evet bayanlar buyrun bakalım:)

evet hemde çok memnunum.. Cumartesı gunu derz aralarnı temızledım hemde mis gibi oldu ınan... yerlerımı sılıyorum halılarımı duvarları fayansları mutfak dolapları camları harıka bırsey

makinenizden hâlâ memnun musunuz. rica etsem cevap verebilirmisiniz. alf ile fakir jaws arasında kaldım.bu aralar almayı düşünüyorum da.

Memnun um cnm ama camları buharla sildikten sonra bi bezle üzerinden geçiyorsun
çok teşekkür ederim canım cevabın için.duvar ve banyo fayansları için güzel mi.birde halılar için nasıl. bir arkadaşdan buhar makinelerinin verdiği buharla beraber halılardaki tozu halıya yapıştırıp daha pis yaptığını duymuştum ama öyle birşey yaşadın mı.halı temizliği nasıl oluyor. yıkama makineleri gibi mükemmel bir sonuç beklemiyorum ama en azından kötü yapmasın yeter. ben çok karasız bir insanım.en çok korktuğum da alıp pişman olmak ve bir köşeye bırakmaktır.inşaallah kendimi ifade edebilmişimdir.

çok teşekkür ederim canım cevabın için.duvar ve banyo fayansları için güzel mi.birde halılar için nasıl. bir arkadaşdan buhar makinelerinin verdiği buharla beraber halılardaki tozu halıya yapıştırıp daha pis yaptığını duymuştum ama öyle birşey yaşadın mı.halı temizliği nasıl oluyor. yıkama makineleri gibi mükemmel bir sonuç beklemiyorum ama en azından kötü yapmasın yeter. ben çok karasız bir insanım.en çok korktuğum da alıp pişman olmak ve bir köşeye bırakmaktır.inşaallah kendimi ifade edebilmişimdir.

Canim halida ki kiri almıyor mikrobu temizliyor ayak kokusu falan kalmıyor duvarları ve fayans aralarını güzel temizliyor ben memnunum ama cami tam nasıl silindigini çözemedim

Back