• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BU ARADA ARKADAŞLAR BEN UFUĞUMLA KONUŞTUM EVET YİNE KONUŞTUM :)) VE ÖĞRENDİMKİ BİZİM EVE KİMSE GELMİCEKMİŞ :))YANİ BİZİMKİ NİKAH OLUCAĞI İÇİN NİKAHTAN SONRA EĞLENCE GİBİ BİŞİ YAPICAZ YEMEKLİ BİYERDE HER İKİ AİLENİN GENÇLERİ OLUCAK SONRACIĞIMA BİZİ KAPIYA KADAR GENÇLER BIRAKICAK ÜSTKATA KİMSE ÇIKMİCAK:)) TABİ EĞER İMAM NİKAHIMIZ ÖNCE OLURSA.. EĞER SONRA OLUCAKSA NİKAHTAN SONRA EVE GEÇİP İMAM NİKAHI KIYILCAK ARDINDAN EĞLECEYE GİDİLCEK SONRA TEKRAR DEDİĞİM GİBİ GENÇLER SOKAK KAPISINA KADAR BİZE EŞLİK EDİCEKLER. AŞKIM ÖLE DEDİ VALLA BENDE ONUN YALANCISIYIM :)) KİMSE ÇIKMAZMIŞ EVE ONLARIN ADETİNDE YOKUŞ:)) MECBUREN BAŞ BAŞA OLUCAZZZ YANİ YUSUF YUSUF OLAYIII :):)YA HEYRU YA MEYRUU :)) SONUNDA BAŞ BAŞA KALICAZZ ZATİİ :))

edda1985 bebeğim bizlerde yaşamadık bak yaşayanlardan öğreniyoruz burda hayaller kuruyoruz bitanem sende gel katıl bize sende düşüncelerini fikirlerini paylaş bak biz yaşadıkmı sanki sende bizdensin tatlımm...

Kuzummmmm Aşkolsun Cevap Veriom Sanada Yetişiom Bacim Benn Artiii Ben özel Mesaj Yoluyla Senden Msn Istedim Vermedinn Bende Ziyaretçi Defterime Yazdim Msn Imi Ordan Bakabilrisn :))

bana ades falan vermedin ki ??????
bende sana ozelden mesajlar attim heppp hani cevappppppppppppppppppppp
alalaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada konu çok harika yaaaa
sene sonu yazarim sana yerimseniben

kuzu beni deli etme bana senden özel msj gelmedkiii :((: valla gelmedi yahuu :( birde benim ziyaretçi defterime bak orda msn adresim yazıyooo :(( offf yaaaaaa

kuzu beni deli etme bana senden özel msj gelmedkiii :((: valla gelmedi yahuu :( birde benim ziyaretçi defterime bak orda msn adresim yazıyooo :(( offf yaaaaaa

e sen zaten delisin kii jeyyar
ondan seni çoooooooooooookkkkkkkk seviyommmmmmmmmmmmmmm

evlilik hazirliginda bi konu açtim ya imam nikahla ilgili...ama pek çok yazi goremedim daha okuyanlar var yazan pek yok :çok üzgünüm:
hadi bi el at kuzum beee

hu huuu nerdesinizzz kanatsız meleklerimmmmm....

ben burdayım ama birtanemmm benim anlatacak tecrübelerim yokkşutarafagitti

bebişimmmm benimde yok tecrübemmm biz tecrübesizler genelde hayallerimizi konuşturuyoruz burda :)) bu arada msn deyim bilgin olsun :))

neyse kizlar sacimin tokalarinida esim cikardi ay bide ben bu saci yapan kuaforuuun demezmiiiii:shok:
hehehehehe
neyse ben ogun icin musayit degildim guzel bi durumla bunu esimùe acikladim sagolsun hos karsiladi
saclarim spreyden kazik gibi olmustu beraber yikadik saclarimi
sonra birbirimize sarilip misiiiil misil uyuduk(rezalet degilmi ilk gecede):roflol:

Yazık adama ya. regl idin sanırım. Geciktirici kullansaydın keşke...

Mervecim tecrube olsa anlatacam da iste yok
boyle saf saf gule gule tebessumle birlikte okuyorum bizim kizlarin tecrubelerini :-))
seneye yazarim, sabirli ol
allah allahhhh
:-D

kuzu Kiz Tecrübe Yok Biliyozdaa Ayol Hayaldemi Yok :)))

pşşşt ayol konum yerlerde sürünüyoooo nerdesiniz hatunlarr :))

mervecim ben burdayımmmmm
canımm sen eve kaçta gelmeyi düşünüyorsun fazlada yorulmamak gerek malum:)

NEHİR TATLIM HOŞGELDİNN... CANIM BİİZİMKİ BÜYÜK İHTİMALLE NİKAH OLUCAK'Kİ EĞER AİLELER SON ANDA CAYMASSA :)) NİKAHTAN SONADA EĞLENCE YAPICAZ UFUKLA KONUŞTUK BOĞAZDA Bİ TEKNE AYARLADIK 30 KİŞİLİK Bİ GRUP YEMEKLİ MÜZİKLİ 2 SAAT BOĞAZ TURU YAPICAZ GENÇLERLE :)) SONRADA EVE BIRAKICAKLAR BİZİ ARTIK SONRASI ALLAH KERİM :))

inanmıyorumm yaaaa süper bi fikirrrrrrrr :)::) bende öyle istiyorum dügünden bin kat daha iyi sizin fikriniz

nehircim inan ban çok güzelbi fikir aynı şeyi ufuğumun arkadaşı yaptı ve ondan esinlendik araştırdık 30 kişilik gurp müziği yemeği içinde 2 saatlik boğaz turu 300 ytl bence gayet güzel birşey.. biz yemek veririz diye planlıyorduk yeşilyurt spor tesislerinde veya floryada ama bu daha eğlenceli daha akılda kalıcı güzel biranı olur die düşündük :)))

bencede bi dügün milyarlara mal oluyoo gerçektende harika bi paln bende benimkine söleyim bakim ne dicekk
bu arada mervecim bu bogaz turu nerden haraket edicek üsküdarmı?

sanırım evet tatlım dur onu ben yarın ufuktan tam olarak öğrenim bitanemmm

Back