- 23 Ağustos 2012
- 50.519
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.657
- 898
Ben de aynı dertten muzdarip.insanlar konulurken karşısındaki insan kırılır mı acabadye düşünmüyorlar.bana da birini bulmuşlar dul iki çocuğu var bir de kültür farkı var.istemiyorum diyince “ bu yaştan sonra bekar bulamazsın” demişti densizin biri.eve gelip ağlamıştım çok.insanların iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum artık malesef...
Ne varmış ki yaşında? 30 genç bir yaş.
Bu yaş faşizminin kadınlara ne derece yapıldığını Avrupa'ya gidince daha iyi anladım. Burda 30 kadın için de erkek için de genç. Erkekler de kadınlar da yaşıtları insanlarla takılıyor. Daha önceki bir yorumda 30lu erkekler 20li kızlara bakıyor sana bakmaz vb denmiş ya o her toplum için geçerli değil. Burda herkes gayet yaşıtlarıyla takılıyor. Bana ilgi gösteren 4 yaş küçük 27lik adam da oldu, 1 yaş küçük de, yaşıtım biri de.
Türkiye'de kadınlara yaş, medeni hal, tip, "bakımlı olma" adı altında tüm paranı kozmetiğe elbiseye sokağa atma kapitalizme yedirme şeklinde başka kadınlar tarafından inanılmaz bir baskı uygulanıyor. Erkekler bile bu kadar acımasız değil. Kadınlar resmen faşizme maruz kalıyor. Konu sahibi genç, güzelim demiş onu bile hayattan soğutmuşlar. Hele şu üstteki yorum aynen toplumun sesi. 29 ayrı, 30 ayrı, 31 ayrı yazmış mesaj sahibi. Niye ayrı olsun ki arada 1er yaş var? 30yaş faşizmini şu kadınlara yapmayı bırakın artık yahu baydınız.
Son düzenleme: