Kendinize haksızlık etmeyin. Beğenilme, ait olma, sevme, sevilme kendini gerçekleştirme çabasındaki her insanın gidermeye çalıştığı ihtiyaçlar. Karnını doyurmak kadar olağan. Ergenlikten değil yani insanlıktan.Yalnız olmadığımı bilmem iyi geldi...
ama o kadar özlemişim ki dışarı çıkarken özenmeyi falan... ben yine de normal biriyle buluşmaya gider gibi özenip, nırmal bir arkadasla sohbet ediyor gibi davranim. Yaşıtlarım nelerle uğrasıyo ben hala liseli ergen gibi ya
Kendinize haksızlık etmeyin. Beğenilme, ait olma, sevme, sevilme kendini gerçekleştirme çabasındaki her insanın gidermeye çalıştığı ihtiyaçlar. Karnını doyurmak kadar olağan. Ergenlikten değil yani insanlıktan.İşte sorun tam olarak “bazı” yaşıtlarımızın gerçekleştirdiği gelişim görevleri konundaki dayatmaları.
Hanımlar ne kadar iyi geldiniz bana bir bilseniz :)Arkadaşınız için hayatın tek amacı birini bulup evlenmek olabilir ama bu tarz baskılar insanı yanlış yönlendiriyor. Evlenmiş olmak için evlenilmez. Bu hataya düşmeyin bence.
Daha doğru düzgün tanımadığınız bir adamı tavlamaya uğraşmayın. Hatta hiç kimseyi tavlamaya uğraşmayın. Siz nasılsanız,normaliniz, doğalınız neyse öyle davranın. Bu halinizi beğenen tav olacaksa olsun. Eğer adam size uygun biriyse ve o da sizi kendisine uygun görürse o zaman evlilik yaşanacak bir güzellik olur. Diğer türlüsü çile oluyor genellikle.
İşte sorun orda arkadasım.O sizi tavlasın, unutmayın lütfen, kadın olan sizsiniz, değerinizi göz ardı etmeyin..
Katılıyorum size.1. Yaşınız o kadar genç ki. Daha uzun bir ömür ve karşınıza çıkabilecek yeni fırsatlar var. 2. Bu kişi ilgisini göstermezse yeni biri elbet çıkacaktır.. ( bi ilgilenip bi ilgilenmezse anında asıl siz kaçın) 3. Insanın hayatında sevip sevileceği birinin eksikliğini hissetmesi çok normal ama bu sizi mutlu edecek biri olsun ki değsin yani. 4. Hayat her an yeni sürprizlere açık yeter ki pozitif olun.
İşte sorun orda arkadasım.
Aynaya bakıyorum, gayet bakımlı, iyi giyinen, sacı bası düzgün bir kadın görüyorum. Sonra düşünüyorum ben neden kendimi helak ediyorum insanlar benim için öaba göstersin diyorum. Bunzamanın adamları o kadar alışmış ki bazı şeylerşn kolay olmasına, kaçıyolar.
E ben de şnsanım, ben de eksiklik duyuyorum. Böyle bir kısır döngü gidiyor işte
Uf hayattaki en büyük başarıyı koca bulmak sanıp erken evlenen de 30dan sonra kimse bulunmuyor sanıyor sanırımArkadaşınıza aldırmayın ben asil sağlıklı iliskilerin sizin yaşlarınızda kurulduğunu düşünüyorum. Çünkü genel olarak ne istendigi hayattan beklentiler çok daha net oluyor tarafların kafasında. Ego savaşları aile tatavası da daha az oluyor. En güzel dönem yani bu beyefendiyi tavlamasanız da olur :) Sakası bi yana icinizden nasıl geliyorsa öyle davranın son şansınızmış gibi davranmayın. Umarım sizin için doğru kisidir.
inan bende de bir sabırsızlık var. adamın bir suçu yok ama amaan uğraşmaya değer mi diyorum, sonra o salak arkadasımın yorumu moralimi bozuyor. ya insan boşluktan ne kadar alak salak düşünüyor aklım almıyor. ama bir yandan da diyorum kızım ipek zaten çevren yok en azından birkaç kere dışarı çıkmış olursun. yok ben kararımı verdim, tamamen doğal ve arkadasca yaklaşicam. gelmek isteyen her türlü gelir zaten dimi ama?Kadın erkek ilişkileri, insanın hem kalbini çarptıran hem kafasına uyan birini bulmak çile bence :) gelirse gelsin artık hayat önüme altın tepside sunsun kafasındayım hiç çabalayacak halim yok açıkçası.
Diş beyazlatmayı kaç paraya yapıyorsunuz panpa?
Bu konularda referans olunan kişiler için “ama çok iyi birisi, bunu kaçırma” gibi söylemleri itici buluyorum. Ben de çok iyiyim diyorum. Ben de kaçırılmaması gereken bir şansım. Yanlış anlaşılmasın, egodan ya da ukalalıktan değil bu. Bu cümlede farklı bişeyler hissediyorum. Tavlamak, kaçırmamak, şans. Hani hak etmiyosun ama elinden geleni yap gibi. Hoşuma gitmiyor. Ne güzel dediniz aynada gördüğüm ben kaçırılmaması gereken aslında diye. Özgüveninizi zedelemelerine izin vermeyin. Tabiki de yeni insanlar tanıyın, sizi tanımalarına izin verin ama yanlış duygularla yanlış kararlar almayın.İşte sorun orda arkadasım.
Aynaya bakıyorum, gayet bakımlı, iyi giyinen, sacı bası düzgün bir kadın görüyorum. Sonra düşünüyorum ben neden kendimi helak ediyorum insanlar benim için öaba göstersin diyorum. Bunzamanın adamları o kadar alışmış ki bazı şeylerşn kolay olmasına, kaçıyolar.
ya ne kadar haklısın...Kadınlar ne istediğini daha iyi biliyor da 30+ Türk erkeğinin evlisi de bekarı da çoğunlukla soytarı bence. Bir olgunluk yok, sorumluluktan kaçm var, evli olanlar da elinde telefon kızlarla mesajlaşır, bekar olanı ergen gibi davranır....böyle.
sizi tanımadan çok sevdim...Bu konularda referans olunan kişiler için “ama çok iyi birisi, bunu kaçırma” gibi söylemleri itici buluyorum. Ben de çok iyiyim diyorum. Ben de kaçırılmaması gereken bir şansım. Yanlış anlaşılmasın, egodan ya da ulalalıktan değil bu. Bu cümlede farklı bişeyler hissediyorum. Tavlamak, kaçırmamak, şans. Hani hak etmiyosun ama elinden geleni yap gibi. Hoşuma gitmiyor. Ne güzel dediniz aynada gördüğüm ben kaçırılmaması gereken aslında diye. Özgüveninizi zedelemelerine izin vermeyin. Tabiki de yeni insanlar tanıyın, sizi tanımalarına izin verin ama yanlış duygularla yanlış kararlar almayın.
Çerii aynı kafadayım, aynı şeyi düşünüyorum, düşünmekle kalmayıp, o şekilde yaşıyorumKadın erkek ilişkileri, insanın hem kalbini çarptıran hem kafasına uyan birini bulmak çile bence :) gelirse gelsin artık hayat önüme altın tepside sunsun kafasındayım hiç çabalayacak halim yok açıkçası.
Diş beyazlatmayı kaç paraya yapıyorsunuz panpa?
Kaçmayacak, kaçmaz canım, Allah doğru, iyi, hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi..İşte sorun orda arkadasım.
haklısınız, ama benim aptal kafam nedense hep nerde serseri ruhlu adam var onu buluyor, onlar bi beni bulamadı:)Kaçmayacak, kaçmaz canım, Allah doğru, iyi, hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
Hayır hayır. Aksine konuyu açanın kendinin farkında, özgüvenli, mesleğinde başarılı bir kadın olduğunu hissettim ben. Bazı insanlar magazine çok meraklı biliyorsunuz. Geçenlerde bir arkadaş grubumla buluştuk. Hepsi evli. Eşlerinden, evliliklerinden bahsettiler. Seyahat deneyimlerimi paylaştım ben de. Bir tanesi bana “senin çeyrek altınını düğününde takıcam, evleneceğin yok” dedi. Anlık bir tatmin yaşattı kendine, hissettim bunu. Aradan birkaç dakika geçti. Eşinin, yaz tatilinde dışarı çıkıp arkadaşlarıyla buluşmasına izin vermediğini söyledi. Bizimle buluşmak için günlerden beri ısrar ettiğinden falan. İkisi de öğretmen üstelik. Allah muhafaza, ya tavladığımız kişi böyle biri çıkarsa?sizi tanımadan çok sevdim...
ne kadar özgüvensiz açmışım konuyu. eski ben nasıldım, şimdi nasılım. kesinlikle izin vermicem öyle evde kaldın kap kurtul gibi bir yaklaşıma. kesinlikle ben de ego yapmıyorum ama aynaya bakınca da cidden hoş bir kadın görüyorum
elimi sallasam ellisi de, dediğiniz gibi dengini bulmak zor. aynı tarz, aynı zevkler, aynı bakış açısını bulmak çok zor.O yaş ne ki daha.Tabiki fırsatları degerlendir.Belki iyi olacak.Belki de birbirinize uygun değilsiniz.Gozlemle.Degerlendir sadece.Dis hekimi isen elini sallasan ellisi bence.Ama dengini bulmak zor olabiliyor tabi.
ya dediğiniz gibi bazıları amma koca sevdalısı çıkıyor. bir arkadasım vardı, ikimiz aynı dönemde uzmanlığı bıraktık. o dönemler deli gibi birbirimize destek olduk. martta evlendi, gidiş o gidiş. görüşelim derim, kocişimleyim der. bir de kociş nedir allah aşkına :)Hayır hayır. Aksine konuyu açanın kendinin farkında, özgüvenli, mesleğinde başarılı bir kadın olduğunu hissettim ben. Bazı insanlar magazine çok meraklı biliyorsunuz. Geçenlerde bir arkadaş grubumla buluştuk. Hepsi evli. Eşlerinden, evliliklerinden bahsettiler. Seyahat deneyimlerimi paylaştım ben de. Bir tanesi bana “senin çeyrek altınını düğününde takıcam, evleneceğin yok” dedi. Anlık bir tatmin yaşattı kendine, hissettim bunu. Aradan birkaç dakika geçti. Eşinin, yaz tatilinde dışarı çıkıp arkadaşlarıyla buluşmasına izin vermediğini söyledi. Bizimle buluşmak için günlerden beri ısrar ettiğinden falan. İkisi de öğretmen üstelik. Allah muhafaza, ya tavladığımız kişi böyle biri çıkarsa?Kaliteli yanlızlık yanlış birliktelikten çok daha iyidir. Ve burda yazılan her bilgiye siz zaten sahipsiniz biliyorum. Sadece bir kere de farklı ağızlardan duymak size iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?