evet aldatılıyormuşum...

ozelden yazan kişi kim acaba... Esınızın bırlıkte oldugu kızmıki belkı buralarrdadır hani

Canım neden böyle konuşuyorsun?
Neden sanmıyorsun?
İşsizim öyleyim böyleyim çaresizim de yazmamış kadın.
Ne yani işsizler mi aldatılıyor sadece?

Çok şükür işim gücüm var hem kendime hem yavrularıma bakabilecek konumdayım.Sadece son 6 aydır çalışmıyordum rahatsızlıklarımdan dolayı.Hem rabbim işin olsun yada olmasın kimseyi ortada bırakmaz

Bırak gitsin......senin yanında durup da ruhunun başka biryerde olmasından iyidir.....erkekler haketmiyor........belki iki çocuklu evli olmak ona cazip gelmedi.......daha önceden tanıdîğı birine ne kadar aşık olabilir ki serbest takılmak istiyor zannımca defolsun gitsin.......çocuklarınla kazanan sen olacaksın

kazansa nye yararkı o adam gerı donse neye yarar affedebılcekmı hergunn yanında yattıkca yada karsısına affetmek ıcın cıktıkca acısı tazelencek unnnutamıcakkı affettım dıcek belkı ama affedemıcekki

Canım neden böyle konuşuyorsun?
Neden sanmıyorsun?
İşsizim öyleyim böyleyim çaresizim de yazmamış kadın.
Ne yani işsizler mi aldatılıyor sadece?

İşsiz olabilir.okumamış olabilir.kendini evlatlarına ailesine adamıs olabilir.Bunlar anormal birşey mi ki ? O adamın yaptığı tam bir serefsizlik.çocuklarına eşine sahip çıkmakla onların hertürlü ihtiyacını sağlamakla mükellef o kişi.kanı bozuk olduktan sonra bir adamın karısı ister okumuş olsun ister mühendis doktor olsun o adam yine aldatır yine aldatır.

Asla unutmaz ve güvenemez bir insanın ilk güveni kazanması yıktıktan sonra tekrar kazanmaya çalışmasından daha kolaydır bir daha asla güvenmeyecek ve hep bir şüphe olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen öyle canım benim.sen sakın üzme kendini.Allah yavrularının rızkını mutlaka verecektir.

Allah sabır versin cok acı bir durum onların kırık dökük kalan askı sizin canınızı yakmaya sebep üstelik emek harcayp güvenip kendisinden çocuk dünyaya getirmişsiniz hak etmemiş bu güveni..
vefa bambaşka bir sey asktanda öte ancak kendisi algılayamamış ne yazık ki
vefasızlığının cezasnı elbet Allah yasatır siz güçlü olun ki yavrularınız en az etkilensin bu olaydan

Ben de onu diyorum işte......bu adam o çocukları haketmiyor......gelse ne olacak bedavadan babalık yanında bonus ev hizmeti........bu iş çocuk oyuncağı değil alsın nafakasını gayet mutlu bir hsyatı olur konu sahibinin

Bence anormal değil, Anormal olsa da bizi ilgilendirmez..
Sadece işiniz yoktur, işsiz güçsüz evlenin çocuk yapın vs dişyen arkadaşa cvp yazdm. Bende sizler gibi düşünüyorum. :)

ozelden yazan kişi kim acaba... Esınızın bırlıkte oldugu kızmıki belkı buralarrdadır hani

Bilemiyorum belkide odur.Ayrıca kız degil 3 çocuk annesi tabi böyle insanlara anne baba sıfatı yakıştırılırsa

Şunu sakın unutma arkadaşım İLAHİ ADALET denen birşey var.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Sana özelden yazan arkadaşa da biraz vicdan diyorum.

aldatmak issiz olup olmamaya bakmiyor tabii ki.
ama her kadinin bir meslegi olsa
boyle durumlarda hic arkalarina bakmazlar!!
Ama Turkiyede kadinlarin yaridan fazlasi koca eline bakip habire dogurdugu icin!!

ayrıca elde edemediği icn gözünde büyütms gibi geldi bana
artık imkansz olmadğı için zamanla gözünde küçülecek bazı hareketlerini sizinle kıyaslıyacak vs
vicdan azabı zaten onu sürekli suçlayacak
bence cok zor zamanlar kendisi bekliyor farkında değil
acıları mutluluk tablosuna saklanmış
sonunda gülen siz olucaksınz ins

şimdi bu durumda normal şartlarda kadına iki çift laf söylemek lazım ama adamın kanı bozuksa eski sevgili gelir 10 tane sevgili gider adam adam olacak

kadına da kimbilir ne dedi aramız iyi değil sevmiyorum ailem evlendirdi vs. çok yazık hep kadına oluyo olan

eminim o kadına bi takım yalanlar söylediğinden

Asla ne evime ne yanıma nede hayatıma bir daha giremez.Beni yaralayan tek şey kendisini yıllar önce aldatıpta başkasıyla evlenen biri için bize bunları yaşatıyor olması

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…