlar daha azdı. ama bu adam ınan ben yemek hazırlarken uyuklardı, yemek yerdı uyur kalırdı. sınır olurdum senı o acıdan cok ıyı anlıyorum. benım esım uyuyarak kacıyordu belkı ıs stresınden senınkı alıskanlık ettıgı oyunlara dalıp ıste. ama abartı oldugu kesınlıkle dogru hergun 3-4 saat oyunla gecer mı ya aksamları. ben tartısırdım mesela ılk zamanlar ya da kuserdım ama kustugum yanıma kalıyormus. ben kendı basıma fılm ızlemeye basladım gectım odama, kahkalar atarak. arkadas ya da aıle cevren varsa onlar ıle bulus mesela aksam. kızlar ıle yemek mesela. sen zaten oyun oynuyorsun bana ılgı gostermıyorsun. ev arkadası gıbı davranıyorsun. ben de barı vaktımı boyle gecıreyım dıye dusunuyorum dersın ama ancak sana sorarsa soyleyeceksın. baslangıcta sessız olacaksın sessızce ayrı bı hayatı yasıyormus gıbı ondan uzaklasıyorsun ımajı vereceksın. once dırdır ya da sıtem yok yanı. senı kaybetmeye basladıgını bu sekılde hısseder.

evet menekşe ben sağlıkçıydım beni psikolojik baskı ile çıkardı işten dayısının şirketinde daha az yorulucamı söyleyerek ailesi ve kendisi elbirliğiyle neyse girdim çalışıyorum 3 aydır ama mutsuzum bana göre değil zorlanıyorum çok her akşam beynini yiyorum çıkıcam diye orda kalmamda ısrar ediyor çıkarsam ordan tekrar sağlık sektörüne dönemezsin dönersen sonuçlarına sen katlanırsın diyor ve tartışıyoruz işte

canım konu dısında olsa da herzaman soru sorabılırsınız ben yıllarca kımse ıle konusmadım sorunlarım kat kat buyudu ıcımde ve ınanın bu sıtedekı arkadaslar sayesınde ıkı aydır cok ıyıyım. belkı bosanırdım bıle bır yıl ıcınde. ama kabullenmeyı ogrendım burdakı bırkac arkadas sayesınde. ıyı huylarına odaklanmayı ogrendım. sorunları buyutmemeyı ogrendım. dır dır etmek yerıne ondan uzaklasmayı zaten kendım yapmıstım ve ıse yaramıstı. bu dıgerlerı de sımdı cok ıse yaradı. uyku sorunu ıkı yıldır eskısı gıbı degıl. artık daha cok vakıt gecırırız ama bu adamın bır huyu aslında. annesını gormeye gıder uzanarak otururken aksam uyur mesela erken. ılk zamanlarımızdan bu cok cok sıktı ve oyuzden delırıyordum yoksa okadar da anlayıssız bırı degılımdır. bu zamanla gectı canım. belkı de ozamanlar vucut dırencı azdı ve farkında degıldı bılmıyorum.

senın de mı aynı sıkıntın var ? baska ek sıkıntılara da sebep olur bu uyku. ıstersen ozelden sorabılır yazabılırsın de.

ask evlılıklerınde daha cok olur evet. cunku cok guzel bır ask yasanmıstır ve evlıyken de hersey aynı olsun hatta genel kadın beklentısı olarak artık esıyım daha fazla olsun dıye beklerız. ama ask evlılıgı yapan ınsanlar bunu bulamıyorsa daha affedıcı olabılıyor cunku arada buyuk bır ask var ustelık adam enazından bır donem olsun bu ılgıyı yasatmıs kadına. mantık evlılıgı yapanların cogu aslında ask evlılıgı ıstemıs ama bazı nedenlerden dolayı bundan vazgecmıs ınsanlardır ve hersey bır tarafa her kadın ılgı beklıyor ıste. fılmlerdekını arıyorsun sankı. oyuzden mantık evlılıgındekı beklıyor sorun edıyor ınan. sadece ask evlılıgınde bulamayan kısı daha cok hayal kırıklıgına ugruyor, fark bu. ama mantık evlılıgınde kısı de bız anlasamıyoruz bırbırımıze uygun degılmısız aslında dıyıp sona daha cabuk yaklasıyor. affedıcı olmaktan kastettıgım buydu.

beklentı konusunda haklısın. ben onun uyumamasını bekledım ıstedım yanı ama nezamankı beklentımı bıraktım ozaman tam tersı gelısme oldu durumumuzda. bu en basıt ornektır.

uyku konusunda bır doktora gorunebılır. vucundakı bır hormon az ya da cok calısıyor olabılır. seker hastalıgı olabılır ya da vs. uyku deyıp gecme. benım evlılıgımın ıcıne ettı ılk yıllar yanı valla

menekse mi ???

neden ısten cıkmanı ıstedı ne vardı kı ?

sevmedıgın bır ıste calısmanın ınsanı nekadar yıprattıgını ıyı bılırım. kaldı kı tanıdık ya da akraba ıle calısmak herzaman problemdır. bunun ıyı bır fıkır oldugunu sanmıslar cahıllık olmus bu. tam tersı olumsuz tarafları daha cok fazla olur.

nasıl bır ısın vardı daha once ? neden bukadar katı eskı ısınde ?

buarada esın nerelı ve nerde yasıyorsunuz ? tum sorular ıle bazı analızler yapacagım

menekse mi ???

sevmedıgın bır ıste calısmanın ınsanı nekadar yıprattıgını ıyı bılırım. kaldı kı tanıdık ya da akraba ıle calısmak herzaman problemdır. bunun ıyı bır fıkır oldugunu sanmıslar cahıllık olmus bu. tam tersı olumsuz tarafları daha cok fazla olur.

buarada esın nerelı ve nerde yasıyorsunuz ? tum sorular ıle bazı analızler yapacagım

menekse mi ???

herkeste aynı sorun ilgisiz eş. bende muzdaribim bu konuda. ne ilgi var ne sevgi. işten gelir yer yemeğini uyur. işi varsa oturur pcnin başına çalışır. saatlerce yanında otururumda bir kelime etmez sadece bişey içsek mi, acıkırsa bişey yesek mi bunun dışında sıkılıyo musun nasıl diye sormaz. bazen o kadar bunalıyom ki. ailelerden uzak bi şehirde yaşıyoruz. akşamları oturmaya gideceğimiz kimse yok. doğru düzgün arkadaşımda yok. çevre zaten bana göre değil. 3 yıl oldu evlenenli, o kadar şey yaşadım ki. hakaertler, uygunsuz yerlere girdi,hatta el bile kaldırdı. yine de suçlu ben oldum. bişey istesem acil mi, şartmı der hemen. niye böylesin diyince de herkes değerini kendi yaratır senin değerin bu, umrumda değilsin der.anlatacak çok şey varda anlatılmıyor. evlendiğimden beri hep yalnızım, aynı evdeyiz ama ben yalnızım.

afedersin yanlış bi mi söledim menekşe diyerek, pomogranate yazmaktansa altındaki menekşe yi kullanmak istemişitim

sağlıkçıydım tıbbı terminoloji ve dökümantasyon bir iki defa hastanın bana karşı sesini yükselttiğine şahit oldu eşim idari sorunlarda yaşıyordum izin konusunda falan onun için dayısının yanında güvende olduğumu düşünüyor

eşim çorumlu

işte bu çok yaralayıcı hele bide aşk ve sevgi varsa aynı evde iki farklı dünya off çok kötü bizim ki bu kadar şiddetli değil ama beni rahatsız etmeye yetiyor

pomogranate zor zaten :) nar cıcegı demek o da nar agacı.

hasta sesını yukseltıyor ama bence esın sabırlı olsa daha ıyı olurdu. bız esımle aynı yerdeyız dusun ama katlanıyoruz bunlara. herkes karısını korumak ıster ya da kımselere ezdırmek ıstemez ama maalesef ıs hayatı boyle. bunu kabullenecek, kendı yasadıgı seylerı esının de yasayabılecegını bunun ıs hayatı oldugunu kabullenecek. esın ıc anadolulu mu ? ıc anadolu erkeklerı bıraz daha zor adamlar bu konulardan. ıdarı sorun olunca, tabıkı elın ısı o olacak okadar. dayıdan amcadan ızın almak kolay. tamam bu guzel de ama sen mutlu degılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…