• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet aldatılıyormuşum...

aldatmak issiz olup olmamaya bakmiyor tabii ki.
ama her kadinin bir meslegi olsa
boyle durumlarda hic arkalarina bakmazlar!!
Ama Turkiyede kadinlarin yaridan fazlasi koca eline bakip habire dogurdugu icin!!

Canım eğer adam kanı bozuk değilse zaten ailesinin rızkını sağlar.Ama afedersin sığır gibi işsiz bir herife de 5 tane çocuk doğurup bana para getir bana bak demem tabi ki.Baktım tembel zühürtün teki calışma desee de giderim çalışırım ;)

cok daha acıymıs
kadın da ayrılmış mı ki kocasından
yoksa yeni mı bıraktı kocanızla ılıskı yasamk ıcın. cok karışık bir kadınmış ne yapacağı belli olmuyor
yıne rahat durmaz bnce:ssz:

ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...

buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............

Böyle erkeklere ne denir bilemiyorum. Yalnız üzülmenize bile değmeyeceğine çok eminim. İnsan severek ayrılmak zorunda kalınca falan çok acı tamam da sizin durumunuzda bu adam (adam diyorum ama neyse...) zaten sizi hak etmeyecek biriymiş. Size yaptığı haksızlıktan sonra sevginizin kalmayacağına eminim. Haliyle alışması daha kolay olacak bence. Aynı durumu bir akrabam yaşadı, bir türlü kabullenemeyip adamın geri dönmesini sürekli beklediği için toparlanamadı. Ama görüyorum ki siz olgun bir kadınsınız, doğru kararı şimdiden vermişsiniz, asla benim hayatımda olamaz artık diyerek. Ayrıca çocuğunuzu aldırmak iyice depresyona sokacak sizi. Çocuk sahibi değilim fakat tahmin edebiliyorum bunun nasıl güzel bir heyecan olduğunu. Düşünsenize ilk kucağınıza aldığınızda neler hissedeceksiniz kimbilir o minik şeyi:) Sizi hayata iyice bağlayacak, yepyeni bir heyecan ve umut. Üstelik genç olduğunuzu anlıyorum, belki hayatınıza yeni birileri girecek. Çok mutlu olacağınıza şüphem yok, ama hamile bir kadını bunlarla uğraşmaya mecbur bırakan o kocanız olacak adam ve kadın asla mutlu olamayacaklar, vicdanları el vermeyecek çünkü. Aşk bir yere kadar ne yazık ki.

evet 2 yaşında bir oglum var ve bu ikinci bebegi o çok istedi ben erken diye istemiyordum ama rabbim nasip etti işte

yahu nasıl insan bu! seni sevmiyodu madem neden 2. çocuk istedi..ceza almaktan bıktım yoksa bi güzel sayardım şimdi ona da neyse. ne yapmayı düşünüyosun peki

Canım neden böyle konuşuyorsun?
Neden sanmıyorsun?
İşsizim öyleyim böyleyim çaresizim de yazmamış kadın.
Ne yani işsizler mi aldatılıyor sadece?

ayy canım ben de ona koptum biliyor musun. Sanmıyorum kesin işsizsindir hıııııh. Gibi olmuş :)))))

Sen güçlü bir anneye benziyorsun bebeğimi aldırmam diyorsun çıkart at o adiyi hayatından arkana bile bakma sen bebelerine yetersin gitsin ne halt ediyosa etsin onur yoksunu adi

Asla ne evime ne yanıma nede hayatıma bir daha giremez.Beni yaralayan tek şey kendisini yıllar önce aldatıpta başkasıyla evlenen biri için bize bunları yaşatıyor olması

Demekki temiz iyi ruhlu insanlar ona göre değilmiş kendi gibi pislikleri hakediyormuş.. kurtulduğuna şükret canım çocuğunu da aldırma bence yazık günahı yok onun ve inan bana imkansız aşk çekti onu ama zaman geçtikçe sende bulduğu huzuru güveni onda bulamayacak cicim ayları geçtikten sonra önce kendisini aldatıp başkasıyla evlenen sonrada kocasını aldatıp kendisine gelen bir kadının ne denli iğrenç bir mahluk olduğunu anlayacak güvenmeyek huzur bulamayacak o yüzden için rahat olsun

Diğer kadının çocuklarıyla beraber falan mı yaşamayı planlıyor sizi bırakıp bu ş....siz adam ya??

Canı yanan sabretsin
Canı yakanda canının yanacağı günü beklesin demiş efendimiz
Sevgili kardeşim eğer ki sabredersen mükafatın çok büyük olacak
Isyan etme neden ben deme imtihanımdır de!
Emin ol o adam hiç iflah olmayacak hiç mutlu olmayacak gün yüzü görmeyecek!
Karşı tarafda sizi bile bile onunla beraber olduysa ona da yazıklar olsun!
Şimdi size zehir gibi gelecek olan şey yani sabretmek aslında tek kurtuluşunuz ve sonu selamet olan tek yolunuz Rabbim gani gani yardımcınız olsun her işiniz rast gitsin inşallah
Ve o adam da o kadıntarafından aldatılsın darbe yesin en ummadığı en güvendiği anda inşallah!
Bebeği aldırmayı düşünmediğinize çok sevindim bu günaha girmeyin ne olur Rabbim her daim yanınızda olsun amin

Kendi çocuğuna babalık yapamayan başkasınınkine hiç yapamaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yahu nasıl insan bu! seni sevmiyodu madem neden 2. çocuk istedi..ceza almaktan bıktım yoksa bi güzel sayardım şimdi ona da neyse. ne yapmayı düşünüyosun peki
Boşanıcam ama ne oglumun nede karnımdakinin yüzünü bile göremicek.Ve ben çok eminimki hiçbir suçum günahım yokken bunları yaşamama sebep oldular kendileri daha beter durumlara düşecekler.Kendi çocuklarına babalık yapamayan bir adam gitsin elin şeyinden düşme çocuklara baksın.Tam ona laik bir davranış zaten .Demekki boynuzlanmaktan hoşlanıyorki kendini daha önce defalarca aldatan bir kadın için yuvasını yıktı.Rabbime çok şükür zararın neresinden dönersen kardırki beni daha fazla üzüp yıpratmadan kurtardı.Hamdolsun elim ayagım tutuyor şuan netten bir yandanda kendime ev bakıyorum.Yok bize yardım edermiş her ihtiyacımızı karşılarmış tabi bu şekilde vicdanını rahatlatacak ama ben buna müsade etmeyecegim.Hiç birşeyini istemiorum vicdanıyla yansın tutuşsun.Benim tüyü bitmemiş yavrumun ki hakkını elin kadınıyla yiyip duracak rabbim yukarda herşeyi görüyor layıkını o versin

Arkadaşım öncelikle RABBİM sana sabır versin.nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum.eşinle beraber olan o insanlıktan çıkmış varlık bunun hesabını nasıl verecek ALLAHA.senin ahını aldı o rahat edermi iki cihanda.bunların yaptığı zalimlik.inan arkadaşım senin adına burada bende acı çekiyorum.bu kadar olmaz ya, dilerim pişman olur eşin çok geç olmadan..

Şaka gibi... Tavırlardan hiçöyl çıkarmayayım her zaman yaptığım gibi iyiye yorayım dedim ama bu kadın neden bu kadarcık şeylerde aldatıldığını düşünmüş diye de kaldı aklımda.. Evet haklıymışsınız.. Çok üzüldüm sizin kadar üzülemeyecek olsam da. Sakin düşünün bebek için de, güçlü olun..

Çok üzüldüm. Güçlü olmaya çalışın. Gelsin eşyalarını alsın ve defolsun gitsin. Mesajı sakın silmeyin. Delil olsun. Kendinize sağlam bir avukat bulun, neyi var neyi yoksa alın elinden. Çocuğunuz babasına düşkünse isterse görüşür, büyüyüp akılları erdiği zaman her şeyi anlatırsınız. Ama siz güçlü durun ve o adamı bir daha görmeyin. Bundan sonra onunla varsa avukatınız, abinize veya babanız muhattap olsun. Sizin saçınızın bir telini bile göremesin.

İşiniz zor ama, kadınlar güçlüdür.

Allah yardımcınız olsun.

Back