evet aldatılıyormuşum...

Zaten o şekilde göndermeyin bence de. O ortamı görmesi ne derece iyi olur bilemiyorum. Bir pedagog yardımı şart bence çocuk için. Böyle durumlarda küçükler kendilerini suçluyorlar çok tanık oldum Yaramazlık mı yaptım da gitti falan diye. Pedagog en iyisi. Babası da isterse sizin yaşadığınız şehre gelir görür çocuklarını, zahmet ederse.

doğru söylüyorsun herkesin bir imtihanı var bu dünyada. seninki de bu şekilde olacakmış demek ki... Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş sana da dayanma gücü versin...

Bunu bende düşündüm ev işi yerleşmeyi hallettikten sonra götürcem oglumu pedagoga onun en az hasarla bu durumu atlatması çok önemli çünkü ilerde oda aile kuracak oda baba olucak bu psikolojiyi ona yaşatıp hayatını alt üst etmeye kimsenin hakkı yok.Oglum için ne gerekirse yaparım yeterki bu olanlar onun hayatına olumsuz bir şekilde yansıyıp kişiligini etkilemesin

Eşiniz size dokunamıyormuş peki bu bebek nasıl olmuş? Yazıp yazıp siliyorum Allah müstehakını versin!

Ay Allah'ım.. Üzüldüm yaa, baya baya üzüldüm.
O notu eşim yazmış gibi üzüldüm.
Kalbime bir ağırlık çöktü birdenbire.
Ama sonra gözlerim ışıldadı.
Çünkü çok güçlü, Allah'a sığınmış, olgun, sabırlı ve mükemmel bir anne gördüm.
Sığındığınız Rabbim sizi hiç bırakmasın, yardımcınız olsun inşaallah..
Eşiniz elbet layığını bulacak ve siz o gün bütün bunlardan sıyrılmış mutlu mesut yaşıyor olacaksınız inşaallah..

Son düzenleme:
ben okurken icimden birsey koptu sanki siz ne hale gelmissinizdir.tek uzuntu degil birde yeni hayatinizla cocuklarinizla ilgili planlar programlar ve endiseleriniz var .bir baba cocuklarina ve hamile bi kadina nasil yapar cok uzuldum keske elimden birsey gelse..
Allah yardimcin olsun

yok estafurullah ben kadın için birşey demiyorum eger benim kocam gerçkten adam olsaydı bunu yapmazdı zaten ben layıkını bulsun derken kendi eşimi kasttetdim

amin canım allah bilir işini bazen bişey demeye bile gerek kalmaz ama ben olacakları sana söyleyim:

başta rüya gibi aşık olcaklar sonra birbirlerini yiyecekler anlaşamayacaklar kısa zamanda dağılcaklar ve kocan çok pişman olcak sana dönmek isteyecek sendeki huzuru onda arayacak ama dönmek isteyecek ama dönmeye yüzü tutmayacak bunlar olduğunda beni hatırlarsın sözlerimi

Merak etmeyin, siz iyi olduğunuz sürece onlar da iyi olacak..

Ne denir ki kelimelerin anlamsız kaldığı bir nokta. Bir insan nasıl yapabilir bunu aklım almıyor. Allah size sabır ve sebat versin. İnşallah çok güzel bir hayatınız olur bundan sonra. Allah da ona sorar bunun hesabını kimsenin ahı kimsede kalmaz. Yazıp yazıp sildim. Diyecek şey bulamıyorum.

ya inanamiyorum ya (((
bundan onceki konunda konusmustuk hatirliyormusun
cok cok cok uzgunum valla sinirlerim bozuldu ya seref.ze bak sen!!!!
bu mesajsa sakin silme mahkemede delil olarak donuna kadar al !!

Konu sahibi gücüne hayran kaldım Allah yardımcınız olsun.
Bir de utanmadan hakkını helal et demiş Allah'ından bulsun.

Ben de okuyunca kötü oldum,Allah yardımcınız olsun,sabır ve güç versin size...

Adamdan kopmanız imkansız. Maalesef oğlunu görecek. Mahkemeler var.

Ama ben sizin yerinizde olsam, abartma anlamında söylemiyorum, ciddi anlamda donuna kadar alırım. Ne yapabiliyorsam manevi tazminat davası açarım. Birde üzerine sağlam bi nafaka bağlatırım. elalemin çocuklarına bakan adam kendi çocuğuna baksın önce diye.

Cocuk aldirabilecek kadar kucukse aldir derim.. Zor ama babasiz cocuk buyutmekten daha zor degil.

Bilemiyorum belkide odur.Ayrıca kız degil 3 çocuk annesi tabi böyle insanlara anne baba sıfatı yakıştırılırsa

allahim sabir versin size.o kadininde belasini!!!!!
bak sen oro.puya ya 3 cocuk annesi olucak bide
cinlerim tepeme cikti yemin ederim eşinizi gebertmek istedim suan.
bu arada cocuklariniza bakmak zorunda tabiki bu laflara kanmayin.ve bence cocugunuzu dogurun nur topu gibi saglikli olur insallah

sabah banlıyken ılk konunuzu okuyordum..yok canım aldatma degıl bu dıyordum ıcımden..
suan sok oldum..allahından bulsun,kım bılır ne haldesın suan..cok uzuldum yaa

yorumları okiim..canım cok sıkıldı..zaten bı cocugun vardı sanırım..madem ona aıttı kalbı,senın karnındakı kıme aıt!

sanmakı mutlu olabilecek onunla,sen ıcını ferah tut..önüne bak..

inşallah seni hakedecek biriyle karşılaşırsın. başka bir adam ve sen... bunu bile almışsa göze bitirmiş çoktan kırıntıları bile kalmamış aşkın sevginin.. bir erkeğin karısına diyebileceği en ağır söz...

yazıklar olsun bin katı çıksın inşallah... Sabır diliyorum....

En başından beri böyleymiş aslında ve o bana karşı sadece rol yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…