• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet Evlendiiikkk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm canım sen muhakkat ögren bunu mesela 300 deilde daha fazla kişi falan olurmu kapasitesi nasi bu tekneleri nerden araştırabiliriz

bebeğim 30 kişi götürcez biz 30 ytl demişler bildiğin boğaz turu yapan tekneler ama yeni evlenicek çiftler için süslüyolar :):)

annemle konuştum bugün
benm erkek arkım 28 yaşında ben hala öğrenciyim
ben 5. sınıfta olunca yani 2 sene sonra yazın
evlenebilirim dedim anneme
nişanlılık istemiyorum hoşuma gitmiyo ben
direkt evlenmek isterim dedim
annem de sıcak baktı kii
ilk defa konuştuk böyle bişi
babam ne der bilmiorum ama annemin onay vermesi bile çok önemli
2 seneye ilişkimiz aynı şekil devam ederse biz de bu işi resmileştircez inş:utangac:
aslında ben hep evlenmekten korktum
tek yaşarım yine evlenmem derdim ama
artık bu kdr da uzatmaya gerek yok diyorum hazır bu kdr mutluyken:nazar:
çok mutlu oldum da nereye yazcamı bilemedim umarım çok uygunsuz olmamıştır:teytey:a.s.

neden uygunsuz arkadaşım mutlu olmuşsun yazmışsın allah tamamına erdirsin gizzemcim gönlüne göre versin. hangi bölümde okuyorsun bu arada allah derslerinde de zihin açıklığı versin ki bi an önce bitir.

cnm tıp okuyorum
herkes benden bir doktorla evlenmemi istiyor
ama benim sevgilim doktor değil
bunu babam annem sorun yapabilir diye düşünüyodum hep
ama annem önemli olan senin mutlulugun dedi
bir de inanın bizim bölümde dogru düzgün biri yok herkes birini kapsın evlensin derdinde,hiçbir erkek kızların hayallerine saygı duymuyor hep sen dermatoloji,göz okursun diyolar ki kız arklarına ki kızların nöbeti olmasın,uzun çalışma saatleri olmasın eviyle ilgilensin onlar da rahat etsin
ama bnm daha büyük hayallerim var ve aşkım bana her konuda destek
en az benim kadar hayallerime saygılı
yani sanki bnm için yaradılmış meleğim o bnm:utangac::nazar:

annemle konuştum bugün
benm erkek arkım 28 yaşında ben hala öğrenciyim
ben 5. sınıfta olunca yani 2 sene sonra yazın
evlenebilirim dedim anneme
nişanlılık istemiyorum hoşuma gitmiyo ben
direkt evlenmek isterim dedim
annem de sıcak baktı kii
ilk defa konuştuk böyle bişi
babam ne der bilmiorum ama annemin onay vermesi bile çok önemli
2 seneye ilişkimiz aynı şekil devam ederse biz de bu işi resmileştircez inş:utangac:
aslında ben hep evlenmekten korktum
tek yaşarım yine evlenmem derdim ama
artık bu kdr da uzatmaya gerek yok diyorum hazır bu kdr mutluyken:nazar:
çok mutlu oldum da nereye yazcamı bilemedim umarım çok uygunsuz olmamıştır:teytey:a.s.

OLURMU TATLIM İYİKİ YAZDIN PAYLAŞTIN SENİNLE BERABER BENDE MUTLU ODUM NE GÜZEL Bİ HABER BU EMİNİM SENİN İÇİNDE FERAHLAMIŞTIR İNŞALLAH BABACIĞINDA AYNI DÜŞÜNCEDE OLUR OLMASA BİLE EMİNİMKİ ANNECİĞİN ONU BU DÜŞÜNCEYEE SCAK BAKMASI KONUSUNDA İKNA EDER SONUÇTA SENİN MUTLULUĞUN SÖZ KONUSU.. RABBİM SENİ HEP BÖYLE MUTLU ETSİNN BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİTANEMa.s.:nazar:

çokk teşekkür ederim cnmmma.s.
annem sıcak baktı ya
valla işin çoğu halledildi gibi oldu
bugün aşkım da çok mutluyyduu,uçuyodu valla
hatta evde fazla mobilya istemediğini söyledi ,mekan daralıomuş içi bunalıomuş beyfendinin
gerçi daha ne evi 2 sene var bizimki moda girdi:roflol::roflol:

ee gizem ne güzel iştee girsin modaa süper yaaa bende heyecan yaptım bana ne oluyosaa... seviniyorum yaa böyle mutlu haberlere :)

ay cnm için temiz ne gzl iştee:teytey:
ben hep okul bitsin öle derdim ama bisene kala da olur aslında
tek sorun ben izmitte okuorum ama o ve ailem fln herkes istanbulda
yani biz evlensek bile ancak haftasonu görüşcez ya da hafta içi o gelebilirse
ama olsunnn:dance::icecream:

NEHİR TATLIM HOŞGELDİNN... CANIM BİİZİMKİ BÜYÜK İHTİMALLE NİKAH OLUCAK'Kİ EĞER AİLELER SON ANDA CAYMASSA :)) NİKAHTAN SONADA EĞLENCE YAPICAZ UFUKLA KONUŞTUK BOĞAZDA Bİ TEKNE AYARLADIK 30 KİŞİLİK Bİ GRUP YEMEKLİ MÜZİKLİ 2 SAAT BOĞAZ TURU YAPICAZ GENÇLERLE :)) SONRADA EVE BIRAKICAKLAR BİZİ ARTIK SONRASI ALLAH KERİM :))

hayırlı olsun canım. ne zaman evleniyorsun. en son ailesi tanışmaya gelmekten vazgeçmişti derdim var topiğinde okuduğum kadarıyla. işler epey ilerlemiş sanırım.

yok kız biz araştırma ve plan yapıyoruzzz.. daha 1 senemiz var bizim tatlımm yani herşey bildiğin gibi aynı tas aynı hamam eğerki bi değişiklik olursa inan bana bağıra bağıra en büyük puntolarla buraya yazarım ayrıyetten konu bile açarımmmm :)))

konu süpermiş yaa nasıl kaçırdım ben burayı açanların ellerine sağlık :teytey:

bu yaşımda evliliğe sıcak bakmadığım halde benim bile hemen evlenesim geldi tatlicadiarzu

takipteyim daha çok tecrübe dinlemek istiyoruz ablalar kardeşler jeyyar:1hug:

decemBer ¤ mersi şekerim teşekkür ederim :)) sen burayı oku oku tecrübe edinn daha sonrada kızlar ben evleniyorum diye haber verr öyle bi heves geliyokiiiiiiii şiddetle tavsiye ederim bitanem hoşgeldin aramıza...

aslında kızlar bende yalnızca nikah istiyorum
düğünlerdeki o oyunlar falan var ya hiç yapamayız biz aşkımlaaa
okan da hiç sevmiyoo oynayamam ben diyoo :))

varya okanda çok şey istiyo çekicem kulağını onun gidip adapazarınaaa yaaa :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
benim anam 17sinde evlenmiş bilmiomuş valla.. anneciği de olmayınca yanında.. ne biliyim bizde konuşulmaz o konu ben burda örendim baya bişeyi namazı biliodum nasıl olcaanı bilmiyodumm.. ben de 18ken doğum yapmıcaaam çok acırr diye düşünüyodum biliyomusun ama diyorum artık değer o acıya yaa kendi bebişin olcak yetiştirceksin falann.. yani ahucum bu fikirler çok değişiyo haberin olsun :)

Belinay_merve'cim çok güzel bir konuya değinmişsin bende hep merak etmişimdir.Eline yüreğine sağlık:)

teşekkkür ediyorum organiğim şekerimmm :))))

ben evli olan kızlardeşim eniştem ve diğer kızkardeşimle ve onların 4 arkadaşı ile evimize geldik tabi ben eşimle onlardan 10 dk önce geldik eve ve eşim beni filmlerdeki gibi kucaklayıp eşikten içeri aldı ama şaşkın daire kapısına gelince olduğunu bilmiyormuş apartman kapısında kucakladı önce sırnaşık şey apartman görevlisiyle karşılaşınca ben gülmeye başladım ne olduğunu kavrayamamıştım asansöre bindik yukarı çıkana kadar gülmekten altıma işeyecektim nerdeyse sonra bizim kata geldik neyse bizimki gene kucakladı beni içeri öle aldı ve sonra kardeşlerim geldi yiyecek bişiler içecek bişiiler almışlar evde yokmuş gibi 30 dk kadar oturuldu sonra gittilerrr işte gerisi malummŞeniz:roflol:

Son düzenleme:
ben evli olan kızlardeşim eniştem ve diğer kızkardeşimle ve onların 4 arkadaşı ile evimize geldik tabi ben eşimle onlardan 10 dk önce geldik eve ve eşim beni filmlerdeki gibi kucaklayıp eşikten içeri aldı ama şaşkın daire kapısına gelince olduğunu bilmiyormuş apartman kapısında kucakladı önce sırnaşık şey apartman görevlisiyle karşılaşınca ben gülmeye başladım ne olduğunu kavrayamamıştım asansöre bindik yukarı çıkana kadar gülmekten altıma işeyecektim nerdeyse sonra bizim kata geldik neyse bizimki gene kucakladı beni içeri öle aldı ve sonra kardeşlerim geldi yiyecek bişiler içecek bişiiler almışlar evde yokmuş gibi 0 dk kadar oturuldu sonra gittilerrr işte gerisi malumQUOTE]

ÇOK EĞLENCELİ VE UNUTLMŞCAKBİ GECE OLMUŞ YAAAA :roflol:CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM PAYLAŞTIĞIN İÇİNN MUTLULUĞUNUZ İLK GÜNKÜ GİBİ OLSUN HATTA GÜN GEÇTİKÇE KATLANSINN:nazar:a.s.Şeniz

Back