Eve temizlik için yardımcı almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayda 4 haftada 1 kez gelecek demek. Zaten kadın yapacak öyle aman aman batmaz ev

Okuduğunuzu anlamak gibi bir sıkıntınız olduğunu baştan bilseydik konunuza yorum yapmazdık.

Konu sahibi keşke konu acmasaydin zaten tertemizmissin

Hergun robot acarim lavabo wc temizlerim
Haftada bir siler süpürür toz alir banyo temizlerim
Haftada 1 ütü yaparim. Hergun yemek yaparım mutfağı yatmadan önce toparlarim tezgahi boş severim.
Evi de yatmadan önce toplarım ki çalışıyorum sabah kalktığımda temiz ev severim ama o ev hiç toplu durmaz aksama isten gelince sanki hiç temizlenmemis sanki hiç toplanmamis gibi olur. Vallahi bıktım

Panemiden önce 2 haftaya bir kadın geliyordu yardıma. Su an almıyorum ama alsam çok iyi olur fiziksel rahatsızlıklarım var

Beceriksizliğiyle bu kadar övüneni de ilk defa görüyorum. Eşiniz olmasa b.kunuzda boğulacakmışsınız herhalde, hala param var diye hava atma derdindesiniz. Sizdeki para muhtemelen buradaki çoğu kadında var zaten. Bize de iki haftada bir kadın geliyor ama öncesinde temizlik yapmamıza gerek kalmıyor. Çünkü kendimize olan saygımızdan dolayı kaliteli bir hayat idame ettirilecek durumda ev.

Bu arada yemek kısmını şimdi okudum, dışarıda yemek yemeyi kıskanılacak birşey olarak görmüyorum, öğlen yediklerim, eşim ve çocuklarımla haftasonu yemek zorunda olduklarım yetiyor. Herşeyin bir ayarı var, her gün dışarıda yemek de her gün evde yemek de aşırı bence. Ama siz şimdiye kadar görmediyseniz size her gün dışarıda yemek lüks ve kıskanılacak birşey gibi geliyordur.

Bana da öyle geldi. Sanırım maddi anlamda zor bir çocukluk geçirmiş. Her gün dışarıda yemenin iyi bir şey olduğunu düşünüyor.

Bana da öyle geldi. Sanırım maddi anlamda zor bir çocukluk geçirmiş. Her gün dışarıda yemenin iyi bir şey olduğunu düşünüyor.

Valla dışarda yemekten o kadar bıktım ki öğlenleri corbayla gecistiriyorum
İşin maddi kısmı aklıma bile gelmemişti. Ben ev işi olarak yemek de yapmıyorum manasında söyledim :)
Yoksa çalışan her kadın zaten dışarıda yiyor.

Sırf iyi yemek yapabiliyorum diye imkanın varken evde yapmak saçma geliyor. Aynı şey temizlik için de geçerli. Hayat kısa niye uğraşıyorsunuz.

Ooo ne kadar da ev hanımı bir insan, valla imrendim

Camlardaki kireçler nasıl geçer
Dussil diye bir deterjan vardı onu deneyebilirsiniz duşa kabin için de var .

Ama etkili çözüm bence her banyo sonrası el cekceki ile suları çekmek 5 dk almaz kim banyoya girerse öyle yapar biz de .

Temizlik kısmına bişey demeyeceğim çünkü insan nasil yasamak ıstiyorsa öyle yaşıyor pislik icinde yaşarken gözüne batmiyorsa başkası ne derse desin düzelmiyor.
Ama hergün dışardan yemek gerçketen cok sağlıksız hani cok övünülecek bişey degil. Kiskanilmiyorda PARANIZ varmış Iste yemek yapmayada biri gelsin. Ama kimse hergün disarida yediğiniz. Içın kiskanmaz akilliysa

Yemekleri şirketle anlaştım ev yemeği getiriyorlar. Sağlıklı gibi görünüyor şimdilik. Hani kalori vs hesaplıyorlar söylediklerine göre.

Dışarıda yemek kıskanılacak bir şey değil, ama çaresizce tek yeteneği ev işi yapmak temizlik yemek yapmak olan bunları yapmak zorunda olmayan birisini anlamsızca eleştirebiliyor. İstiyor ki ben de yapayım eziyet çekeyim.

Amaan çok takma gel bizim evi gör. Bu hayatta temizlikten daha önemli şeyler var mesela benim keyfim

Aa kaç kişilik ve aylık ucreti nedir ? Şu an küçük sehirdeyim ama büyük sehire geçince muhakkak yapacağım ben de

Yani şirketle anlaşmışsın ya onun ücretini dordum. Yukarda dalga geçilmiş ben ciddi soruyorum gerçekten bence mantıklı.

Aa kaç kişilik ve aylık ucreti nedir ? Şu an küçük sehirdeyim ama büyük sehire geçince muhakkak yapacağım ben de
Benim alerjim olan şeyleri özel diyet hazırladıkları için normalden bir tık fazla oluyor ücreti. Ama iki kişi hafta içi her gün eve servis 6700 veriyoruz. Öğlen akşam ve ara öğünü oluyor. Ben çok memnunum şimdi çünkü insan birini yapsa diğerini yapamıyor sağlıklı beslenemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…