Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldatmak issiz olup olmamaya bakmiyor tabii ki.
ama her kadinin bir meslegi olsa
boyle durumlarda hic arkalarina bakmazlar!!
Ama Turkiyede kadinlarin yaridan fazlasi koca eline bakip habire dogurdugu icin!!
4 senem bir hiç ugruna gitmiş ve bunları yüzüme söylemeye cesaret edemeyecek kadar kişiliksiz biri için nelerle baş etmişim
Yeni boşanmışHa oda evli yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir de oğlun mu var? yani 2. ye hamilesin öyle mi?
ÜZGÜNÜM BUNU SANA YAŞATMAK İSTEMEZDİM AMA YÜREGİME SÖZ GEÇİREMİYORUM.BUNU SANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEYİ PLANLIYORDUM AMA HAMİLE OLDUGUNU ÖGRENİNCE VAZGEÇTİM.DOGUMDAN SONRA SÖYLEME KARARI ALMIŞTIM.YÜRÜMÜYOR AKLIM BEYNİM BAŞKA BİRİNİN İZLERİNİ TAŞIRKEN SANA DOKUNAMIYORUM.NE OLUR BANA HAKKINI HELAL ET VE BENİ AFFET BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM .PAZARTESİ GÜNÜ BOŞANMA DAVASI AÇICAM NE İHTİYACINIZ OLURSA KARŞILICAM.EGER BU ÇOCUGU DOGURMAK İSTEMEZSENDE ALDIRMAN İÇİN İMZA VERMEYE BİLE RAZIYIM.NE OLUR AFFET BENİ HAKKINI HELAL ET.EŞYALARIMI ALMAYA SONRA GELİCEM NE OLUR ÜZÜLME AMA DAHA FAZLA NE SENİ NE KENDİMİ KANDIRMAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM.BENİM YÜREGİM ONA AİT SENDE SENİ HAK EDECEK BİRİYLE KARŞILAŞIRSIN DİLERİM.HOŞÇAKAL...
buraya bunu neden yazıyorum bilmiyorum aglıyamıyorum düşünemiyorum kas katı kesildim.Ne yapmam gerekiyor şimdi karnımdaki ne olucak bu durumda onu dünyaya getirmek mi getirmemek mi çelişiyorum.Korkuyorum rabbin verdigine böyle bir şerefsizlik için
kıyabilirmiyim cesaret edemiyorum.Kullanılmış olmak ............
evet 2 yaşında bir oglum var ve bu ikinci bebegi o çok istedi ben erken diye istemiyordum ama rabbim nasip etti işte
Canım neden böyle konuşuyorsun?
Neden sanmıyorsun?
İşsizim öyleyim böyleyim çaresizim de yazmamış kadın.
Ne yani işsizler mi aldatılıyor sadece?
ayy canım ben de ona koptum biliyor musun. Sanmıyorum kesin işsizsindir hıııııh. Gibi olmuş :)))))
Asla ne evime ne yanıma nede hayatıma bir daha giremez.Beni yaralayan tek şey kendisini yıllar önce aldatıpta başkasıyla evlenen biri için bize bunları yaşatıyor olması
Boşanıcam ama ne oglumun nede karnımdakinin yüzünü bile göremicek.Ve ben çok eminimki hiçbir suçum günahım yokken bunları yaşamama sebep oldular kendileri daha beter durumlara düşecekler.Kendi çocuklarına babalık yapamayan bir adam gitsin elin şeyinden düşme çocuklara baksın.Tam ona laik bir davranış zaten .Demekki boynuzlanmaktan hoşlanıyorki kendini daha önce defalarca aldatan bir kadın için yuvasını yıktı.Rabbime çok şükür zararın neresinden dönersen kardırki beni daha fazla üzüp yıpratmadan kurtardı.Hamdolsun elim ayagım tutuyor şuan netten bir yandanda kendime ev bakıyorum.Yok bize yardım edermiş her ihtiyacımızı karşılarmış tabi bu şekilde vicdanını rahatlatacak ama ben buna müsade etmeyecegim.Hiç birşeyini istemiorum vicdanıyla yansın tutuşsun.Benim tüyü bitmemiş yavrumun ki hakkını elin kadınıyla yiyip duracak rabbim yukarda herşeyi görüyor layıkını o versinyahu nasıl insan bu! seni sevmiyodu madem neden 2. çocuk istedi..ceza almaktan bıktım yoksa bi güzel sayardım şimdi ona da neyse. ne yapmayı düşünüyosun peki
ayy canım ben de ona koptum biliyor musun. Sanmıyorum kesin işsizsindir hıııııh. Gibi olmuş :)))))