evet aldatılıyormuşum...

Mesleğin iyimi? iki bebeğe kim bakacak sen çalışırken annen bakar mı? inşallah geçine bilirsiniz zorlanmadan evden ayrılma bari zaten çekmiş gitmiş hamile halınle zor olur.

Niye bişey talep etmeyecekmişsin söke söke al neyi varda aşklarıyla karınlarını doyursunlar karaktersizler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah onu bildiği gibi yapsın !!!! ahh şuan burada olacaktı ki

Sakın bişey istemiyorum deme maddi olarak yapmadı gerekeni yapsın

Ben hastaneden çıktıgımız akşam bir saat sonra en yakın arkadaşı geldi yenge geçmiş olsun falan die.Bende mutfaga gittim o arada bişey oldu salona geri dönüyordum o arkadaşı buna oglum lan a.... boşanmış diyordu.Bunu duyunca önce dedimki arkadaşının boş bogazlılıgı konuşuyor boş boş ama sonra hal ve hareketleri iyice degişince emin oldum

Ailen maddi olarak sana destek olabilecekse ya da belli bir birikimin varsa en doğrusu adamdan maddi destek almamak olacaktır sanırım. Onun vicdanının rahatlamasına sakın izin verme. Ne güzel çocukların çok şanslı bu kadar güçlü bir anneleri olduğu için. Bir insanın hayattaki en basit ama en önemli başarısıdr belki çocuğunu yetiştirmek büyütmek iyi yerlere getirmek, mutlu olduğunu görmek. Eşin bunu bile becerememiş olmanın ezikliğiyle gitsin hayatına devam etsin o kadınla. Kendi çocuğuna babalık yapmayı becerememiş bir adam başkasının çocuğuna ne yapar kim bilir? Zaten bunun ezikliğiyle o çocukların bile yüzüne bakamayacak. Hep çocuk yüzünden problem yaşayacaklar.

Diğer kadın da hangi akla hizmet bu kadarcık sürede sevmediği adamdan 3 çocuk yapabilmiş.

ağlayasım geldi. ama durumuna üzüldüğüm için değil bu kadar güçlü olabildiğin için sevinçten! brova sana. Allah yardımcın olur o kuzuların yüzü suyu hürmetine. ya ne diyeceğimi bilemiyorum... ama sana o açıklamaları msj olarak attıysa silme sakın. mahkemede sunarsın. cezasını bulur inşallah!

Niye bişey talep etmeyecekmişsin söke söke al neyi varda aşklarıyla karınlarını doyursunlar karaktersizler

Birşeyler verdikçe kendini vicdanını rahatlatıcak.Ve bu şekilde sürekli muhattap olmak zorunda kalıcaz.Şükür onun kuruşuna ihtiyacım yok

Birşeyler verdikçe kendini vicdanını rahatlatıcak.Ve bu şekilde sürekli muhattap olmak zorunda kalıcaz.Şükür onun kuruşuna ihtiyacım yok

Ama yine de çocuklarımı göstermeyeceğim olayına çok girmeyin derim. Çocuklar babalarıyla görüşmeliler, bu eksiklik olarak kalmasın onlarda. Ki siz diyorsunuz babasına çok düşkün diye. Yazıktır. Yerinizde olsam hırstan ben de böyle düşünürdüm muhtemelen ama yapmamak lazım arkadaşım.

maşallah canım sana ne kadar güçlü ve sabırlısın allahta yardımcın olsun inşallah karına layık olduğun biri çıkar. bide şunu unutma canım yuvayı yuva sahibi düşünecek el düşünmez çünkü bize iyi günde kötü günde söz veren sadece eşimiz başkaları değil oyüzden eş düşünmezken başkasına kızmak biraz yersiz tabiki onda hata var ama herrşeyin sorumlusu eşin oyüzden o kadına beddua etme canım allah herkesin layığını bilri evlatların var sabır de ve yoluna bak çok zor tabi konuşmak kolay ama bende nacizene derdini paylaşıp doğru bildiğimi söylemek istedim kırıyosam affet haddim değil seni üzmek

Kendimce birikimlerim var meslegimde iyi şükür işsiz kalmam.Doguma kadar o birikim bizi idare eder belki dört dörtlik olmaz ama aza kanaat edemeyen çoguda bulamazmış başşkalarına el açmaktan iyidir.Dogumdan sonrada kuzuma bir bakıcı bulurum oglum zaten kreşe devam edecek.Ondan sonrada geçinir gideriz allahın izniyle.Hem sagolsun her anımda yanımda olabilecek mükemmel bir anneye sahibim.Belkide annenin kaderi kızına geçiyordur.Annemde öz babam tarafından 7 aylık hamileyken aldatılmış.19 senedir başka bir insanla evli ve çok mutlu.Rabbim bazen sabrımızı direncimzi inancımızı sınıyor.İnş bende annem gibi alnımın akıyla veriririm bu sınavı.

sakın yazdığı mesaj mı yoksa not mu her ne ise sakın sakın kaybetme ya da silme
ileride itiraf olarak mahkemeye sunulur

Rahatlaması için önce vicdanı olması lazım o gurursuzun ihtiyaç duyduğundan değil onu zor durumda bırakman için al diyorum ben canım

Allah ikisinin de belasını versin.. çocuklarının ahı aheste aheste burunlarından gelsin.. böyle şeyleri okuyunca Allaha cehennemi yarattığı için o kadar şükrediyorum ki..

bir saat öncesine kadar yok diyordum adam bunalıma girmiştir hamile eşine yapmaz öyle birşey... ama hislerinde haklıymışsın demekki... Rabbim güç, kuvvet versin inşallah karnındaki günahsız yavru için, daha çok küçük olan diğer oğlun için.. ama sen güçlü birine benziyorsun Rabbim her daim yanında olacaktır. o adama da hiç birşey diyemiyorum Allah onu bildiği gibi yapsın...

yok estafurullah ben kadın için birşey demiyorum eger benim kocam gerçkten adam olsaydı bunu yapmazdı zaten ben layıkını bulsun derken kendi eşimi kasttetdim

Çok çok çok üzüldüm. Ama şu mesajınız beni ağlattı. Çok güçlü bir bayansınız siz. Her şerde bir hayır vardır hiç üzülmeyin. Allah sizin layığınızı, onların müstehakını verecektir.

Evet bugüne kadar babası olarak bildigi o adama çok düşkündür.(Ama malesef sadece dünyaya gelmesine katkıda bulundugu için kendisine baba denmiyecegini bilemiecek kadar küçük) Ben başka bir şehire yerleşicem o yüzden ne ona güvenir nede yanındaki kadına güvenipte çocugumu göndermem

Amin inş tek güvencem rabbim o ne buyurursa o olurmuş.Ne verdigine ne aldıgına nede yaşattıgına laf etmek haddimiz degil.Benim sınavım buymuş rabbim beni buna göre güçlü sabırlı yaratmış.Hem o ki kimseye kaldıramayacagı yükü vermezmiş.

Kadınlar anlıyor yani.. Ne diyeyim.. Ne olursa olsun zor, ama yukarıda Allah var. İşte o yüzden ne olursa olsun kendinizi darda hissetmeyin. İki evladınız var, karnınızdaki için de çok doğru düşünmüşsünüz.. Güçlü bir insansınız siz, hep böyle olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…