Evet bugüne kadar babası olarak bildigi o adama çok düşkündür.(Ama malesef sadece dünyaya gelmesine katkıda bulundugu için kendisine baba denmiyecegini bilemiecek kadar küçük) Ben başka bir şehire yerleşicem o yüzden ne ona güvenir nede yanındaki kadına güvenipte çocugumu göndermem
Amin inş tek güvencem rabbim o ne buyurursa o olurmuş.Ne verdigine ne aldıgına nede yaşattıgına laf etmek haddimiz degil.Benim sınavım buymuş rabbim beni buna göre güçlü sabırlı yaratmış.Hem o ki kimseye kaldıramayacagı yükü vermezmiş.
Zaten o şekilde göndermeyin bence de. O ortamı görmesi ne derece iyi olur bilemiyorum. Bir pedagog yardımı şart bence çocuk için. Böyle durumlarda küçükler kendilerini suçluyorlar çok tanık oldumYaramazlık mı yaptım da gitti falan diye. Pedagog en iyisi. Babası da isterse sizin yaşadığınız şehre gelir görür çocuklarını, zahmet ederse.
yok estafurullah ben kadın için birşey demiyorum eger benim kocam gerçkten adam olsaydı bunu yapmazdı zaten ben layıkını bulsun derken kendi eşimi kasttetdim
Bunu bende düşündüm ev işi yerleşmeyi hallettikten sonra götürcem oglumu pedagoga onun en az hasarla bu durumu atlatması çok önemli çünkü ilerde oda aile kuracak oda baba olucak bu psikolojiyi ona yaşatıp hayatını alt üst etmeye kimsenin hakkı yok.Oglum için ne gerekirse yaparım yeterki bu olanlar onun hayatına olumsuz bir şekilde yansıyıp kişiligini etkilemesin
Bilemiyorum belkide odur.Ayrıca kız degil 3 çocuk annesi tabi böyle insanlara anne baba sıfatı yakıştırılırsa
Okurken benim de yaşadıklarım geldi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah seni hakedecek biriyle karşılaşırsın. başka bir adam ve sen... bunu bile almışsa göze bitirmiş çoktan kırıntıları bile kalmamış aşkın sevginin.. bir erkeğin karısına diyebileceği en ağır söz...
yazıklar olsun bin katı çıksın inşallah... Sabır diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?