hanımlar herkese merhaba,
Burada dertleşmeyi seviyorum. Yeri geldi en dipte, sonda ve depresyonda halimi paylaştım, ve çok iyi geldiniz bana.
Su son 1 senede hayatım bambaşka bir hal aldı. Hatırlayan olacaktır, ama kısa bir özetle uzmanlık eğitimimi bıraktım. 6ay kadar işsiz kaldım, kafa dinledim, sabahları geç uyandım, kısacası lisanstan beri süregelen eğitim hayatımla paralel yapamadığım ne varsa yaptım.
Şimdi de emekli bir akademisyenin patronluğunu yaptığı bir klinikteyim. Dr sayısı az, ama ortamı nezih, patron da benim gibi akademi kökenli olunca iyi gidiyor işler diyelim. Patron odaklı çalışmaya alışmanın dışında :)
Sorunun biri (içime sinen bir klinikte iş) bitince rahat bir nefes aldım. Yeni bir çevre kurma derdim olmadı inanın. İş- ev arasında 3 ay gittim geldim. Ta ki bir sabah patron ipek hanım kliniğe alınacak bir cihaz demosu için sizi ve bi arkadası istanbula göndericez diyene kadar. Bize eşlik eden kişi de bölge müdürü. Tüm gün beraber sohbet muhabbet, ikşmiz de ankarada okumuşuz, yıllarca ankarada kalmışız fln filan. Sonrasında tekrar rutin hayatıma döndüm.
Ertesi hafta bu kişi beni sosyal medyadan ekledi. Tabi ortak da bisürü arkadaş var. Bizle beraber olan 3. Arkadası (kendisi erkek) eklememiş ama. Tabi sonra yine kliniğe gelip bir kaç toplantı falan yapıldı. Adamın konuşması falan da yavastan hoşuma gitmeye başladı.
Diğer arkadas da laf araaında bir gün görüşelim edelim planını attı bi güzel. Akşam görüşüp güzelce birkaç kadeh bişeler de içtik. Devamı gelir gibime geliyor. Sonrasında bir kaç mesajlaşma geçti ama adam öyle uzun mesajlaşan biri degil.
Rengini tam anlayamadım anlayacagınız. Ama etkilendim. Ki, bu yas bandında (31 yaşındayım) bekar, işi gücü iyi olan biri de bulunmuyor. Çevre edinme sorunum da var ayrıca.
Asıl derdim şu, bi kız arkadasımla telefonda olayı anlatıyodum. Artık fazla seçeneğin de kalmadı bunu tavladın tavladın gibi bişw söyledi. İnanın çok canım sıkıldı. Tamam güzel bir ilişki için geç kalmış olabilirim ama bir de böyle baskılar olunca cidden cok can sıkıcı oluyor. Cidden düşünüyorum da, ben hep aynı dengesiz adamlardan hoşlanıyorum. Bu adamın da rengini henüz anlayamadım ama şimdiye kadar onda da bşr etkilenme var gibi durıyor. Böyle ilişki meselelerini düşünmeyeli çok uzun zaman olmuş:)
Size sorum şu, bu zamana kadar hep hislerimi devreye aldım. O zaman işler karıştı. Bu sefer doğallığımı ön plana koymak, arkadasca yaklaşmak istiyorum. Ama bir yandan da arkadasımın dedigi kafamda dönüyor. Kızan olacak illa ki, daha ortada bişe yok.
Benim gibi durumda olup da bana yol gösterecek birileri var mı acaba :)
Açtığım en saçma konu oldu kusıra bakmayın nolur ...
Haklısınız, ben bile ne sorduğumu bilmiyorum ki. Arkadasımın o itici sözü moralimi bozdu sadeceBen ne sorduğunuzu anlamadım..adamin niyeti varsa adim atar oluruna bakarsıniz yoksa da böyle iş için görüşmeye devam..
Aynen. Aşırı moralim bozuldu, niye bu konuyu açtığımı bile bilmiyoeum sizlerle paylaşmak istedimNe kadar itici bir söz tavladın tavladın
İşte doğallıkla sohbet muhabbet etsem inanın herşey çok daha güzel olur daha ortada bişe bile yokken sırf böyle çevre baskısı yüzünden ne kadar hata yapabiliyoruz dertleşmek istedim sadeceHiç bir şey için kasmayın. Doğallığınızı kullanmak istiyorsunuz madem yapmacık durmayın. Anı yaşayın. Henüzyi tanımadığınız biri ciddi bir ilişki beklentisi ile görüşmenizi tavsiye etmem. Belki hayatınızın aşkındır. Belki de tanısanız selam vermem diyeceğiniz bir tiptir. Yaşınız da geçmiş değil ayrıca özgüvenli olup kendinizi beğendiğiniz şekilde davranırsanız. Tanıma aşamasını daha kısa sürede atlatırsınız. Mutluluklar dilerim.
Dogal olun tabiki:)nasilsa gerisi gelir,cok anlam yuklemeyin,beklenti yipratir..o arakadasinizada kulak asmayin:)hanımlar herkese merhaba,
Burada dertleşmeyi seviyorum. Yeri geldi en dipte, sonda ve depresyonda halimi paylaştım, ve çok iyi geldiniz bana.
Su son 1 senede hayatım bambaşka bir hal aldı. Hatırlayan olacaktır, ama kısa bir özetle uzmanlık eğitimimi bıraktım. 6ay kadar işsiz kaldım, kafa dinledim, sabahları geç uyandım, kısacası lisanstan beri süregelen eğitim hayatımla paralel yapamadığım ne varsa yaptım.
Şimdi de emekli bir akademisyenin patronluğunu yaptığı bir klinikteyim. Dr sayısı az, ama ortamı nezih, patron da benim gibi akademi kökenli olunca iyi gidiyor işler diyelim. Patron odaklı çalışmaya alışmanın dışında :)
Sorunun biri (içime sinen bir klinikte iş) bitince rahat bir nefes aldım. Yeni bir çevre kurma derdim olmadı inanın. İş- ev arasında 3 ay gittim geldim. Ta ki bir sabah patron ipek hanım kliniğe alınacak bir cihaz demosu için sizi ve bi arkadası istanbula göndericez diyene kadar. Bize eşlik eden kişi de bölge müdürü. Tüm gün beraber sohbet muhabbet, ikşmiz de ankarada okumuşuz, yıllarca ankarada kalmışız fln filan. Sonrasında tekrar rutin hayatıma döndüm.
Ertesi hafta bu kişi beni sosyal medyadan ekledi. Tabi ortak da bisürü arkadaş var. Bizle beraber olan 3. Arkadası (kendisi erkek) eklememiş ama. Tabi sonra yine kliniğe gelip bir kaç toplantı falan yapıldı. Adamın konuşması falan da yavastan hoşuma gitmeye başladı.
Diğer arkadas da laf araaında bir gün görüşelim edelim planını attı bi güzel. Akşam görüşüp güzelce birkaç kadeh bişeler de içtik. Devamı gelir gibime geliyor. Sonrasında bir kaç mesajlaşma geçti ama adam öyle uzun mesajlaşan biri degil.
Rengini tam anlayamadım anlayacagınız. Ama etkilendim. Ki, bu yas bandında (31 yaşındayım) bekar, işi gücü iyi olan biri de bulunmuyor. Çevre edinme sorunum da var ayrıca.
Asıl derdim şu, bi kız arkadasımla telefonda olayı anlatıyodum. Artık fazla seçeneğin de kalmadı bunu tavladın tavladın gibi bişw söyledi. İnanın çok canım sıkıldı. Tamam güzel bir ilişki için geç kalmış olabilirim ama bir de böyle baskılar olunca cidden cok can sıkıcı oluyor. Cidden düşünüyorum da, ben hep aynı dengesiz adamlardan hoşlanıyorum. Bu adamın da rengini henüz anlayamadım ama şimdiye kadar onda da bşr etkilenme var gibi durıyor. Böyle ilişki meselelerini düşünmeyeli çok uzun zaman olmuş:)
Size sorum şu, bu zamana kadar hep hislerimi devreye aldım. O zaman işler karıştı. Bu sefer doğallığımı ön plana koymak, arkadasca yaklaşmak istiyorum. Ama bir yandan da arkadasımın dedigi kafamda dönüyor. Kızan olacak illa ki, daha ortada bişe yok.
Hoca baskısı :)31 yaş geç değil, yani geç kaldım ay bu adamı kaçırmamam lazım diye düşünüp bence garip hareketlere girmeyin. normal şekilde devam edin olacaksa zaten olur.
uzmanlık eğitimini neden bıraktığınızı merak ettim, ankarada bu tarz poliklinikler çok devam sağlayamıyor, belki özel sebepleriniz vardır bilmiyorum ama uzmanlık eğitimine devam etmemeniz garip geldi bana, poliklinik işine pek güvenmemek lazım.
İşte doğallıkla sohbet muhabbet etsem inanın herşey çok daha güzel olur daha ortada bişe bile yokken sırf böyle çevre baskısı yüzünden ne kadar hata yapabiliyoruz dertleşmek istedim sadece
Olay direkt evlenmek de degil aslında.Oluruna bırakmak herzaman daha iyi, mecburmusun evlenmeye işinde varmış ne güzel
Hoca baskısı :)
Ama akademik bir taban olunca da öyle gidiyor galiba. Büyük ihtimallee geri dönmeyi planlıyorum ama ankaraya degil...
Yalnız olmadığımı bilmem iyi geldi...Merhaba, sizinle aynı yaşlarda bekar bir bayan olarak öncelikle söyleyebileceğim lütfen toplum baskısı ile kararlarınızı aceleye getirmeyin. Biliyorsunuz, ömrümüzün hatrı sayılır kısmını eğitim ve iş bulma sürecine ayırdık. Bu süreçte yaş alıp evliliği ertelemiş olmak bazılarımız için kaçınılmaz oldu. Kendi hayat şartları, amaç ve öncelikleri, değerleriyle bizleri yönlendiren insanlar her zaman çok da haklı olmayabilirler. Onları ikna etmek zorunda değiliz. Kendimizi de onların doğruları konusunda ikna etmek değiliz hatta. Neden son şansınız olsun ki? Üstelik neden evliliğe böyle bir anlam yükleniyor onu da anlayabilmiş değilim. Ne olursa olsun varılması gereken bir hedef mi bu? Eğitiminiz, kariyeriniz yerinde. Evlenme yaşının büyüdüğü de bir gerçek, bu anlamda geç kaldığınızı düşünmüyorum. Bahsi geçen kişiyle ilgili de aceleye getirmeden doğallığınızla hareket etme konusunda sizinle hem fikirim. Gönlünüzce olmasını diliyorum.
Evet hepimiz isteriz aslında, ama işte kısmet bu işlerOlay direkt evlenmek de degil aslında.
Bu zamana kadar herşeyimle ben ilgilendim. İnsan gerçekten bir destek istiyor. Ailenin dolduramadığı bir şey sevgili bence. Hele bşr de yaz mevsimi, salak salak yaz dizisi izliyorum ergen gibi...
1. Yaşınız o kadar genç ki. Daha uzun bir ömür ve karşınıza çıkabilecek yeni fırsatlar var. 2. Bu kişi ilgisini göstermezse yeni biri elbet çıkacaktır.. ( bi ilgilenip bi ilgilenmezse anında asıl siz kaçın) 3. Insanın hayatında sevip sevileceği birinin eksikliğini hissetmesi çok normal ama bu sizi mutlu edecek biri olsun ki değsin yani. 4. Hayat her an yeni sürprizlere açık yeter ki pozitif olun.hanımlar herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?