• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşk olsunn bukadarcıkmı kızlar yaaa 3 gündür konum yerlerde benim yaaa :(((

canımcım pazar günü benim düğünüm var balayından dönüşte anlatırım bende :))

nefret hadiyaaaaa ayyy süper yaaaa RABBİM MUTLULUĞUNUZU BOZMASINNNNN hayırlı olsunnnnnnn canımmmmmm ay çok sevindim bende heyecan yaptım ay bana ne oluyoosaaa :)))

pşşşt kızlarr aramızda yeni evlenenler olduuuu hadi tekrar güncelledim konuyuuuuuu :):)

pşşşt kızlarr aramızda yeni evlenenler olduuuu hadi tekrar güncelledim konuyuuuuuu :):)

Pişşşttt yeni evlenenler iş başında anacum jeyyar Gece gece burda işleri neeeee :dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

kısss sus bakim sen aklın fikrin nerde yahuuu :) uyanınca bakarlar hatunlardaaa :):)

bende anlatimm:teytey: düğünden çıktık böle uzuuuunn bi konvoy halinde evin kapısına geldik tabi ben bekliyorum herkes yukarı gelcek içimdende diyorumki allahım bukadar millet nasıl gelcek e bide asansörde çalışmıyoo:dance: neyse indik arabadan apartman kapısına geldik bi döndükki herkes arabadan inmiş bise el sallıyo gelmiyolarrr:teytey::teytey: amannn tanrım dedim içimdenn.daha sora 6katı yürüme çıktık eve girdik hıldır hışır bi şekildeee.ben hemen saçımı çözmek istedim çünkü çok sıkmıştı topuz beni.yaklaşık bi saat tokaları çıkarmaya çalıştııkk eşimle. daha sora dedim gelinlimi çıkarimde rahat olıyım öle romantik felan olmadı yani:icecream: gelinlimin arkasıda düğmeliydi asma kuaförde okadar zor kapatmışlardıki onları çözmem mümkün deildi eşimde hepsini kopardııı.. sora üzerimi rahat bişeler giydim saçımı yıkadımm çok acıkmıştık tatlı bişiler yedikk...bu kadar...:dance:

kızlarr bende nişanlıyımm..nişanlımla 3 senede sevgili kaldık zaten...bu konuları çok rahat bir şekilde konuşabiliyoruz..kaygılarımızı düşüncelerimizi paylaşıyoruz ve bunlar insanı gerçektende çok fazla rahatlatıyor..nişanlınızla konuşmaktan çekinmeyin,ona korkularınızdan bahsedin ki sizi anlayıp hislerinize göre davranmasını sağlayın..allah herkesi aradığı mutluluğa ulaştıırsın..a.s.:nazar:

şimdi şöyle oldu...düğün bitti...kocacımın ve benim arkadaşlarım bizi otelimizin kapısına bırakıpğ el salladılar arkamızdan...bir baktım kucakta kapıdan geçiyorum...sonra oturudm yatağın üzerine saçımdaki 97 adet firketeyi yaklaşık yarım saatte çıkardık...
gerisini yaşa da gör meraklı tazecik...

canımsınızz hadi kızlarr devam edelimmmmmmmmmm yokmu başkaaa :):)

çirkin betty meraklıyım vallahi ama bir okadarda tırssak ve korkağım fıstığımmm:)

sabah kaltım ertesi gece kına olduğunda çok yorgundum.eşim geldi sabah beni ve bir arkadaşımı aldı evden bizi kuaföre bıraktı.bizim saçımız başımız yapıldı oda arabayı ve kendini süslemeye gitti.onun işi benden uzun sürdü ve beni çıldırttı.sora nihayet geldi beni eve bıraktı arkadaşıyla.sonra dedi
mki siz şimdi gidin aççık gezin 1 saat sonra gelin gelen almaya.eşimin ailesi yok herşeyi tek başına yaptı.sonra ben eve çıktım kalabalık tabi bizim akrabalar falan meraklı gözlerle beni süsdüler beğendiler.sonra eşim arkadaşı ile geldi beni almaya evden çıktık dualarla falan arabaya bindik salona gittik düğün oldu işte döktürdük oynadık,morelimiz bozuldu 1-2 densiz yüzünden sonra düğün bitti.başladı ağlaşmalar sarılmalar falan.sonra herkez evine gitti bizde eşimin arkadaşları ile bir yere gittik kutlama gibi bişi.sonra iyice geç oldu artık otele gitme vaki geldi.otele çıktık saçımı başımı açtım tam 1 saat.sonra hemen duşumu aldım çok terlemiştim yazındı bide düğün.sonrada öğle işte gördük aynayı konyayı:tomato:
sabah annemlere gittik kahvaltıya çağırdılar bahçede kahvaltı yaptık öle işte.:1hug:

meraklı tazeler sizijeyyar valla merak edilecek birşey yok aslında.
yaşayınca zaten öğreniyonuzsırnaşık şey şimdiden bunları düşünmeyin siz.
sonra düğün günü yaklaştımı eyvah ilk gece diyonuz sonra inmişyonuz adamların
tepelerinden.jeyyar jeyyar jeyyar jeyyar

(sonra ne olacak işte gelinle güvey olunuyor)jeyyarsırnaşık şeyjeyyar

bizdede aslında adet dıye bırsey yoktu babam lada daha onceden nasıl olur edılır dıye konusmamıstık o gunun akısıyla nıkahtan sonra bellı bır kıtle yakın akraba vs bızı nıkahtan evımıze getırdıler hep beraber eve gırdık :1shok: öyle olucagını bende bılmıyordum :uhm: evın ıcınde dua edıldı, tekrar tebrık edıldı ve oyle gıttıler kımse kalmadı (nereye kalıyorlar zaten atarım camdan asagı :roflol:)..sonrasında kocişimle basbasa kaldık :utangac:.. aslında butun gencler nıkahtan sonra toplanıp eglenmeye yemege gıdecektık plan oyleydı ama o ankı ruh halımde son anda ıptal ettım :1no2: sımdı nıye yaptım bende bılmıyorum ama psikolojik bır degısıme ugradım bır anda..

merhabalar herkese
tek kelimeyle hepiniz harikasınız kızlar. başlığı görüp sayfaya girdim ve hepsini okudum. gecenin bu vakti cok güldürdünüz beni allahta hepinizi güldürsün.

ben nişanlıyım ve 1 sene daha bekleyecegim malesef :(

bende geldim yeni nişanlı biri olaraktan
gerçi evliliğime var ama
tecrübe ediniyim
oldukça tecrübeliyim aslında tatlicadiarzu
daha 2 senem var ya geçer mi bu 2 sene​

anam tam benı konu hee
belınay merve senın adın cok takılıyo aklıma ya yığenım olcak bı ay sonra ama erkek kız olsa koyardık belkı nedense dılımde sureklı bacı

bn bişiyi merak ediorum saçma olabilir ama :) bu namazı hem bayan hem erkekmi kılıo yoksa sadece erkekmi

Back