hayır siz beni anlamamışssınız
doğal yolla hamile kalan annenin anneliği daha az kutsal değil
zaten bu durumlada kimseyi yargılamadım saçmalıyorsunuz nerede yazıyor daha az hakedıyor cocugu dıye
ama kimsede tüp bebek annelerini ve bebeklerini 2. sınıf ınsanı yapmaz diyorum hatta bir sıraya koyacaksak ılk sıraya otururuz dıyorum aaaaaaaaaa
Arkadaslar nasil anne olumdugunu neden siralandirmaya koymak gibi biseye giriyorsunuz ki? Ben mesela üc hamilelik gecirdim, allahima sükür hepsi normal yoldan ve cabuk oldu! Hepside planlidi Allah gönlüme göre verdi! Maalesefki ikinci hamileligim sonlandirilmak zorunda bulundu, melegimin kalbi durmustu! İki dogumumuda normal yaptim, yani sezeryanla degil! Son Hamileligim baya bi sorunlu gecti, son iki ay iki elimde tutmuyordu mesela geceleri oturur sekilde koltukta bi 20 dakka uyuyuya bilirsem mutlu oluyordum, geceleri acidan agliyarak gecirdim, dogumumda baya bi zordu, 4100gr bi Bebegi normal dogum yaparak dünyaya getirdim, eee benimkiler simdi aman zevkle kalinmis hamilelik diye dahami basit oluyor? Bence her Annenin Hamileligi özel ve önemlidir, hatta hic cocuk sahibi olamayan ama evlat edinmek icin ugrasan kisilerinde yasadiklari önemlidir! Dogal yoldan Hamile kalinsada güle oynaya Hamilelik gecmeye biliyor, ki gecenleride siniflandirmak dogru degil bence! İgnelerle doktorlarla ugrasip hamile kalmak tabiiki yipratici ve yorucu, keske her isteyen kolay cocuk sahibi olabilse, ama birbirimize benimki seninkinden daha ugrasli daha zordu siralarsak eger birinci sirada olmasi gerekir demekte yanlis bence!
Bu arada Konusahibi diger konunuda gördüm, Allah sana daha cok güc kuvvet ve sabir versin, insallah tez zamanda kurtulursun ve evlatlarinla mutlu mesut bi yasam kurursun!
Ayrica aldatilip affeden kaddinlarida kendi adima ezik görmüyorum, anlayamiyorum eger durumlari varsa neden affediyorlar kendilerine bunu neden yapiyorlar, aldatam eger sevse ve önem verse böyle bisi yasanmaz zaten, ayrica affeden kadinlarin en az bosanan kadinlar kadar aci cektigini tahmin ediyorum, yani yivasini kurtarmak adina girdikleri yol, onlarin aldatan bi esle yasamak kabullenmekte hic hafife alinacak bi olay degil, kolayi secti demek ne affettiginde nede bosandigind a demek dogru degil bence! Sadece erkeklere bukadar kolay aldatmayida maalesefki biz Kadinlar sagliyoruz, nasil olsa affeder fikriyle ve geneldede öyle oldugu icin daha cabuk aldatma girisiminde bulunuyor erkekler bence!
Kaybettiğiniz bebeğiniz için üzüldüm çok zor Rabbim yaşatmasın kimseye, yazdıklarınıza katılıyorum bende anlam veremedim sıralamaya
Sagolun, evet cok zor 3 yil gecmesine ragmen icimde büyük bi aci, allaha daha beterinden korusun diye dua edebiliyorum anca, iki evladimin acisini göstermesin insallah... Anne olmak basli basina kolay bisey degil, her isteyene evlat hasretiyle olanlara versin insallah!
hayır siz beni anlamamışssınız
doğal yolla hamile kalan annenin anneliği daha az kutsal değil
zaten bu durumlada kimseyi yargılamadım saçmalıyorsunuz nerede yazıyor daha az hakedıyor cocugu dıye
ama kimsede tüp bebek annelerini ve bebeklerini 2. sınıf ınsanı yapmaz diyorum hatta bir sıraya koyacaksak ılk sıraya otururuz dıyorum aaaaaaaaaa
Canım kendini ifade edişin bence sıkıntı yaratıyor.. Ben az çok seni anlayabiliyorum fakat, 2 sınıf değiliz diyorsun evet tabiki değilsiniz kimse değil. Ama illa sıra olacaksa 1. sıradayız diyorsun.. Yani diğerlerini 2. sınıfa atıyorsun. Ki onlar da 2. sınıfta değil.
Bir anne, ki çoğu anne senin tabirinle zevkten hamile kalıyor, ne hoş ne ala. Sen onlara böyle bir ithamda bulunamazsın.. ha diyebilirsin ki, ben çok uğraştım, ne emekler verdim, ne acılar çektim yavrum olsun diye onu başımla beraber kabul ederim, haklı derim. Çünkü tüp bebek evresi çok çok zor. Dayım ve yengemden biliyorum hem maddi zor hem manevi. Neler çekti insanşlar.. Ama diğer insanlara yine bişey diyemeyiz..
Her anne, kutsal.. Her anne başımızın tacı.. Bazıları o güzel bahçeye, dikenli yollardan gidiyor senin gibi zorluklarla.. Kimi de o güzel bahçeye normal yoldan gidiyor.. Normal yoldan giden de dikenli yoldan giden de birbirine bişey dememeli..
Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına, burada anne olamayıp kendini bitiren mahveden arkadaşlarımız varken kurban olayım annelik sorgulamayın..
aslında konu tüp bebek yöntemiyle elde edilmiş bir bebek değildi biliyormusun
okuyanlar bu sekılde yorum cıkardıkca ısrarla anlamıyorlar
konu suydu bende aldatıldım ve acı cektım acı cekmıs olmam bazılarına gore ezıklık oldu bende ne munasebet akrdesım ben hayatta ne ıstedıysem hepsı oldu ama ayagıma gelmedı gıdıp aldım demek ıcın yazmıstım
buarada ben beni aldatan eşimle beraber değilim olmadımda bir arada hiç olmadıkta herseyı ogrendıkten sonra ne parasını yedım ne aynı havayı soludum
sadece cok acı cektım
o yuzden banada ezık dıyenler olmustu hatta kuyruk acısı dıyenler
bende benım payıma dusneı begenmedım yenıden evlendım bir başkasıyla
Durumunu biliyorum konularına bakmıştım çok önce bu kullanıcı adından önce,hatta evimizin dağınık fotolarını paylaşıyorduk hatırlarsın belki:) yanlış anladıysam sevinirim çünkü ben gerçekten anneliği sıraladığını düşünmüştüm,çektiğin acı için kimsenin ezik demeyede hakkı yok yaşamayan bilemez, herkesin acısı farklı.
Öncelikle sizi bu mesajınızdan dolayı benşikayet ettim zira bana atıfta bulunduğunuzu düşünüyorum fakat ben birine birşey söylemek istiyorsam arkadaşımda olsa direk yüzüne söylerim kaldıki internet ortamında ikinci üyeliklere asla ihtiyac duymam
Kimseyi aşağılamıyorum arkadaş üzülen kadınları eziklikle suçlamış halbuki öylemi çoğu kişi okumuş bu yazdığınıza cevap vermemişler şaşırdım
öncelikle normal yollarla cocuk sahibi olan herkez çok şanslı
öbür yandan ben ; saten çarşaflar üzerinde tamamen zevkten ötürü sonucan bir gebelikle kendimi gebeliğimi bir tutamam kim kusura bakarsada çok umurumda değil
ben hergün bilmem kaç tane ,iğne vuruldum ( biliyorum ama size söylemeye değmeyecek diye rakam vermiyorum), maddi manevi emek verdim fakat bunu söylememdeki amac ben hayatımda neye sahip olduysam hepsine emekle uğraşarak sahip olduğumdu yani aldatma sonucu ağlayan Türk kadınalrı ezik olmuyormuş yada böyle bir kıstas olamazmış , insanmıyız değilmiyiz duygularımız hala barınıyormu bu önemli ?
Ayrıca türk kadınlarını kıskanclıkla suclamıslar benim türk oldugumu nereden biliyorsunuzda genellemeye kendi vatandaşlarınızı sokuyorsunuz buda ayrı bir mesele sanırım ne demek istediğim buradada çok acıktır
Ve konu sahibi sanırım babasından ayrı büyümüş annesini örnek aldığını söylemiş ben ona ne boşanma ne boşan demiyorum bu yazıyı okuyan herkez empati kursun bakalım kocalarımızdan şüpheleniyoruz o yüzden aldatmasına şaşırmıyoruz ve hiç tepki vermiyoruz öyle olsa bir kaç hafta öncesinde aynı yatağa girip birde bebek yaparmı insan çok hazır olsa yada kadınalr bu kadarmı benciliz kendimiz için yalnızlıkla büyüsün diyemi cocuk yapıyoruz , onunda cevabını ben vermicem
aslında bu yorum alıntı yaptığım arkadaşa değil genele ama şu altını çizdiğim yerde yazdığı şeylerden ötürü yine türk kadınlarına dayatmış meseleyi alnımdamı yazıyor türk kadını olduğum türkçe konuşuyorum diye? Evet siz cocuklarınıza hayatınızı adamazsınız ben adarım bununlada gurur duyarım tüp bebeğimdende hayatımda sahip olduğum emek verdiğim herşey içinde gurur duyarım ama bunu ucuz kişilere maal etmem buda benim hayatımdır
konu sahibine gelmicem bile ben hala aynı şeyleri söylerim soran olursa bana o duygu geçmiyor
diretmiyorum umurumdada değil ayrılmasında demiyorum sadece gerçekçi değil sonradan zorla yazdırılmış gibi yazdığı şeyler içinde aynı şeyi düşünüyorum, birde ardımdan kuyruk acısı var diyenler olmuş ben görmedim bu yazıyı o kişiyede anca cahil olduğunu söylüyebilirim
Ve benim ardımdanda yorum yapan kişilere ceza verilmediği içinde çok teşekkür ederim konu sahibi dışında /U]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?