Arkadaslar nasil anne olumdugunu neden siralandirmaya koymak gibi biseye giriyorsunuz ki? Ben mesela üc hamilelik gecirdim, allahima sükür hepsi normal yoldan ve cabuk oldu! Hepside planlidi Allah gönlüme göre verdi! Maalesefki ikinci hamileligim sonlandirilmak zorunda bulundu, melegimin kalbi durmustu! İki dogumumuda normal yaptim, yani sezeryanla degil! Son Hamileligim baya bi sorunlu gecti, son iki ay iki elimde tutmuyordu mesela geceleri oturur sekilde koltukta bi 20 dakka uyuyuya bilirsem mutlu oluyordum, geceleri acidan agliyarak gecirdim, dogumumda baya bi zordu, 4100gr bi Bebegi normal dogum yaparak dünyaya getirdim, eee benimkiler simdi aman zevkle kalinmis hamilelik diye dahami basit oluyor? Bence her Annenin Hamileligi özel ve önemlidir, hatta hic cocuk sahibi olamayan ama evlat edinmek icin ugrasan kisilerinde yasadiklari önemlidir! Dogal yoldan Hamile kalinsada güle oynaya Hamilelik gecmeye biliyor, ki gecenleride siniflandirmak dogru degil bence! İgnelerle doktorlarla ugrasip hamile kalmak tabiiki yipratici ve yorucu, keske her isteyen kolay cocuk sahibi olabilse, ama birbirimize benimki seninkinden daha ugrasli daha zordu siralarsak eger birinci sirada olmasi gerekir demekte yanlis bence!
Bu arada Konusahibi diger konunuda gördüm, Allah sana daha cok güc kuvvet ve sabir versin, insallah tez zamanda kurtulursun ve evlatlarinla mutlu mesut bi yasam kurursun!
Ayrica aldatilip affeden kaddinlarida kendi adima ezik görmüyorum, anlayamiyorum eger durumlari varsa neden affediyorlar kendilerine bunu neden yapiyorlar, aldatam eger sevse ve önem verse böyle bisi yasanmaz zaten, ayrica affeden kadinlarin en az bosanan kadinlar kadar aci cektigini tahmin ediyorum, yani yivasini kurtarmak adina girdikleri yol, onlarin aldatan bi esle yasamak kabullenmekte hic hafife alinacak bi olay degil, kolayi secti demek ne affettiginde nede bosandigind a demek dogru degil bence! Sadece erkeklere bukadar kolay aldatmayida maalesefki biz Kadinlar sagliyoruz, nasil olsa affeder fikriyle ve geneldede öyle oldugu icin daha cabuk aldatma girisiminde bulunuyor erkekler bence!