• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam tam benı konu hee
belınay merve senın adın cok takılıyo aklıma ya yığenım olcak bı ay sonra ama erkek kız olsa koyardık belkı nedense dılımde sureklı bacı

canımsınnnn Şeniz tatlım hemen ismimin anlamını sölim ARAPÇADA"BELİNAY" (CENNETTE PEYGAMBER ÇİÇEĞİ DEMEK) MERVE (MEKKE VE MEDİNEDE MERVE VE SEFA TEPESİ VAR)

belinay_merve çok güzel bir konu açmışsın okudum sayfaları çok hoş ya.Ben şu an nişanlıyım ve 2009 mayıs ayında evlenicem kısmetse.Ben de şimdi kafamda canlandırmaya başladım.Ama öncelikle ben de saçımı açardım ya da kocişime açtırırdım....

mutluluklar dilerim tatlımmmmm ne heyecan vardır sendede şuan

sabırsızlıkla bekliyorum o günleri ama tadını çıkaralım istiyorum çünkü sadece 1 kere yaşayabilicez o duyguları....Çok merak ediyorum o anları ama ailemden ayrılmak bana dokunucak o akşam.Allahım bana güç versin o akşam.

sen nediyosun yaaaa o ayrılma mevzusunu açma 2 hafta sonra ablamın düğünü var ve ben telaşdan koşturmacadan hiç birşey anlamadım ( 2 kardeşiz ablam ve ben )herşeyiyle ben ilgilendim ev yerleştirme eşya seçme düzeni falan (abla ve kardeş değilde çok iyi arkadaş gibiyiz) inan bana koşturmacalar bitti evi yerleşti ve dün son kez tülbentleriini ütülüyordum evdekiler ablamın evine halı sermeye beyaz eşyaları yerleştirmeye gitmişlerdi ben dün evde tektim ve birden bi boşaldım 2 saat ağladım durmadan nebilim yaa çok koydu bana ve kına gecesiyle düğünden sonraki anıda düşünemiyorum bak yine kötü oldummmm yaaaaa

Benim de 2 ablam var ikisi de evli ve çok zor kendime gelmiştim.Alışması çok zor oluyor.İnsanın içinde bir yer sızlıyor.Tek tesellisi ise insanın canı bitanecik ablasının mutlu olduğunu bilmek...

evet haklsıın çünkü onlarınki 9 yıllık biaşktı ve sonunda mutlu sona geldiler ablam 28 eniştemde 36 yaşında

abanın 9 yıllık benimki baya bi uzun olcak heralde :) şaka bi yana allah mesut etsin bişey dikkati çekti açıkolalımdedik herkes kapıdan girişe kadar anlatmış rica etsek çok özel yerlere girmeden azcık çıtlatsalar bize olmazmı :(

bu konuya en son msj yazdığımda düğünüme az bi süre kalmıştı şimdi evliyim :sm_cool: :sm_cool:

bi arkadaş namazı sormuş, hem erkek hem bayan kılıyor. iki rekat şükür namazı olarak kıldırdılar bize. sonrasında da güzeeeelce dua ettik herkese herşey için...

eşim aldı ceketini önüme serdi, benim duvağı da kendine serdi onlarda kıldık. dünyadaki en kutsal en ilahi en duygusal ve en muhteşem an bence o. annelik duygusu dışında tabi (ona daha çok var ya neyyyyse :roflol: )

Allah mesut etsin canım.Alışman zaman alıcak ama yeğen olduğunda alışman çabuklaşıyor daha farklı bir duygu oluyor.Ben teyze olduğum için çok mutluyum.Onlar benim canımm.Teyze olamk çok başkaa

bu konuya en son msj yazdığımda düğünüme az bi süre kalmıştı şimdi evliyim :sm_cool: :sm_cool:

bi arkadaş namazı sormuş, hem erkek hem bayan kılıyor. iki rekat şükür namazı olarak kıldırdılar bize. sonrasında da güzeeeelce dua ettik herkese herşey için...

eşim aldı ceketini önüme serdi, benim duvağı da kendine serdi onlarda kıldık. dünyadaki en kutsal en ilahi en duygusal ve en muhteşem an bence o. annelik duygusu dışında tabi (ona daha çok var ya neyyyyse :roflol: )

Süper yaaa süper süper süperrr işte senin için en büyük mutluluk bu olsa gerekkkk canım inan sen anlatırken sanki ben kendim yaşadımmm.. namaz kılınıcağını 2 rekat şükür namazı olacağını biliyordum fakat ceket ve duvak önümüze koyulcağını bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende.. TEKRAR MUTLULUKLAR DİLİYORUM SİZE TATLIM

sen nediyosun yaaaa o ayrılma mevzusunu açma 2 hafta sonra ablamın düğünü var ve ben telaşdan koşturmacadan hiç birşey anlamadım ( 2 kardeşiz ablam ve ben )herşeyiyle ben ilgilendim ev yerleştirme eşya seçme düzeni falan (abla ve kardeş değilde çok iyi arkadaş gibiyiz) inan bana koşturmacalar bitti evi yerleşti ve dün son kez tülbentleriini ütülüyordum evdekiler ablamın evine halı sermeye beyaz eşyaları yerleştirmeye gitmişlerdi ben dün evde tektim ve birden bi boşaldım 2 saat ağladım durmadan nebilim yaa çok koydu bana ve kına gecesiyle düğünden sonraki anıda düşünemiyorum bak yine kötü oldummmm yaaaaa

ayy kiyamam sana kuzum yaaaa
dur kiz aglama bekle biraz abacigindan sonra benide veriyorsun, benide gelin et sonra beraber aglasalim :1hug:
opucuk canim benim :teselli:

yaa Dilek Yaaa Sus Yaaa Bide Benide Veriyosun Diyoo Seni Nasil Vericem O Kaynanaya Ve Eşşek Kafali Enişteye Onun Için 4 Defa Bile Ağlarimm Kuzum :(

hımm saol sakura abla Allah mutlu bahtiyar etsinnn bi yastıkta kocayın

ay çok hoşsunuz kızlar ben nasıl kaçırmışım burayı yaaa nerdeyse hepsini okudum gülümseyerek

başlığı görünce bende daldım..ve hepsini okudum.. :))))))))
belinay merve çok şekersin allah seni mutlu etsin canım..
birde eskiler gerdeğe girerken gelinliği damat elbisesinin üstüne koyun diye söylerlerdi..
sebebide: evde kadının sözünün geçmesi için yapılırmışş..ölee derlerdii...

ne güzel mutluluk bu allah bozmasın arkadasıma.s.

belinay ablanın mutlu oldugunu görünce herseyi daha kolay kabul edeceksin.
sadece zamana ihtiyacın var. bu kadar beklemenin sonunda insallah cok cok mutlu olurlar

salonda vedalastık herbır kımseyle.. uzun bır konvoyla otele geldik.

otelin bahcesı tıklım tıkıstı..

tekrar öpustuk koklastık annemler dayımlar teyzemlerherkesler ıne yanımdaydı..
el salladım herkeslere... çiçegımı attım onlara..

sagdıçımızla beraber gırdık otele..

eşim kapıda kucagına aldı benı.sengözlerimebaksanab.ve..................................

kahve soyledık recep abıye(resepsıyona):kahve:

sagdıç oturuyo gıtmezzz bız beklıyoz onlar oturuyor........sırnaşık şey..

ee bızde kalkalım dedıler geç geçten...:tomato:

guzeldı allahım tum bekarlara nasıpeder işalah.

ayy hepsini okudum süper bi konu bu yaa çookk teşekkürler düğün gününü bizlerle paylaşanlara a.s. ben de cokk merak ediyorum bu postları okuyunca biraz merakım gitti Allah mutluluğunuzu daim etsin, darısı biz meraklı bekarların başına tatlicadiarzu

Back