Evet, çoğu kişiyle ortak bir derdim var

Ne varmış ki yaşında? 30 genç bir yaş.

Bu yaş faşizminin kadınlara ne derece yapıldığını Avrupa'ya gidince daha iyi anladım. Burda 30 kadın için de erkek için de genç. Erkekler de kadınlar da yaşıtları insanlarla takılıyor. Daha önceki bir yorumda 30lu erkekler 20li kızlara bakıyor sana bakmaz vb denmiş ya o her toplum için geçerli değil. Burda herkes gayet yaşıtlarıyla takılıyor. Bana ilgi gösteren 4 yaş küçük 27lik adam da oldu, 1 yaş küçük de, yaşıtım biri de.

Türkiye'de kadınlara yaş, medeni hal, tip, "bakımlı olma" adı altında tüm paranı kozmetiğe elbiseye sokağa atma kapitalizme yedirme şeklinde başka kadınlar tarafından inanılmaz bir baskı uygulanıyor. Erkekler bile bu kadar acımasız değil. Kadınlar resmen faşizme maruz kalıyor. Konu sahibi genç, güzelim demiş onu bile hayattan soğutmuşlar. Hele şu üstteki yorum aynen toplumun sesi. 29 ayrı, 30 ayrı, 31 ayrı yazmış mesaj sahibi. Niye ayrı olsun ki arada 1er yaş var? 30yaş faşizmini şu kadınlara yapmayı bırakın artık yahu baydınız.

Son düzenleme:
Ama cidden densizmiş. O ne demek öyle ya!
İnsanlar iyi değil, kesinlikle...

Vala diger cocugun da es yok ama görüştüğü biri var. O da olursa çok dörtlü gibi olur aman ne bileyim. Taktik ver o zaman. Ciddiyim:)

Nasıl olcak peki kanka, şimdi ben hastaymışım gibi gelsem, senin herif de klinikte olsa ben nasıl araya karışcam:) Hasta halimle ortaya dalamam Oh çok acı çektim içmeye mi gitsek acaba diyemem

Valla panpa ben bu islerde basarisizim yani 2miz plan yaparsak mission fail kesin :) Daha basarili birilerini etiketleyip soralim derim. Astoria ne dersin?

Son düzenleme:
Tavlamak hoş olmadı bir bayanın düşüşü resmen yakışmıyor diyeyim sen ne yapman gerektiğini anlarsın

Bu fırsatı kaçırmayım deyince erkekler anlıyor ve kaçıyor.
Şimdiye kadar bende hep öyle oldu ve üzülen taraf ben oldum.
Akışına bırakın, ona değer verdiğinizi anlamasın. Hoşlanıyorsa bir adım atacaktır.
En önemliside doğal olun, doğal olunca daha sempatik olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…