annemle konuştum bugün
benm erkek arkım 28 yaşında ben hala öğrenciyim
ben 5. sınıfta olunca yani 2 sene sonra yazın
evlenebilirim dedim anneme
nişanlılık istemiyorum hoşuma gitmiyo ben
direkt evlenmek isterim dedim
annem de sıcak baktı kii
ilk defa konuştuk böyle bişi
babam ne der bilmiorum ama annemin onay vermesi bile çok önemli
2 seneye ilişkimiz aynı şekil devam ederse biz de bu işi resmileştircez inş
aslında ben hep evlenmekten korktum
tek yaşarım yine evlenmem derdim ama
artık bu kdr da uzatmaya gerek yok diyorum hazır bu kdr mutluyken
çok mutlu oldum da nereye yazcamı bilemedim umarım çok uygunsuz olmamıştır:teytey:a.s.
NEHİR TATLIM HOŞGELDİNN... CANIM BİİZİMKİ BÜYÜK İHTİMALLE NİKAH OLUCAK'Kİ EĞER AİLELER SON ANDA CAYMASSA :)) NİKAHTAN SONADA EĞLENCE YAPICAZ UFUKLA KONUŞTUK BOĞAZDA Bİ TEKNE AYARLADIK 30 KİŞİLİK Bİ GRUP YEMEKLİ MÜZİKLİ 2 SAAT BOĞAZ TURU YAPICAZ GENÇLERLE :)) SONRADA EVE BIRAKICAKLAR BİZİ ARTIK SONRASI ALLAH KERİM :))
ben evli olan kızlardeşim eniştem ve diğer kızkardeşimle ve onların 4 arkadaşı ile evimize geldik tabi ben eşimle onlardan 10 dk önce geldik eve ve eşim beni filmlerdeki gibi kucaklayıp eşikten içeri aldı ama şaşkın daire kapısına gelince olduğunu bilmiyormuş apartman kapısında kucakladı önce sırnaşık şey apartman görevlisiyle karşılaşınca ben gülmeye başladım ne olduğunu kavrayamamıştım asansöre bindik yukarı çıkana kadar gülmekten altıma işeyecektim nerdeyse sonra bizim kata geldik neyse bizimki gene kucakladı beni içeri öle aldı ve sonra kardeşlerim geldi yiyecek bişiler içecek bişiiler almışlar evde yokmuş gibi 0 dk kadar oturuldu sonra gittilerrr işte gerisi malumQUOTE]
ÇOK EĞLENCELİ VE UNUTLMŞCAKBİ GECE OLMUŞ YAAAA :roflol:CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM PAYLAŞTIĞIN İÇİNN MUTLULUĞUNUZ İLK GÜNKÜ GİBİ OLSUN HATTA GÜN GEÇTİKÇE KATLANSINNa.s.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?