Evet dün bugün canım sıkkın buradaki bir topiğe atarlandım ..

Yazılmış mı bilmiyorum da şimdi tepki görmenize sebep olan yorumunuzu gördüm. Çok ayıp etmişsiniz. Bir kere orası ''çocuksuz'' kalmayı tercih eden hanımlar için oluşturulmuş bir topic. Siz oraya gidip çocuksuz olmayı kötüleyerek konuya limon sıkmışsınız. Bir de hoş olmayan laflar etmişsiniz üstüne.
Siz çocuklu ve mutlu olabilirsiniz ama her kadın sizin gibi yaşayacak değil.
Forumda annelik ve bebeklerle ilgili 100lerce konu ve bunlarla ilgili sohbet eden 1000lerce üye varken tutup da çocuksuz hanımların takıldığı topiğe gidip anneliği övüp, onlarla çatışmaktaki amacınız da neydi merak ediyorum doğrusu.

Kusura bakmayın . Ama kimin içinde ne olduğunu ne istediğini bilemezsiniz . Her kadın anne olmak isteyecek diye bir şey yok her erkekte baba olmak isteyecek diye bir şey yok . Siz bu gidişle daha çok atarlanırsınız topiclerde ...

Bugün bu KK'da da tuhaf şeyler oluyor. Bir konuda biri der ki, bir kadin hamileyim derken biraz utanir sıkılır... Öbürü der ki kadını kadın yapan anneliktir. Kadınlık farklı şey annelik farklı şey ikisini birbirine karıştırmayın. Her kadın anne olmak zorundaymış gibi vurgulamayın. Ayrıca anne olamıyordur diyeceğinize Rabbim isteyen her kadına anneliğin tattırsın deseniz daha doğru olmaz mı? Anne olmak istememekte kişinin kendi tercihidir sizi ilgilendirmez kimsenin kadınlığını sorgulamak.

ben bu konuya şunda sinirlendim bitmedi toplumun evlenmeyen veya çocuk doğurmayan kadınla derdi
akraba eş dost anne baba karışmasını geçtim sanalda hiç görmediğin insan sana anneliğe kadınlığına göre gruplandırıyor

aynı şeyi çocuklu evli kadınlara aman siz ne yaparsınız ancak bir çocuk doğurmuşsunuz sizde bizim gibi olunda görelim yazsa da tepki gösterirdim

Ablam o mesajı yazarken benden alıntı yapmışsın. Benim bebeğimde var üstelik günahım nedir onu anlamadım :KK45:...

Kusura bakma ama sende öz güven sorunu var. Oradaki kadınlar kendi hallerinde takılıyorlar. Birisi gelir durduk yere sana maraba muamelesi yapar ben entelim der o zaman anlarım seni ama sen resmen onları kıskanmışsın.

Annelik dünyanın en yüksek mertebesi olsaydı doğuran hesaba çekilmezdi. Hiç duydun mu doğuran sorgusuz sualsiz cennete girer gibi bir şey? Demek ki annelik iyi bir insan olmak için yeterli değil.

Daha çok şey yazardım ama seni üzmek istemiyorum, millet saydırmış zaten.

Harkes kendi hayat görüşüne yaşam tarzına uygun olan topiklere girmeli demekki , eğer aynı görüşte olmadığımız topiklere girersekte lütfen yorum yapmayın tutun kendinizi .. Çünkü o topiğin açılma sebebi aynı görüşteki kadınların bir arada paylaşım yapıp deşarj olma isteği.. Ha illa yok ben yorum yazıcam dersenizde sonuçların katlanırsınıx .. Orası bdv değil ki her kafadan öneri yada fikir yazılsın o topik o hanımların özel platformu .. Hatalı olan sizdiniz .. Ayrıca kadının hangi mertebede olduğu insanlığı ile orantılıdır.. Anne olması kadını üstün varlık yapmaz , insan olabilmiş mi bakalım o önemli

Son düzenleme:
X