sabah banlıyken ılk konunuzu okuyordum..yok canım aldatma degıl bu dıyordum ıcımden..
suan sok oldum..allahından bulsun,kım bılır ne haldesın suan..cok uzuldum yaa
yorumları okiim..canım cok sıkıldı..zaten bı cocugun vardı sanırım..madem ona aıttı kalbı,senın karnındakı kıme aıt!
sanmakı mutlu olabilecek onunla,sen ıcını ferah tut..önüne bak..
Elim çarptı telefondan girdiğim için yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim mesajı.ben de benzer bir mail almıştım eski eşimden ama boşandıktan sonra.itirafı ancak o zaman yaptı.boşanmamak için sürekli inkar ediyor ama ilişkisine de devam ediyordu.resmen ikisi de gözümün içine baka baka yaşıyor ve yalan söylüyorlardı.o kadın da evliydi.atama nedeniyle eşi başka bir ildeydi.inanır mısınız hafta içi,eski eşim bile demek istemeyeceğim zatla bir evde yaşıyor,hafta sonu kocasının yanına gidiyordu.ben sadece bir mesaj yakaladım.emin olmak için araştırma yaptım.emin olduktan sonra da o adamın hiçbir sözüne inanmadan bir haftada hiçbir şey talep etmeden ve hatta benim adıma çektiği banka kredisini kendim ödemeye razı olacak kadar tiksinip anlaşmalı olarak boşandım.sonra bunlar rezil oldu çünkü herkes duydu.kocası kadını boşadı.bunlar evlendi tabi.şimdi ben hayatımın aşkıyla evliyim ve çok da mutluyum.boşandıktan bir yıl sonra onu tanıdım.her gün şükreder mi bir insan? Ediyorum ve o kadına dua ediyorum.allah ondan razı olsun ki başımdan bir belayı almış ve ben onun sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.demem o ki Allah hiçbir acıyı boşuna yaşatmıyor bize.inanın her şeyin bir sebebi var.onca ağlamalarım yuvam yıkıldı diye kahrolmalarımın bir mükafatı varmış.şuan bana gizli gizli mesaj atıyor utanmadan Facebook'tan.tabi her şeyim değişti başka bir yerden bulamıyor.yıllar geçti hala gözü üzerimde.midemi bulandırıyor tek kelimeyle.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yorumlarını okudum ve hayran kaldım,bu kadar sağlıklı dusunebılmene..
evet onun hıcbıseyını alma..
evet başka bı sehre yerleş..
senı ve çocuklarını ömrü bıllah bulamasın..
dedıgın gıbı vıcdan azabıyla gecsın hayatı..
ınşallah bu günlerde geçecek..devran dönecek..
allah buyuktur,ettıgını bulur o..
sımdı güya ulaşılmaz ask yasıyor ya,senı kaybedince,gercek hayata dönerler..görurum asklarını ozaman..
Kendi ailenle durumun nasıl ? Hayattalar mı ?
Kesinlikle o çocuğun günahı yok aldırmamalısın imzasınıda alsın ..... Neyse..
Allah o çocuğu boşa vermemiştir belki semiç onunla meşgul edip hayata bağlıycaktır.. İnsan verdiği emeğe acıyor gerçekten
İçinden birşeyler kopuyor ..
Açıkçasını söylemek gerekirse mesajı gözlerimden yaşlar süzülerek okudum. Aldatılan biri olarak ve bunun acısını, izlerini hala tam olarak silememişken o mesajı sanki kendim almış gibi oldum sanırım bilemiyorum..
Çocuk doğurmak, doğurmamak size kalmıştır. Sonuçta hayatınızda nasıl bir düzen olduğunu bilemiyorum. Ama önce kısa küçük bir hava değişimine gidip biraz kendinizi dinleyin derim. Yanlış kararlar vermeyin biranlık sinir ve boşlukla..
Acınızı depreştirmek istemezdim inanın .Dilerim biran önce sizde güzel bir hayata kavuşur ve acılarınızdan kurtulursunuz.Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?